je, al u kujcu
oprosti, ishitreno sam reagirao, u pravu si....
Okay, ne moramo o komunizmu.
Al' ne vidiš da moramo spasiti ako ne svjetski, onda barem naš domaći lokalni kapitalizam.
Mislim po medijima se šire vijesti kako se vrla Evropa bori kontra korona počasti. Uveden je policijski sat gdje god se može.
Vidiš da milijunaši sa sporstskih borilišta prekinuli svoja događanja. Podbaciti će sezona. Uhljebi su ostali doma. Kao i buržoazija. Sitna, srednja i krupna.
A, samo potlačene klase moraju raditi. Moramo sačuvati bogatstvo bogatih.
dobro.. čitam da sam pismeniji od tebe, no od kolege picajzle novinara nisam....
zapamti da ispred veznika ĆI ne smije ići TI i sl. s nastavkom I nego samo slovo T.( ili bilo koje drugo slovo) .. to ti ozbiljno pišem da nešto naučiš....
vajter, piše se EUROPA a ne EVROPA..... vjeruj mi, nisam šovinist nego volim pomoći mlađim osobama (mada mislim da si ti si sin jedoga starijeg forumaša, ili igraš dobru igru, no nebitno mi je to.)
ako ćemo o "uhljebima2 već sam jednom napisao da me je uz pripravnički staž nakon moga završenog fakulteta zaposlio SRBIN komunist a moj ti je otac bio "siroče" isto fakultetski obrazovan i nije bio član SKH.
I, molim te odgovori mi, to događanje je bilo početkom 1987. god...
što sam ja ? uhljeb, uhleb, ukruh ?????
molim tebe i Atiseptika da više ne širite mržnju prema osobama koje nemaju veze s bilo kojim ratom na "ovim" prostorima jer ste već dosadni, pretjerano....
poštujem antifašizam, mrzim jadnike koji se ne mogu intelektualno ostvariti,, pa navodno šire fašizam.......
sve su to jadnici , mentalno nezadovoljeni u životu (bilo seksualno, bilo ekonomski) i vjeruj mi jako ih je malo i neBITNI SU.....
trebam li još nešto reći ?