Prije dva dana 07.05. sam sa sobom proslavio punu godinu bez zrnca šećera, brašna i škroba.
Naravno, također ništa ultraprocesuirano.
Dobio:
- brutalan umni fokus
- čistoća misli nevjerojatno (logika, kalkulacija, prosudba, brzina donošenja ispravne odluke)
- niti jedan dan bezvoljnosti
- spavam kao kamen.. 7-8 sati nepomično
- krvna slika bezprijhekorna. nemam nikakve tegobe
- ljeti mi se dogodilo 3-4 puta da sam pojačao suplement magnezija (logično..znojenja, elektroliti itd)
- ne smrdiš.. ljeti mogu u istoj majici biti 3 dana. nema niakvog mirisa. nema soli na majici
- sol ne ostaje u organizmu, samim tim ne potežeš silnu vodu i natečenost
Članak je dobar. No, usredotočen je na Parkinsa jer je očito ovo baš, što se kaže.. obilato sveobuhvatno istraživanje.
Slobodno pronađite identične studije koliko uništavamo mikrobiom ultraprocesuiranom hranom.
Zbog čega je gužva na gastr.en odjelu. Debelo crijevo odavno na prvom mjestu nacionalne propasti (cijeli balkan i turska No1 u svijetu).
Ultraprocesuirana hrana + još 10ak parametara.
Čovjek kada sve skupa sagleda..nema spasa i nema rupe u koju se sakriti. I da se počneš hraniti ne znam kako korisno.. kontaminacija je zastrašujuća.
Svako par dana se piše koliko pojedemo kreditnih kartica.
Sve skupa jako loše. Droga i narkomanija. Oni što imaju djecu, znaju o kakvoj se narkomaniji radi. Oduzmite im ovaj čips sa naslovnice ili kinder bueno... pa prepričajte u kakav delirij zapadaju.
Bolje nam ne može biti, samo gore.