Kad smo već kod pošte, još jedna debilna situacija:
Četvrtak bio poštar, nisam bio doma, uredno ostavio papirić, nije čovjek ništa kriv, normalna procedura.
Odem drugi dan u poštu po paket, kažu tamo, joj, nemojte nam dolaziti odmah drugi dan, ima puno pošte ne stignu je uvesti, i moj paket još nisu ubacili u sustav. Šta sad, pitam, kažu dođite idući dan.
Idući dan Subota, pošta ne radi.
Nema veze, nije ništa hitno. Ja u Ponedjeljak po paket, kad uz paket, smradine mi naplate tri kune ležarine za paket.
Toliko je po danu, ako se ne podigne paket na vrijeme.
Rekoh, jbt. jel vi to mene hebete ili šta!!??
Pa bio sam u Petak, ali mi niste dali paket jer ga niste još uveli. Kaže žao mi je ali sad je u sitemu i piše da je dostava pokušana u Četvrtak i ako želim paket, moram platiti te 3 hebene kn.
Jbt. pa nije mi do 3kn, nego jebeš me, a ja tebi izašao u susret i došao drugi dan po paket, jer si nesposoban da na vrijeme odradiš svoj posao.
Mislim da nije baba iza pulta kriva nego te sustav evidentira da nisi pokupio i broji dane. Mislim da oni niti ne mogu over-rideat takve stvari.
Meni je gore sada ici u Poštu dok je korona ( redovi, sve sporo, radno vrijeme drugacije ) nego prije korone kada je paket došao.