.
Ništa nisam pisao uvredljivo ili nekoga uvrijedio, član sekte znači figurativno fan nečega, pa nismo u 16'om stoljeću, kao sektaši plejstejšna ili sektaši pc master rejs, amd vs intel itd, pročitano i na forumu i na bug recenzijama nečega mali milion puta.
Ništa ja nisam stao na loptu, ja pišem isto u tri posta danas da je OLED vrh vrhova i da mu je mini led tehnologija jako konkurentna kako je i Bug pisao na recenziji mini led televizora. I da rasprava nije šta je bolje nego šta je isplativije i dali to šta je bolje vrijedi ili ne vrijedi nekome, meni ne vrijedi ta minorna razlika tolike pare uz mnogobrojna moguća sranja i amen idemo dalje. Ali i ti i kolega ste se našli opravdavat zašto ste kupili OLED televizore, i objašnjavate kako ovo kako ono, nitko vas ama baš ništa direktno nije pitao zašto ste kupili OLED. Usporedio si da ko god ne kupi OLED želi proć jeftinije, nije istina, generaliziranje, ljudi ulažu u njima isplativije, e tu ste se vas dvojica našli butthurt i osjetili prozvanim da opravdate svoju investiciju, ali nitko nije rekao ni A protiv vaše investicije. A o tome kako kažeš "A value for money" i je subject o kojoj ja pričam u zadnja tri posta na ovoj temi.
Ne, proglašavanje nekog članom sekte je posprdna dodjela posprdnog atributa i proglašavanje ga ovcom bez mozga u glavi koja slijepo prati vođu, idolopoklonstvo bez prihvaćanja bilo kakve kritike i sl.
Fan je nešto potpuno drugo. "Ljubitelji OLEDa" bi bilo pristojno :-)
Nisam to baš točno tako izjavio, ali naravno da je tako. I naravno da je generaliziranje. Ljudi su generalno jako osjetljivi na cijenu što je potpuno normalno. Jedini koji si se ti tu našao butthurt si ti.
Razmjenjujemo iskustva, ne znam zašto stalno spominješ bol u guzici.