Poskupljenje donijelo Netflixu još jedan kvartal s

poruka: 8
|
čitano: 1.936
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Poskupljenje donijelo Netflixu još jedan kvartal s".
15 godina

Ja ne smijem gasit zbog zene, koja ga gleda samo kad ja gledam, a ja ga moram gledat sa njom jer ne moze vise podnit prijevode koje trebam skidat i koji ne nekad rade (torent, cekanje "dok ne namistim") plus sto ne vidi cover/clip/trailer filma/serije. I taj setup skaliras na miljune i imas profitabilni poslovni model. 

Nemas alternativu uzimajuci u obzir sve (zena) faktore - moj konacan komentar. Molim bar 10 TD-ova i jedan patronizirajuci odgovor na moj post. Iako znam da mi nema spasa od netflix pretplate ali cisto za moj gust, cisto da znam da ima i "onih drugih" :D

7 0 hvala 0
4 godine
Re: Poskupljenje donijelo Netflixu još jedan kvart
Bez brige ima nas još u takvoj situaciji. 😁
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Potpis...
Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine

Vec sto puta receno, uzmite si preko besplatnog vpna Nigerijski netflix premium za 4,30 eura mjesecno.

Dokle god ova metoda radi, mogu poskupljivat do mile volje.

0 0 hvala 0
13 godina
KIKI3ooo kaže...

Ja ne smijem gasit zbog zene, koja ga gleda samo kad ja gledam, a ja ga moram gledat sa njom jer ne moze vise podnit prijevode koje trebam skidat i koji ne nekad rade (torent, cekanje "dok ne namistim") plus sto ne vidi cover/clip/trailer filma/serije. I taj setup skaliras na miljune i imas profitabilni poslovni model. 

Nemas alternativu uzimajuci u obzir sve (zena) faktore - moj konacan komentar. Molim bar 10 TD-ova i jedan patronizirajuci odgovor na moj post. Iako znam da mi nema spasa od netflix pretplate ali cisto za moj gust, cisto da znam da ima i "onih drugih" :D

Prebacis se na usenet, pa sve preko radarr/sonarr trazis, skidas preko sabnzd i sve trpas na plex biblioteku, i sve ima slikice i ta slicna metadata.

To se sve automatizira, pa ako imas brz internet onda ti je doslovno utipkas film ko na netflixu, odaberes kvalitetu i gledas na TVu taman kad se kokice ispeku.

Ja sam se odmakao od netflixa i ovako konzumiran mediu. Puno veca biblioteka nego na torrentima(pogotovo nego na Netflixu) i jos vaznije imas 4k/bluray sranja, nesto sto je ponekad tesko nac na torrentima, osim ako nisi u nekim private seedboxovim.

No nije besplatno, ali imas razlicitih provajdera, neki jeftiniji negi skuplji.

Ja sam u njemackoj pa racunam ako moram placat VPN da koristim torrente, zasto ne platit malo vise za indexere i sve preko useneta skidat, a i imam svoj server koji sve to vrti i sprema, al naravno moze sve i preko PCa ali treba bit upaljen

Plex pronade dosta titlova, pa kad upalis film odmah mozes lako na drugi titl ako prvi ne radi, nema ono odi na PC pa skidaj titlove, unpackaj stavi u folder, etc.

Iako ima solucija da ti se automatski skidaju titlovi na svu mediju sta imas skinutu, zove se bazarr no nije mi radio kako treba(zajebe ga captcha kad pokusa se spojit na neku stranicu da skida titlove)a i plex trazilica mi je good enough.

A titlovi mi tribaju radi cure.

Za postavit to sve treba dosta toga poslozit, no dvije stvari moras platit, usenet racun i indexer.

Za indexer koristim nzbgeek koji sam platio 15 eura za 2 godinu na popustu il tako nesto, (sad gledam cijene , 1 god 12usd, 5 godina dode 40usd, a lifetime 80 usd) a za usenet account koristim Frugal koji me za godinu dana izasao 60 usd, sve skupa moze se reci da me izade 6 eura mjesecno.

Jeftinije, bolja kvaliteta nego netflix i punooooo veci izbor filmova i serija.

Moze se jeftinije nego ja imam, no ovo mi funkcionira good enough.

Nesto nevjerovatno koliko opcija imas za kako skinuti datoteku. Mozes automatizirati da kad odaberes film da trazi samo odredeni format ili odredenu kvalitetu, tipa skida film samo ako je datoteka iznad 5.7GB/h , ili ako spada u remux, HDTV720p ili WEB 2160p. Ili da za prvu ruku skine nesto 720p ako nema bolje, pa ako ikad skenira vecu da skine u vecoj kvalitetu.

Trazilica+filmova Trazilica+filmova
Izbor+sto+nade+ako+cu+rucno+skidati Izbor+sto+nade+ako+cu+rucno+skidati
Plex Plex
Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put danas u 2:07 (Et_Tu_Brute?).
16 godina
Ja sam problem riješio temeljito.
1. Zamijenio sam curu kojoj su trebali titlovi modelom koji dolazi s predinstaliranim ENG language packom. Osim što ne treba titlove kuha i dobre sarme.
2. Kako ipak volim titlove, instalirao sam si radarr, sonarr, bazarr i jellyfin na Synology NAS. Sve se automatski obavlja, sortira, titlovi se skidaju sami... odlična shema za riješit se Netflix smeća.
Složite si nekakav NAS ili stari PC da radi kao media server. Puno je bolje nego biti prisiljen gledati Netflixovo DEI smeće...

@Et_Tu_Brute - zašto koristite Plex a ne Jellyfin? Besplatan je i open source. Ima li plex neku prednost za koju ne znam?
Poruka je uređivana zadnji put danas u 6:55 (mateo).

2 0 hvala 1
12 godina
Imas tu na forumu vodic za postavljanje Stremia. Ima i automatske titlove koji su 99.9% tocni (kad nisu samo odaberes neki drugi s popisa) i pregled trailera.
16 godina
Takodjer prepruka stremio i real debrid.

Prema tome, stremaing i lokalna biblioteka su besmislene. Imam NAS ali stremio ih sve kida.
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice