Gdje gledati sve utakmice Dinama i Hajduka u sezon

poruka: 8
|
čitano: 2.215
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gdje gledati sve utakmice Dinama i Hajduka u sezon".
14 godina

A utakmice Rijeke, ipak je prvak sezone 2024/2025 i Kupa 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Gdje gledati sve utakmice Dinama i Hajduka u s
opetzajebancija kaže...

Oni nemaju svoju aplikaciju ni kanal, znači vjerojatno će pretkola LP (utakmice s Ludogorecom) prenositi MAXSport.

Ako uđu u ligaški dio (bilo kojeg natjecanja), kao i playoff LP, onda to prenosi Arena Sport.

HNL - kao i za sve ostale, MAXSport.

...
17 godina
Naša liga mi je prestala biti zanimljiva prije 30g kada sam skužio da je jako puno utakmica namješteno.

P.S. Lijepo je Mamić upozorio onog zviždača iz Hajduka da mu je bolje šutjeti. Kako ga nije slušao, nestao je iz HR nogometa

0 0 hvala 0
7 godina
dd.inc kaže...
Naša liga mi je prestala biti zanimljiva prije 30g kada sam skužio da je jako puno utakmica namješteno.

P.S. Lijepo je Mamić upozorio onog zviždača iz Hajduka da mu je bolje šutjeti. Kako ga nije slušao, nestao je iz HR nogometa

ovo sto se danas dogadja je 10x gore

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2025 6:30 (registracija).
12 godina
Miro kaže...
opetzajebancija kaže...

Oni nemaju svoju aplikaciju ni kanal, znači vjerojatno će pretkola LP (utakmice s Ludogorecom) prenositi MAXSport.

Ako uđu u ligaški dio (bilo kojeg natjecanja), kao i playoff LP, onda to prenosi Arena Sport.

uz napomenu da utakmice koje su srijedom prenosi i HRT, pa ak se potrefi da netko od naših igra taj dan - prenose tu tekmu...

17 godina
moderator
60nine kaže...
Miro kaže...
opetzajebancija kaže...

uz napomenu da utakmice koje su srijedom prenosi i HRT, pa ak se potrefi da netko od naših igra taj dan - prenose tu tekmu...

HRT prenosi srijedom susrete Lige prvaka (kada krenu skupine, odnosno "ligaški" dio), na to si mislio? Ne prenose natjecanja u pretkolima...

Ovdje smo (sam) do sada govorili samo o pretkolima - trenutačno je jedino sigurno da Dinamo igra EL, a za ostale se nadamo da će se plasirati u neko od natjecanja (jasno, samo Rijeka ima šansu doći do Lige prvaka, a tek tada bi je mogli gledati i na HRT-u, kada bi igrala utakmicu srijedom).

...
12 godina
Miro kaže...

HRT prenosi srijedom susrete Lige prvaka (kada krenu skupine, odnosno "ligaški" dio), na to si mislio? Ne prenose natjecanja u pretkolima...

da, na to sam mislio - my bad...

4 godine
suspendiran

Ako kaj pomaze

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice