FBI iskoristio Face ID da pretraži osumnjičenikov

poruka: 41
|
čitano: 10.639
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "FBI iskoristio Face ID da pretraži osumnjičenikov ".
9 godina
neaktivan
Re: FBI iskoristio Face ID da pretraži osumnjičeni
Visak:

Amerika je zemlja ekstrema. Vjerojatno se tamo može kupiti najveća sloboda, ali iza ugla vreba i najveća opasnost. Neće im biti ništa od malo desničara, preživjet će. Kod nas je malo drugačije, mi uglavnom kopiramo one velike i sjajne stvari, ali zaboravimo sitnice poput ulja koje podmazuje sustav da se lako i rado vrti pa onda imamo gomilu olupina s kojima ne znamo kamo. Ajde, imali smo onu budaletinu Milanovića ili kojeg već koji je povukao genijalan potez kada su izbjeglice navalile - potrpao ih je u autobuse i istovario Slovencima da ih šalju dalje Merkelici. Nemamo žicu na granici što je fantastična stvar u ovim okolnostima sveopće kulture straha od bliskoistočne sirotinje
Ja rekoh
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2018 0:05 (Feudalac).
14 godina
odjavljen

Kak sam uzeo ovaj mobilni s čitaćem otiska, kontam jednu stvar - ak se nalijem vani ko stoka, uopće nije problem otključati mi mobitel... I nije baš neka zaštita haha

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pričamo o ukidanju građanskih sloboda u Americi. Kakve veze s time imaju Milanović i izbjeglice?

To 'malo desničarenja' im je i donijelo 'domovinsku sigurnost', zbog koje te sad mogu zatvoriti bez ikakvog opravdanog razloga i procesa.

Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...
7 godina
neaktivan
Visak kaže...

Pričamo o ukidanju građanskih sloboda u Americi. Kakve veze s time imaju Milanović i izbjeglice?

To 'malo desničarenja' im je i donijelo 'domovinsku sigurnost', zbog koje te sad mogu zatvoriti bez ikakvog opravdanog razloga i procesa.

Offtopic je, ali zaro nisu upravo otvorene granice dovele do velikih terorističkih napada 2001. i stvaranja "domovinske sigurnosti"?? Ako se ne varam, Trump uprav želi zatvarati granice. Ne svrstavam se ni na jednu stranu, samo nije u redu da i "grijehe" lijeve politike stavljaš na teret desnima.

vorpal mind, was it?
15 godina

"lijeva" politika nije dovela do slizanja SAD i SA, koji nisu fasovali malo bombanja nakon 11.9. za razliku od Iraka, Afganistana, Libija a sad i Siriju mrcvare...

pučkoškolska algebra veli:

19 gadova - 1 iz Egipta, 2 iz UAE, 1 iz Libanona - dakle 15 iz SA !! dakle 78.94% ih je kozojeba iz krasne države SA...

to nije dovela "lijeva"politika nego idiotska politika SADa (ali imamo primjere i Belgije, Francuske, VB itd)...

čitavo vrijeme uvjeravaju sve na svijetu holivudskom propagandom da sve vide i znaju, kad eto "modernog urbanog planiranja mlažnjacima" a njima gaće dolje, ni snašli se nisu...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kakve veze Milanović ima s time? Merkel je htjela radnu snagu i Milanović ih je pustio. Merkel nije lijeva. Dakle to nije bila lijeva politika.

Amerika je imala politiku otvorenih granica oduvijek, a tamo ljevica nikad nije bila na vlasti (Demokrati nisu ljevica). Napad je organizirao Bin Laden (koji nije ljevičar), dok je njegova obitelj boravila u Americi i Bush ih je sve na brzinu izveo iz zemlje. Bin Ladena je obučila CIA da se bori protiv Rusa. Gdje ti u cijeloj priči vidiš ljevicu?
15 godina

ma svi ti naši "desančari" svugdje vide "lijeve"... nije on jedini.. ima ih ko gljiva poslije kiše

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Visak kaže...
Kakve veze Milanović ima s time? Merkel je htjela radnu snagu i Milanović ih je pustio. Merkel nije lijeva. Dakle to nije bila lijeva politika.

Amerika je imala politiku otvorenih granica oduvijek, a tamo ljevica nikad nije bila na vlasti (Demokrati nisu ljevica). Napad je organizirao Bin Laden (koji nije ljevičar), dok je njegova obitelj boravila u Americi i Bush ih je sve na brzinu izveo iz zemlje. Bin Ladena je obučila CIA da se bori protiv Rusa. Gdje ti u cijeloj priči vidiš ljevicu?

Koliko god mi se sviđaju tvoje teorije zavjere, mislim da nema smisla dalje raspravljat. Usput, ako demokrati nisu ljevica, nisu ni republikanci desnica.. Termin "lijevo" i "desno" se u novije vrijeme više koristi za podjelu na liberale i konzervativce, na demokrate i republikance, na HDZ i SDP iako su svi isti proljev koji prodaje različite priče za mase. Tako da više neću sudjelovat u ovom offtopicu, ali ti i ona seljačina (stric jura) možete nastavit pravdat neke strance samo zato jer možda postoji šansa da ih netko prozove ljevičarima pa se vi osjetite ugroženi.

P.S. bilo bi super da moderatori izbrišu sve poruke koje nisu vezane uz ovu temu jer ovakve rasprave na ovoj temi nemaju smisla

vorpal mind, was it?
16 godina
noyou kaže...
..

P.S. bilo bi super da moderatori izbrišu sve poruke koje nisu vezane uz ovu temu jer ovakve rasprave na ovoj temi nemaju smisla

-moderatori ne moderiraju (na ovom fourmu..) ili samo ponekad kao izuzetak.. mada bi tako trebalo biti.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
noyou kaže...
ali ti i ona seljačina (stric jura)

...

Tema je ugrožavanje građanskih sloboda, i osim spominjanja Milanovića sve je uglavnom bilo vezano uz nju, ali slažem se da bi moderatori ovdje imali što raditi

9 godina
neaktivan
noyou kaže...
Visak kaže...

Offtopic je, ali zaro nisu upravo otvorene granice dovele do velikih terorističkih napada 2001. i stvaranja "domovinske sigurnosti"?? Ako se ne varam, Trump uprav želi zatvarati granice. Ne svrstavam se ni na jednu stranu, samo nije u redu da i "grijehe" lijeve politike stavljaš na teret desnima.

Kozo...i koji su izveli 9/11 su došli s vizom, dakle uz provjere. Bili su praćeni, njihove namjere pročitane, ali je zapelo u zapovjednoj liniji FBI-aja. Umjesto uvođenja reda u vlastitoj kući, oni se izdr..aju na običnim građanima.

Ja rekoh
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice