Elon je neshvaćeni genij...tako da vrijeme će pokazati...sad će još nešto izmisliti da mu ne dadu Nobela iz fizike

Elon je neshvaćeni genij...tako da vrijeme će pokazati...sad će još nešto izmisliti da mu ne dadu Nobela iz fizike
"Razlog? Njegova sve veća uključenost u destruktivne političke inicijative koje izravno ugrožavaju znanost i javno zdravstvo."
Aha, znaci kad je clan "Kraljevskog drustva" politicki neistomisljenik i kad se usudi reci sto misli pred cijelom svijetom bez ikakve zadrske, onda on vise ne moze biti clan. Dobro je da se ovakvim istupima pokazuju tko su i sto su.
Musk je napravio za svijet daleko vise nego ce ti klauni ikad. Mozes si mislit kako jednog Muska boli k za nekakvo povjerenje zanstvene woke debilane, covjek je vjerojatno zaboravio da je clan onoga dana kad su mu rekli da je postao. Nema pametnijeg posla nego se bavit retardusima...
"Razlog? Njegova sve veća uključenost u destruktivne političke inicijative koje izravno ugrožavaju znanost i javno zdravstvo."
Aha, znaci kad je clan "Kraljevskog drustva" politicki neistomisljenik i kad se usudi reci sto misli pred cijelom svijetom bez ikakve zadrske, onda on vise ne moze biti clan. Dobro je da se ovakvim istupima pokazuju tko su i sto su.
Musk je napravio za svijet daleko vise nego ce ti klauni ikad. Mozes si mislit kako jednog Muska boli k za nekakvo povjerenje zanstvene woke debilane, covjek je vjerojatno zaboravio da je clan onoga dana kad su mu rekli da je postao. Nema pametnijeg posla nego se bavit retardusima...
Zanimljivo je kako pristaše određenih političkih "pravaca" po pravilu optužuju druge za ono što oni rade. Gospodin "rimski pozdrav" je bio jedan od predvodnika masovnog ukidanja finansiranja nizu ustanova, od nacionalnih parkova, preko univerziteta, do istraživačkih instituta i NASA, a sa posebnim naglaskom na one koji govore kako misle, a pri tom ne misle kao on i izvesna narandžasta osoba. No naravno da njegove pristalice tvrde da ga naučna zajednica "odjednom ne voli jer priča ono što misli" - uvek optuži protivnike za ono što sam radiš.
čudi me da Bug nije popratio Muskonju i njegov MechaHitler (Grok)
https://www.theguardian.com/technology/2025/jul/09/grok-ai-praised-hitler-antisemitism-x-ntwnfb
Samo to sto je bio clan puno govori o tom drustvu i kakve veze uopce imaju sa znanoscu. Otprilike koliko i sam musk