Druga sezona serije "The Last of Us" je ispravila

poruka: 8
|
čitano: 2.139
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Druga sezona serije "The Last of Us" je ispravila ".
16 godina

Al ono... spojler alert anyone?

4 0 hvala 1
5 godina

Sva sreća da sam pogledao drugu epizodu, onako bez najave samo najveći spoiler uleti...

Anyway, meni užasno smetalo što mi motiv negativca uopće ne drži vodu, a još manje ljudi koji je prate. Moš misliti kako bi je ekipa slijedila bez hrane u ovakvom svijetu u osobnoj osveti, ne tjedan dva nego 5 godina. U svijetu gdje se ljudi ubiju za paštetu. Bezveze.
Inaće ostatak serijala je neloš.

6 0 hvala 0
11 godina
Re: Druga sezona serije "The Last of Us" je isprav
Probao sam pogledati. Ali nemogu. Joel moze proci ali Bella Ramsey? Strasno.
Moj PC  
9 1 hvala 0
15 godina
Mr.Mrkvica kaže...

Sva sreća da sam pogledao drugu epizodu, onako bez najave samo najveći spoiler uleti...

Anyway, meni užasno smetalo što mi motiv negativca uopće ne drži vodu, a još manje ljudi koji je prate. Moš misliti kako bi je ekipa slijedila bez hrane u ovakvom svijetu u osobnoj osveti, ne tjedan dva nego 5 godina. U svijetu gdje se ljudi ubiju za paštetu. Bezveze.
Inaće ostatak serijala je neloš.

Spoiler

Abby ima motiv jer joj je ubijen tata sa kojim je bila u dobrim odnosima. Glavni tip iz družine je zaljubljen u Abby, ostataku ekipe je valjda bolje kad su zajedno sa ljudima koje poznaju nego negdje samostalno.

Bude se to dodatno obajsnilo kroz seriju kao što se i kroz igru.

I to nisu negatici, nema u igri/seriji  negativaca i pozitivaca....nema crno/bijelih likova nego svaka medalja ima dvije starne. Pozitivac/negativac ovisno u kutu gledanja.

Vječita dvojba da li vrijedi žrtvovati jednu nevinu osobu za boljitak mnogih itd.

7 godina

Ne znam kakvo je Vaše gledište ali smješan mi je bio onaj odbor  u drugoj epizodi  ako se ne varam gdje su raspavljali o novim potezima, među članovima odbora je falila samo rasa nekog vanzemaljca. Nisam rasist ali čovječe toliko trpanja svih rasa i istospolnih orgijanja, postalo je smješno, nadam se da će to izaći iz trenda.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Spacecraft kaže...
Probao sam pogledati. Ali nemogu. Joel moze proci ali Bella Ramsey? Strasno.

U prvoj sezoni je to čak i funkcioniralo jer Ellie prema priči tada ima 14 godina.

Sad, kada bi isti lik trebao imati 19 godina Bella je teška banana. Trebali su odraditi recast, imo.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
14 godina

I ako je glavni lik družine zaljubljen u Abby, ja bi eto prvi reako, znaš što, odoh se ja pridružiti nekoj drugoj frakciji fireflya (a ocito je da postoje jer vidi vraga, ekipa ima vojsku,lol) nego tumarao za doslovce ludom trebom 5 godina po divljini.

btw kako funkcionira taj gljiva, telepatski upravlja s svim ovim zombijima ili? Jer inace kretanje zombi vojske nema nekog smisla...

0 0 hvala 0
7 mjeseci

Napravili su prvu igru i onda su na sve buduće projekte vezane za TLOU odlučili baciti Uno reverse da sve zajebu i bome jesu. 

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice