Dorseyev Bitchat dostupan na App Storeu

poruka: 4
|
čitano: 1.678
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dorseyev Bitchat dostupan na App Storeu".
15 godina
Dorseyev Bitchat dostupan na App Storeu

Ima li neko upuceniji da mi da primjere situacija u kojima je ova aplikacija najkorisnija, jer primjeri iz clanka mi se i ne cine bas da zahvacaju velik broj ljudi

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Dorseyev Bitchat dostupan na App Storeu
stirko55 kaže...

Ima li neko upuceniji da mi da primjere situacija u kojima je ova aplikacija najkorisnija, jer primjeri iz clanka mi se i ne cine bas da zahvacaju velik broj ljudi

Sada mi je palo na pamet da bi imalo potencijala koristiti na raznim velikim festivalima, gdje ima jako puno ljudi zbog čega zna internet jako štekati ili biti kompletno beskoristan. Ovako bi mogao sa ekipom imati komunikaciju unutar festivala čak i na većoj udaljenosti. Ili čak da se takav festival/okupljanje odvija negdje gdje ni nema interneta ili je jako loš signal.

Nije baš neka luda primjena, ali ima potencijala

Stoja
7 godina
stirko55 kaže...

Koji primjeri situacija? radi se o "vikend projektu" i vježbi u vibe kodiranju.
Doslovno i sami autori aplikacije su napisali da se ne bi trebala koristiti "u produkciji", jer nije prošla nikakav vanjski "security review".

10 mjeseci
Ovih dana pročitao o nekoj sličnoj ćet aplikaciji, isto dopisivanje putem Bluetootha doseg 100 metara, iso peers to peers , kriptirana. Ali služila bi u slučaju pizarija i nesreća kad izgubimo pristup interneta , padne mreža (poplave , potresi ,...) ili u zabačenim mjestima gdje nema interneta.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice