Meh..
Cyberpunk 2077 srušio Internet! To jest, postigao
- poruka: 23
- |
- čitano: 9.765
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidim na TPB dvije verzije, 55GB i 100GB
Netko isprobao ?
Netko isprobao ?
Ono od preko 100 bi trebalo sadrzavati "language pack". Ne vjerujem da itko skinuo, vjerojatno se skida puzevim korakom zbog kolicine leechera. Kao i uvijek kada nesto "veliko" dodje.
Netko isprobao ?
Ali nema crack ;)
Netko isprobao ?
Ali nema crack ;)
Naravno da ima... Bio je već i sinoć ako se ne varam
Netko isprobao ?
Ali nema crack ;)
Bemu bingulicu, malo mi je 500,00 čunerosa preveć za dat
Netko isprobao ?
Ali nema crack ;)
Pitanje je bilo jel netko testiro
Netko isprobao ?
Ali nema crack ;)
Pitanje je bilo jel netko testiro
objavljeno je već od nekog od ovih grupa što "jogurtiraju" igre da: "Cyberpunk 2077 is DRM FREE and needs no crack. If you can, please support the developpers by buying the game."
CODEX release od 55GB radi.
Pitanje je kako radi, je li zbugan u mjeri da remeti gameplay ili su to neki sitni bugovi koji ne uticu na sam gameplay i iskustvo.
Skoro 100k leechera sve skupa. To sam zadnji put vidio kod Witchera.
Pitanje je kako radi, je li zbugan u mjeri da remeti gameplay ili su to neki sitni bugovi koji ne uticu na sam gameplay i iskustvo.
radi kako i igra ovima šta su kupili, rijetko kad ako ikad crack utječe na bugovitost same igre
objavljeno je već od nekog od ovih grupa što "jogurtiraju" igre da: "Cyberpunk 2077 is DRM FREE and needs no crack. If you can, please support the developpers by buying the game."
Čim je igra dostupna na GOG-u dobre šanse su da je DRM free.
A i najave su prije dvije godine bile da će biti DRM free.
ah, tako je to kad nema nove lare kroft and the bosnian pyramids, wolfenstein donated blood, sniper elite 5 (battle on neretwa) ili tak nečeg. ima crysis remastered, ak niš drugo
Neznam sto da kazem, evo vec drugi dan se tjeram igrat ali nikako da me "uhvati". Ne drzi me nista, niti me ne vuce nazad. Po meni PREVISE toga je ubaceno u sam pocetak igre i nije bas lako za pokopcati sve odmah, uvod mi je sav zbrkan nekako. Grafika i to ostalo s obzirom da sam GameDev isto i nije mi nesto tako "velicanstveno" naspram drugih igara, nista inovativno niti posebno. Probat cu jos koji dan ali eto, sumnjam da ce mi leci igra. Refund necu traziti jer zelim podrzati CD PRojekt Red zbog Witchera i buducih igara, ali ovo mislim da necu nesto pretjerano igrati, steta...
Drago mi je za DRM free igru da ima tako dobru prodaju.
Jedna od rijetkih koju sam kupio jer inače sve piratiziram.
Igrao danas 2-3 sata, igra je kaos...u pozitivnom smislu
radi kako i igra ovima šta su kupili, rijetko kad ako ikad crack utječe na bugovitost same igre
Mislio sam opcenito na bugove u igri, ne da crack izaziva, jer kada se skine piratska verzija ona ne bi trebala dobiti nadogradnje i ispravke.
Neznam sto da kazem, evo vec drugi dan se tjeram igrat ali nikako da me "uhvati". Ne drzi me nista, niti me ne vuce nazad. Po meni PREVISE toga je ubaceno u sam pocetak igre i nije bas lako za pokopcati sve odmah, uvod mi je sav zbrkan nekako. Grafika i to ostalo s obzirom da sam GameDev isto i nije mi nesto tako "velicanstveno" naspram drugih igara, nista inovativno niti posebno. Probat cu jos koji dan ali eto, sumnjam da ce mi leci igra. Refund necu traziti jer zelim podrzati CD PRojekt Red zbog Witchera i buducih igara, ali ovo mislim da necu nesto pretjerano igrati, steta...
Jeste. To sve ignoriraš i fokusiraš se na glavni quest (prolog završava tek kad upoznaš gospodina "Breathtaking"). Onda fino biraš side-questove, glavne, istražuješ i polako. Mislim da je problem što su odmah u prologu dostupne side misije, ono njih tipa 15 od jednom i to sve djeluje malo kaotično. Mislim u W3 nisam imao ništa manje side questova, samo što su dolazili postpuno, a tu ti opale šamar pa biraj. Ali vjeruj mi, isplati se, priča se razvije kasnije, da ne spoilam ;)
Kod mene GoG original, nemam zadnje drivere i nemam problema za sada. Jedan graficki bug na pocetku igre (ne vidi se odjeca u ogledalu, Nomad Path),
sve ostalo radi OK.
Nikad nemam zadnje drivere - ako sve radi, ne diram.
Jeste. To sve ignoriraš i fokusiraš se na glavni quest (prolog završava tek kad upoznaš gospodina "Breathtaking"). Onda fino biraš side-questove, glavne, istražuješ i polako. Mislim da je problem što su odmah u prologu dostupne side misije, ono njih tipa 15 od jednom i to sve djeluje malo kaotično. Mislim u W3 nisam imao ništa manje side questova, samo što su dolazili postpuno, a tu ti opale šamar pa biraj. Ali vjeruj mi, isplati se, priča se razvije kasnije, da ne spoilam ;)
Konfuzno mi je što sam pola kvestova probao i izginuo od jednog metka. To su kvestovi za kasnije nezz zašto ih vidim ako sam peslab level za to.
Tek sad sa judy otkrivam di je Evelyn i toliko dosadnih dijaloga majko mila oko nebitnih stvari.
šta se isplati ić na priču ojačat ili pikat side kvestove za loot/oružja?