Pasmater, znao dam da sam trebao kupiti Ferrarija umjesto Opel Astru!
Čak 90% svih ikada proizvedenih Ferrarija i dalje
- poruka: 12
- |
- čitano: 4.499
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš zato ne jer uopće nema dijelova na auto otpadu i Njuški, sve moraš kupovati novo. Ne možeš odšarafiti blatobran kod čovjeka u dvorištu, zato izbjegavam Bentleye, Rolls-Royce i ovo.
Pa i fićo bi toliko izdržao da je stalno u garaži i da ga se malo vozi.
Ti koji su kupovali Ferarije znamo tko su, ljudi koji imaju još 5 do 10 automobila, malo ih voze, sve je logično.
Grdovic im jebe statistiku
Baš zato ne jer uopće nema dijelova na auto otpadu i Njuški, sve moraš kupovati novo. Ne možeš odšarafiti blatobran kod čovjeka u dvorištu, zato izbjegavam Bentleye, Rolls-Royce i ovo.
Kako ne? Ja stalno odšarafljujem dijelove s Bentleya, Rollsova i Astri po dvorištima.
Naravno da su vozni pa nisu unutra ovi raspadajuci trocilindraši prepuni plastike i pretankog laka
ferari se kupi da se drzi u garazi i gleda u njega a ne da se vozi. tko bi rekao da mu stajanje u garazi ide na ruku
neka napisu prosjecnu kilometrazu tih auta
ferari se kupi da se drzi u garazi i gleda u njega a ne da se vozi. tko bi rekao da mu stajanje u garazi ide na ruku
neka napisu prosjecnu kilometrazu tih auta
Da, rijetko tko radi više od 5000 km godišnje.
Prosjek ispod 3000, bar ako je suditi po ovome forumu:
https://www.ferrarichat.com/forum/threads/how-many-miles-per-year-do-you-drive-your-ferrari.658214/
Zanimljivo da samo jedan ima prek 100 000 kilometara (bar ovo kaj su tam postali prije 20 godina).
Prosjek ispod 3000,
Zanimljivo da samo jedan ima prek 100 000 kilometara
Taj je Uber ili Wolt u Saudijskoj Arabiji.
Ti Ferrariji su kao Triggerova metla, svi još voze ali je sve na njima promijenjeno. :-)
Ovaj tekst me navodi na pomisao da je samo 10% "rarija" zdrobljeno u nezgodama ili nesrečama.
Zvuči mi malo nevjerovatno.
A šta pa to je investicija, stoje garažirani i raste im vrijednost, čemu to upropastit vožnjom.