"radi na širenju poruke digitalnog optimizma iz perspektive generacije Z"
Ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
Bonbon i ht i svi ostali operateri zelim da propadnu sto prije.... Menaderska bagra .... Najgore je u tim operaterina biti obican teremac...
ok boomer
ok zoomer.
istina je da nisu opsjednuti samo telefonskim zaslonom, nego i baterijom i slušalicama.
" od brige za klimatske promjene preko zagovaranja jednakosti i kreativnosti do cyber sigurnosti. "
Ima jedna narodna, pa kaže: get woke, go broke
Najbolje DT grupa u Hrvatskoj brine o generaciji Z tako da im ne da puno interneta za razumne novce.
Ja neznam šta je tu smiješno, pa oduvjek su se telekomi i ostali pokušavali umiliti zadnjoj generaciji koja friško dolazi na tržište rada i tek sad uči kako se troše novci. Naravno da dotični imaju riješenja za sve probleme te generacije😁
Sve je to divno i krasno ali telekomi u Hrvatskoj su dno dna samo treba vidit sto plaćamo i koliko plaćamo i dobijemo jedno veliko nista...
Ja sam na bon bonu ali ovaj novi bontonac ili kako vec zovu koje to napravio i odobrio ili je retardiran ili nema pojma o nicemu...
Ja neznam šta je tu smiješno, pa oduvjek su se telekomi i ostali pokušavali umiliti zadnjoj generaciji koja friško dolazi na tržište rada i tek sad uči kako se troše novci. Naravno da dotični imaju riješenja za sve probleme te generacije😁
Je, točno tako. A reklame... Bože mili... Ne znam koja je šarenija i gora. U dobriiiiiiiiiiiiim rukamaaaaaaaaaaaaaaaa, ljetooooooooooooo jeeeeeeeeeeeeee... ili Switchaj kako želiš...
sarmantna i nadarena djevojcica.
njen me pogled uvijek podsjeti na jednog wanabe rezisera u hrvata. no za razliku od Bili potonji je operiran od talenta, sarma i humora.
a sto se tice reklame? odista joj nije bilo nuzno podvoditi se pomenutima. no poklekli su tu i stariji i iskusniji, a bili su veci kuleri od nje kad su bili mladi i perspektivni. i kosmati.
danas daju dupeta ne bi li se ovakva bedastoca vodila pod vijesti.