Ne znam, ja prodo svoju 1080eku staru 2.5 godina za 300 eura vise nego sam ju kupio i strpo sve u bitcoin, da im mamicu hebem...
Bitcoin nakon dugo vremena ispod 9.000 dolara
- poruka: 178
- |
- čitano: 50.970
- |
- moderatori:
vincimus
Bitcoin nakon dugo vremena ispod 9.000 dolara
Bitcoin je skočio iznad 9000 dolara 26.11.2017. dakle prije nešto više od dva mjeseca. Istina, dva mjeseca je "dugo vremena" u kripto-biznisu, ali samo za one najsposobnije tradere (a takvih je ovdje ravno nula), prema tome naslov je čista patetika (a i dobar dio komentara nije daleko).
Iskusni znaju da je ovo pravo vrijeme za ulaganje. Nije ovo nikakav krah, ovo je normalni godišnji ciklus ... E moj narodu ...
haha panika pa svi prodaju...bozesacuvaj...cekam samo donju granicu pa se kupuje!!
Eto ga ispod 8,000$
Bo'me je u slobodnom padu. Mozda se jos trzne...
Sve u svemu bas je lijepo ovo promatrati u 'popcorn mode-u'.
a sada, To the moooon!!!!!
Zao mi je sto sam HC Hodler, jer se moglo nekoliko stotina tisuca kunica zaraditi u ova dva dana trejdom....
:(
U stvari bitcoin ne bi trebao puno vise pasti, s obzirom da je cijena mineanja jednog bitcoina oko 7,000$.
A opet, ako padne ispod, mozda napokon padnu cijene grafickih kartica
Sad kad sve padne,kupujem ko blesav,za par mjeseci prodam kad se opet sve digne i to je to!
Čim više BTC pada,tim bolje.Odlična prilika za šoping i masivnu zaradu u budučnosti. :D
Prerano je jos uvijek govoriti o nekakom padu/propasti kriptovaluta...... statisticki, pocetkom nove godine uvijek pada zadnjih par godina (Bitcoin), a i te spike o "balonima" i "tulipanima" slusamo jos od 2009. god. tako da ste vec dosadni s time, a najbolje od svega mi je kako tu neki kao da su popili svu pamet ovoga svijeta, sve neki vrsni analiticari, proroci, ekonomiste i sto sve ne. Sto bi se reklo, "give me a break"........
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
LogicusMPS ti si ko i ja.
Hodler koji potajno u sebi želi da sve ode u klinac. Jbmte živote....
Inače, okej su im ovi koji sad idu investirat. Sve je to krasno dečki, al kad ti je višak novaca VEĆ u altovima koji su buć...Eeee...
Odakle braćo moja mila ???
Klasika....Greed...The oldest trick in the world.
U otprilike 3 sata je narastao 800$. S 8025 na 8859$. Znači ništa od grafuljica, još
U otprilike 3 sata je narastao 800$. S 8025 na 8859$. Znači ništa od grafuljica, još
Dovraga i bestraga.
Niti Rimsko carstvo nije palo preko noci
Niti Rimsko carstvo nije palo preko noci
Ali je palo...
Prerano je jos uvijek govoriti o nekakom padu/propasti kriptovaluta...... statisticki, pocetkom nove godine uvijek pada zadnjih par godina (Bitcoin), a i te spike o "balonima" i "tulipanima" slusamo jos od 2009. god. tako da ste vec dosadni s time, a najbolje od svega mi je kako tu neki kao da su popili svu pamet ovoga svijeta, sve neki vrsni analiticari, proroci, ekonomiste i sto sve ne. Sto bi se reklo, "give me a break"........
Statistički, početkom nove godina, uvek pada. Samo s tom malom razlikom što je taj pad prošle godine bio sa $1070 na $800 (~25%), a godinu pre toga sa $460 na $380 (20%), dok je ovog puta rekordno visoka cena, neposredno pred pad, bila nešto ispod $20000, a danas nešto ispod $8000 (pad od 60%). Neću da se pravim da znam mnogo o tematici, ali nisam siguran da je baš u pitanju ista stvar.
Dovraga i bestraga.
nemojte se previše žalostiti, bar ću ja otplatiti svoju 1070 kak sam planirao
Ne mora past.
Samo da se stabilizira i da prestane taj fake pump od kvazi mjenjačnica/burzi. Regulative tkđ. ne bi uopće loše došle.
Ono, da se ljudi počnu bavit samom investicijom, a ne da se navlače na "kocka" zaradu i pohlepu.
Dovraga i bestraga.
nemojte se previše žalostiti, bar ću ja otplatiti svoju 1070 kak sam planirao
Ja 1080ti prodao za 5 soma prije koji mj.
Majmun...
Ja samo čekam Johna da pojede na tvu.
Ja samo čekam Johna da pojede na tvu.
Bome baš sam to htio napisat, preteko si me.
Odakle znaš da neće ?
Dapace, jedan financijski mag je govorio o 500k, ali da ce on izaci iz biznisa kad bude 100k
Uz sve nove exchanove, aplikacije za kupovanje i prodavanje bitcoina, ovo će biti godina dobra za crypto, a tko misli da neće nek se vrati u pećinu i nastavi plaćat bankama njihov danak
Danak? Mislis na tih par eura sto mi mjesecno uzmu za vodjenje racuna? Ili na tocno 1 euro provizije koji uzmu na 500 eura sto posaljem starcima? Ti ljudi koji rade po bankama - zastitari, sluzbenici, informaticari, tete koje peru toalete - oni bi trebali raditi za hvala ili tapsanje po ramenu? Ili pak mislis na kamate na kredite? To bi valjda trebalo funkcionirati po principu "neka vraca tko kako hoce i moze"?
Djeco, ljudi, dajte prestanite kenjati. Ne postoji apsolutno nista iznad monetarnog sustava. Sve na ovom svijetu se vrti oko novca i nista se ne vrti bez novca. Vi mislite da je Satoshi (tko god bio on ili oni) uspio pronaci nesto sto ce zajebati sve te puste banke i vlade? Da oni sad svi sjede i misle "alal mu cufta sto nas je zajebo"? Mali tremor se osjetio na podrucju kriptovaluta i vrijednost je pala drasticno. Zamisli da danas-sutra jedan Putin kaze kako misli da su kriptovalute losa stvar i da ce ih zabraniti? A on ih moze zabraniti ujutro prije nego ga prebaci iz jedne nogavice u drugu.
Vidi, ja na racunu trenutno imam odredjenu svotu novca. Ujutro kad se probudim ta cifra ce biti ista. Do sutra navecer ce se umanjiti za onoliko koliko potrosim u trgovini. Kad dodje 21 ili 22. u mjesecu iznos ce skociti za onoliko koliko mi sjedne place. Jel ti znas koliko ce ujutro vrijediti tvoji coini?
Ajde mi sad, molim te, objasno u kakvoj sam ja to tocno pecini i kakav danak ja to placam? Ti koji imas 21 godinu i u zivot se razumijes kao i rambox u pravopis. Ti kad si se rodio vecina nas je "davno" prije toga napisala svoje prve linije koda ili sjebala prvu graficku (Stjepanj). Bitcoin hype i zarada uglavnom i potice od takvih kao sto si ti - ljudi koji traze revoluciju a ne znaju kako drzava funkcionira, ljudi koji traze rjesenje problema koji ne znaju artikulirati i nisu uopce sigurni o cemu se radi ali znaju da je negdje netko nesto rekao o zlim bankama. O zagovornicima potpune anonimnosti da ne govorim. Ali tu su isto najglasniji oni koji u zivotu nisu kupili uglavnom nista vrijednije ili uzbudljivije od graficke kartice. Sta drzava ima znati da sam ja kupio graficku, ne?
Tih tvojih 50 ili 500 kn koje si ulozio ce netko staviti u svoj dzep. Mozda i ti nesto zaradis ali to ce biti na grbu nekog drugog nesretnika - nekoga koji je kasno shvatio da brod tone.
Prije koji mjesec jedan forumas je slavodobitno utvrdio kako za njega ne postoji nikakav rizik - on ima mehanizme automatske prodaje ako vrijednost padne ispod odredjene granice. Suludo nerazumijevanje problematike. Pa kako je onda moguce da silni burzovni mesetari propadnu - oni koji imaju pred sobom 10-15 monitora, vrte vrhunski softver za realtime analizu svega i svacega? Ali eto, on "ima mehanizam". Taj mehanizam ce raditi samo ako netko hoce kupiti to sto ti prodajes - a za to nikad nema garancije. Kad vrijednost pocne padati - netko ce sigurno izgubiti.
Petko ti kralj svemira.
Ovakav rekt će se još dugo pamtiti po forumu.
Ljudi jbte budite iskreni - volite duplanje/utrostručavanje/udesterostručavanje novca. Nemojte srat o nekoj anarhiji, borbi protiv banaka, Soroša etc.
Te fore mogu popušit jedino likovi s Karamarkovim IQ-om.
Uz sve nove exchanove, aplikacije za kupovanje i prodavanje bitcoina, ovo će biti godina dobra za crypto, a tko misli da neće nek se vrati u pećinu i nastavi plaćat bankama njihov danak
Sreća pa su svi kripto exc. mule. Nikakvog danka jelte ?