ASRock Fatal1ty Z370 Gaming-ITX/ac - Gromovita min

poruka: 12
|
čitano: 6.356
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ASRock Fatal1ty Z370 Gaming-ITX/ac - Gromovita min".
17 godina

Nekako mi se cini prevelika cijena za ITX plocu!

Cijena je:

10 Cijena je prevelika
1 Cijena je OK
0 Ima i boljih rjesenja
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Nikako da maknu taj zastarjeli PS/2 interface...

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: ASRock Fatal1ty Z370 Gaming-ITX/ac - Gromovita
hitman047 kaže...

Cijena je:

slažem se i preslagujem. i daje pola od toga, još bi bilo previše. 100 ojara uvrh ludare. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
12 godina
Cro0707 kaže...

Nikako da maknu taj zastarjeli PS/2 interface...

mene je spasio na sličnoj asrockovoj ploči (h110m itx/ac) za instalaciju windowsa sedmice

11 godina
neaktivan

Cijena ITX mbo je opcenito prevelika. Recimo Asus za coffe je 1650kn.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Fino vidjeti jos jedan pozitivan review za plocu.

Inace bas nju cekam za svoj novi radni rig.

Ovaj put poslije monstruma u 900d corsair kucistu idem an suprotnu stranu :)

Ova ploca i na nju ide 8700k sa noctua NH-L9i, Kingston Hx Savage 2x16GB 3200 RAM i asus rog strix 1080ti grafika is ve to trpam u fractal node 202 mini kuciste

Ako sam dobro sve premejerio i sracunao moze mi bez problema sluziti kao portable kompjuter duplo i vise jaci od laptopa za daleko manju cijenu a i kuci sasvim dovoljan rig.

Pa vidjecemo kako ce se pokazati :)

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=34436
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

Mene uvjek zadivi koliko se sve tehnike moze nagurati u tako malu tiskanu plocu.

17 godina
hitman047 kaže...

Cijena je:

Istina, previsoka je jer sam se ja zeznuo :)

Kopirao sam infobox od X299 ploče i zaboravio promijeniti cijenu. Na Amazon.de ploča košta 180 €. 

17 godina
neaktivan
Čitatelj kaže...

Mene uvjek zadivi koliko se sve tehnike moze nagurati u tako malu tiskanu plocu.

što zapravo znači kako nema nikakve potrebe proizvoditi ih u "nj" veličina. nisu to cipele ili majice. sve stane na pločurak. al jebga onda, što bi radili ostali saprofiti (npr. kućišta). isto je i s hdd-ima (čemu uopće 3,5" kad sve stane u 2,5"), RAM-om itd. sve iznad najmanje mogućega je sviranje qqruzu. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
8 godina
protjeran

Pa sta fali, stedi se materijal. I M.2 SSD-ovi su kapaciteta kao obicni 2.5" SSD-ovi, ili PCI-e kartice SSD-i.

A 3.5" SSD-e nisam ni vidio, makar znam da postoje sigurno.

Da nema potrebe za gamerskim strojevima, svako kucno racunalo bi bilo minijaturno.

Za kapacitet jedan NAS ili vanjski obicni disk je danas dovoljan.

Al opet, koliko ustede na materijalu, potrose na razvijanju i optimizaciji prostora.

17 godina
Ajar kaže...
Čitatelj kaže...

što zapravo znači kako nema nikakve potrebe proizvoditi ih u "nj" veličina. nisu to cipele ili majice. sve stane na pločurak. al jebga onda, što bi radili ostali saprofiti (npr. kućišta). isto je i s hdd-ima (čemu uopće 3,5" kad sve stane u 2,5"), RAM-om itd. sve iznad najmanje mogućega je sviranje qqruzu. 

Mogućnost nadogradnje dosta ograničena, ograničene mogućnosti overklokiranja što zbog zagrijavanja što zbog nemogućnosti implementacije jačeg VRM-a i boljeg hlađenja. 

Druga stvar, mislim da je razvoj mini-ITX ploča zahtjevniji zbog toga što je sve jako nagurano. 

17 godina
neaktivan
Denis kaže...
Ajar kaže...
Čitatelj kaže...

Mogućnost nadogradnje dosta ograničena, ograničene mogućnosti overklokiranja što zbog zagrijavanja što zbog nemogućnosti implementacije jačeg VRM-a i boljeg hlađenja. 

Druga stvar, mislim da je razvoj mini-ITX ploča zahtjevniji zbog toga što je sve jako nagurano. 

mislim da se to tehnološki sve može riješiti (inače, primjerice, ne bi bilo laptopa). ok, ne može se načini kanistar of 100 litri koji stane u džep ili na telefon staviti zaslon dijagonale 2 metra no sve tehnološko se postupno minijaturizira i - osobito - standardizira. umjesto mini itx, atx, blabla ... mogli su načiniti jednu veličinu (npr. 20 x 20 cm) za sve i onda postupati na "smartfon način": natrpati u to sve više iz generacije u generaciju. kad pogledan klasičnu atx ploču, na njoj ima još uvijek more praznog prostora (tzv. "razmaci između"). no to ja samo fantaziram o bolje svijetu. ne obaziri se 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice