nekako ne vjerujen da ce se ikad stat na kraj piratstvu.
Američka filmska akademija staje na kraj piratstvu
- poruka: 45
- |
- čitano: 13.532
- |
- moderatori:
vincimus
I pirati su ljudi!
Good luck.
Koji naslov...
sve što se može reproducirati može se i ukrasti. Piratima je svejedno jel stream ili fizički medij.
Kako stvari sada stoje, iduće godine svejedno neće ni imati filmove za dodjele nagrada 🤡
A sta ja znam, zadnjih godinu dvije nemam volje nista piratski gledati. Navecer sam umoran, neda mi se na torrente traziti sto je dobro, pa cekati da se downloada, pa traziti titlove, vidjeti da su isti prevedeni google translateom, ... na kraju odem na youtube i lezim u krevetu i gledam glupe kanale dok ne zaspim.
Podrzavam netflix i druge streaming usluge, to je daleko najbolji nacin za smanjivanje piratstva, nikakvo ukidanje screener ili slicnih materijala nece smanjiti pojavu piratskog sadrzaja. To su gluposti.
Jednak pristup sadržaju na cijelom svijetu je jedini sigurni (i ispravni) način da se smanji piratstvo.
Veliki broj ljudi ne skida piratski sadržaj zatp što ne žele platiti nego je to ponekad jedini način da se dodje do tog sadržaja, a da nije 5 godina star.
sve što se može reproducirati može se i ukrasti kopirati. Piratima je svejedno jel stream ili fizički medij.
Odem na blu-ray com,vidim kad izlazi kojeg datuma i onda par dana nakon toga skinem:)
Od svega što sam pogledao većina je sranje...a ono što valja nikad nebi ni gledao u Kinu.
U zadnjih 20 godina bio u kinu 2 puta...od tih 20 godina prvu polovicu nisam ni mogao jer nismo imali Kino.Gradsko kino(ono s dušom) su nam zatvorili.Čekali smo CineStar 10 godina.2010 smo ga dobili... pogledao Avatar i Kick Ass i to je to od mene.I to da nisam dobio besplatnu kartu za Kick Ass nebi ga ni gledao a na kraju mi ispao među top 100 do sada koje gledah...ono 100 puta bolji od Avatara.
Falaisuseku da će SCR filmovi nestat, jer su to najgore verzije sa najgorom slikom/zvukom i ostalim sr*njima.
To odavna ni štapom ne diram, a ne da bi trošio vrijeme/bandwith na taj škart.
Odem na blu-ray com,vidim kad izlazi kojeg datuma i onda par dana nakon toga skinem:)
Od svega što sam pogledao većina je sranje...a ono što valja nikad nebi ni gledao u Kinu.
U zadnjih 20 godina bio u kinu 2 puta...od tih 20 godina prvu polovicu nisam ni mogao jer nismo imali Kino.Gradsko kino(ono s dušom) su nam zatvorili.Čekali smo CineStar 10 godina.2010 smo ga dobili... pogledao Avatar i Kick Ass i to je to od mene.I to da nisam dobio besplatnu kartu za Kick Ass nebi ga ni gledao a na kraju mi ispao među top 100 do sada koje gledah...ono 100 puta bolji od Avatara.
Dirljiva ispovijest. Mozda da odes u kino, nasao bi nesto dobro za pogledat.
Dirljiva ispovijest. Mozda da odes u kino, nasao bi nesto dobro za pogledat.
da hrpu neodgojene stoke koja misli da je dosla u menzu
Za ova nova sranja kaj "snimaju", oni bi meni morali platiti da to gledam.
Makar mislim da nemaju dovoljno novaca.
Kao da pitaš jel pošteno ukrast burek u pekarnici nakon što su se svi najeli
Zapravo, jedno slično pitanje se prije par godina poteglo u USA - lik je ukrao iz kontejnera restorana hranu bačenu na kraju dana da bi prehranio svoju obitelj i restoran ga je tužio...
...restoran ga je tužio...
Vjerovatno je razbio kontejner, napravio nekakvu štetu da bi došao do te hrane. Pa nevjerujem da bi opet bili takva stoka sitnog zuba... zbog bačene hrane da se parniče.... (isprika stoci )
Da bar netko staje na kraj clickbait naslovima....
Dakle, umjesto screenera bit će webrip? Uh stvarno su im zapaprili, nema što.
Ja bi još tu nadovezao teški geizam i feminizam.
Dal bi ajmo reć isplativo poslovalo kod nas (ZG)neko omanje kino koje bi prikazivalo samo kultne akcijske i SF filmove?
Mislim da bih prvi kupio kartu za pogledati neki Terminator 2, Saving private Ryan, Blade Runner, filmove koji su vizualno i zvučno iskustvo. Naravno i sve ostale ali meni su spektakli pojam za pogledati na velikom platnu i uz par kilowata ozvučenja.
Kakve bi uopće dozvole bilo potrebno ishoditi za takvo nešto? Od uporabnih pa do ovih za prikazivanje. Karte ne bi smjele biti iznad onih modernih kina kod nas makar, 35kn za pogledati Alien 2 ili Full Metal Jacket i 35 kuna u Cinestaru za ne pogledati neko sjw sranje jer nema ništa drugo na programu..
Svaka cast, ja koliko sam prije u mladosti volio pogledati koji film, sad mi je to uzasno dosadno, ali ono totalno.. ili je valjda youtube sa svojom neogranicenom kolekcijom ovisno od toga sta te u zivotu zanima preuzeo taj primat klasicnog za mene dosadnog filma ili serije..
Falaisuseku da će SCR filmovi nestat, jer su to najgore verzije sa najgorom slikom/zvukom i ostalim sr*njima.
To je naziv za filmove snimane kamerom iz ruke prilikom projekcije u kinu i nema veze s ovim iz članka
To je naziv za filmove snimane kamerom iz ruke prilikom projekcije u kinu i nema veze s ovim iz članka
Zar to jos uvijek neko gleda? Zasto?
Nije, to su ti CAM verzije, SCR su druga stvar, i imaju obični neki retardirani tekst prek pola slike baš za "zaštitu", i nisu nužno snimani ručnom kamerom na screeningu.
...restoran ga je tužio...
Vjerovatno je razbio kontejner, napravio nekakvu štetu da bi došao do te hrane. Pa nevjerujem da bi opet bili takva stoka sitnog zuba... zbog bačene hrane da se parniče.... (isprika stoci )
Zapravo, pogriješio sam, nije se radilo o USA - tamo je problem ako se kontejner nalazi na privatnom posjedu, već je bilo slučajeva u drugim državama: https://en.wikipedia.org/wiki/Dumpster_diving#Legal_status
Nije, to su ti CAM verzije, SCR su druga stvar, i imaju obični neki retardirani tekst prek pola slike baš za "zaštitu", i nisu nužno snimani ručnom kamerom na screeningu.
istina, posipam se pepelom po glavi...al nisam samo ja kriv, skinuo sam par puta filmove snimane kamerom sa korejskim titlovima
koji su na torrentu bili označeni sa screener