Ma može...
Svi ste sigurno čuli za Trackmaniu, besplatnu arkadnu vožnju u kojoj je brzina i spretnost najveći adut igrača.
Kako se prijaviti:
Napišete post sa Vašim NICKNAMEOM i LOGINOM... Testiramo Vas i obavjestimo da li ste prošli...
Prošli put smo bili dobri, no raspalo se, pa krećemo ponovno...
Inače, nismo tu da se natječemo, nego čisto da se družimo i reklamiramo našu BUG zajednicu.. :))
Sadašnji članovi su:
BUG.HR 4ucker (ŠEF) - login: 4ucker
SLIKA NICKNAMEA KOJA MORA (BILO BI LIJEPO) BITI:
CLAN WAR EKIPA (SLIKA):
To možete uraditi na sljedećoj STRANICI!
ovako...zanima me zasto pises da je free game..ako nakon 5 staza moras 1 cekat...bez uvrede ;) samo pitam..i jos jedno pitanje dal mogu u clan? hvala
ovako...zanima me zasto pises da je free game..ako nakon 5 staza moras 1 cekat...bez uvrede ;) samo pitam..i jos jedno pitanje dal mogu u clan? hvala
Kada je on napisao taj post, TMNF je bila free igra.
Vise nije...
Kada je on napisao taj post, TMNF je bila free igra.
Vise nije...
Ja ne kuzim, kako nije free game ako je dozvoljeno 4 od 5 utrka odvozit... to je na svakih 20 minuti 5 minuti odmora.
Za mene je to besplatno, a eto, oni koji plate imaju neke bonuse...
Ja ne kuzim, kako nije free game ako je dozvoljeno 4 od 5 utrka odvozit... to je na svakih 20 minuti 5 minuti odmora.
Za mene je to besplatno, a eto, oni koji plate imaju neke bonuse...
Po meni se free igrom moze nazvati samo ona igra koja nudi sav sadrzaj besplatno.
A ne da moram cekati nekoliko minuta da bih mogao igrati.
Jebate, pa daj čitajte datume. Klan ne postoji već duže vrijeme...
Oće me dodat ko? marko.ambience
Na buddy listu, da halamo, vidim da klan ne postoji
ma sad je trakmanija skroz izgubila smisao, više ju uopće neigram
poštovanje,jel mogu znat zašto nemogu na sever red bulla.igram več dosta na njemu.
ako treba nešto platit nije problem ili se uclanit.imam dobru volju
ako nije problem da mi netko kaže u cemu je problem
Pozdrav.. ja sam igrac tm-e zelio bi reklamirati svoj klan G.F1 tamo idu samo najbolji postajemo najbolji klan u hrvatskoj.. tko zeli voziti za klan neka se javi na server Short Fun [join] i nek se javi bilo kome iz tog klana na serveru..admini koji vas mogu testirati su G.F1 Shadow ili G.F1 exe imamo i svoju web stranicu http://g-f1clan.freeiz.com/ ako je tko zainteresiran neka bude redovan na tom serveru pozdrav. moj nick je G.F1 :)Nino ...a dodajte me na nino1997
ako tko hoce kupiti key za TM neka mi se javi na e-mail cijena key-a je 13 eura e-mail: nino_582@windowslive.com ili valentinomilovanovic@gmail.com placanje je preko paypal kartice..dok se kupi kay mocicete stavljati formulu auto bilo sta onda ce i drugi vozaci vidjeti to, mozete i staviti slicicu koju hocete i drugi ce vidjeti. key kosta inace opreko interneta 30 eura no imamo key-eve po 13 eura zato pozurite. No i necete trebati cekati u freezone svaku 5 rundu
pozdrav
jel neko ima originalan key za prodati?