Stavljanje slika iz igrica

poruka: 12
|
čitano: 1.781
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

ja sada igram nfsu2,i kako da ja sada stavim sliku iz igrice na racunalo,ili ako zelim staviti na neku web stranicu ???{#}

0 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Stavljanje slika iz igrica
mm111 kaže...

ja sada igram nfsu2,i kako da ja sada stavim sliku iz igrice na racunalo,ili ako zelim staviti na neku web stranicu ???{#}

imas tipku print screen sysRq i pritisni je kad zelis slikati,da ne duljim pogledaj ovaj video i sve ce ti biti jasno...

14 godina
odjavljen

kada smo kod screenshota postoji li neki jednostavan nacin uzimanja screenshota i snimanja gameplaya sa ps 3 konzole ,znam da neke igre kao uncharted 2 i killzone 2 podrzavaju prtscr opciju ali sto je sa ostalima

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 19:49 (Nitro233).

0 0 hvala 0
15 godina
Nitro233 kaže...

kada smo kod screenshota postoji li neki jednostavan nacin uzimanja screenshota i snimanja gameplaya sa ps 3 konzole ,znam da neke igre kao uncharted 2 i killzone 2 podrzavaju prtscr opciju ali sto je sa ostalima

trebaš ovakvo nešto: http://www.chengyu.biz/Product/dvrcard.asp

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
13 godina
neaktivan

da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje.kada idem staviti skrins u post ne moze mi se ucitat.prvo trebam cekati 5 minuta i nakon tega pise nesto kao nije podrzan taj format,treba JPG,PNG i ne znam sto jos.ne znam u cemu je problem.kako vi ucitavate skrinnse?svaka pomoc mi je potrebna. hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
15 godina

A s kojim programom uzimas screenshotove ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

prvo pritisnem tipku preint screen SysRq,odem u paint pritisnem paste i skrins gotov.kad ga idem postat ne ide!!??

16 godina
neaktivan
sunshine0123 kaže...
Haf932 kaže...

prvo pritisnem tipku preint screen SysRq,odem u paint pritisnem paste i skrins gotov.kad ga idem postat ne ide!!??

Kad zalijepiš u paint i ideš spremiti u kojem ti formatu spremi?

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 20:46 (thuglife).
13 godina
neaktivan
thuglife kaže...
sunshine0123 kaže...
Haf932 kaže...

Kad zalijepiš u paint i ideš spremiti u kojem ti formatu spremi?

kao 24-bitni

16 godina
neaktivan

Spremi kao JPEG ili PNG.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sunshine0123 kaže...

Skini i instaliraj Fraps i s njim uzimaj shotove , jednostavno je !

Music As A Weapon !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice