ja sada igram nfsu2,i kako da ja sada stavim sliku iz igrice na racunalo,ili ako zelim staviti na neku web stranicu ???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kada smo kod screenshota postoji li neki jednostavan nacin uzimanja screenshota i snimanja gameplaya sa ps 3 konzole ,znam da neke igre kao uncharted 2 i killzone 2 podrzavaju prtscr opciju ali sto je sa ostalima
kada smo kod screenshota postoji li neki jednostavan nacin uzimanja screenshota i snimanja gameplaya sa ps 3 konzole ,znam da neke igre kao uncharted 2 i killzone 2 podrzavaju prtscr opciju ali sto je sa ostalima
trebaš ovakvo nešto: http://www.chengyu.biz/Product/dvrcard.asp
da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje.kada idem staviti skrins u post ne moze mi se ucitat.prvo trebam cekati 5 minuta i nakon tega pise nesto kao nije podrzan taj format,treba JPG,PNG i ne znam sto jos.ne znam u cemu je problem.kako vi ucitavate skrinnse?svaka pomoc mi je potrebna. hvala unaprijed :)
A s kojim programom uzimas screenshotove ?
prvo pritisnem tipku preint screen SysRq,odem u paint pritisnem paste i skrins gotov.kad ga idem postat ne ide!!??
prvo pritisnem tipku preint screen SysRq,odem u paint pritisnem paste i skrins gotov.kad ga idem postat ne ide!!??
Kad zalijepiš u paint i ideš spremiti u kojem ti formatu spremi?
Kad zalijepiš u paint i ideš spremiti u kojem ti formatu spremi?
kao 24-bitni
Spremi kao JPEG ili PNG.
Skini i instaliraj Fraps i s njim uzimaj shotove , jednostavno je !