kako da se spojim? na hamachiu ili kako na igri?
kako da se spojim? na hamachiu ili kako na igri?
nema ga!
Gledao sma na stranici i nema više ključeva do 22.10.Sr***
SERVER OTVOREN!
Sve je po starom:
Ime: BUG DM Server
Pass: bugg
IP: 88.207.77.109
Limit igrača: 6
Uživajte!
ajde dodite na server ko moze,,ja sam tamo
Ajde, pa ja sam tam, a nema nikog!!!
shady aj dodi..na serveru sam
Server se otvara i danas, u 19 h, za pola sata!
Sve je uobičajeno:
Ime servera: BUG DM Server
IP: 88.207.79.171
Server otvoren!
Uživajte!
Ja cu doc nešto kasnije(mislim oko 8)
Konacno imam vremena jednu zaigrat
Jel ima sad nekog tamo ili šta
Evo ga, server je ugasen. Bila je predobra igra, trajala cak 2 i pol sata! Super sam se zabavio, nadam se i svi vi! Nadam se da ce ovako biti i sljedeći put
Ma bilo je predobro, rasturao sam dok nije luxx došao!
Hehe, lol, LUXX je prejak!
Hehe.
A ni Cozmika nije loša.
Samo sto je malo živčana kad gubi :) ...
Hocemo danas odigrati ?
Može, recite kad, samo da ne bude kasno jer večeras moram JAKO rano u krevet (22 h, dammit) jer je sutra škola (DAMMIT).
Samo sto je malo živčana kad gubi :) ...
Hocemo danas odigrati ?
Može, recite kad, samo da ne bude kasno jer večeras moram JAKO rano u krevet (22 h, dammit) jer je sutra škola (DAMMIT).

Ako vam odgovara, mozemo igrati oko 16 jer u 18 ja idem van i vracam se oko 20 valjda
Ako vam odgovara, mozemo igrati oko 16 jer u 18 ja idem van i vracam se oko 20 valjda
I meni. Nadajmo se da mi router nece raditi gluposti kao jucer.
Može, onda danas u 16... nadam se da ćemo igrat na mapama sa puno rocket launchera
Server otvoren
Ime: BUG DM Server
IP: 88.207.76.135
Max. igrača: 6
Sretno!
Samo da znate, ja ću doći malo kasnije, imam sada posla, ali ću brzo biti gotov.
Jel oće netko danas igrat, da otvorim server?
Nope, ja mogu samo za vikende (ako, ako) i praznike (ovisi koji). Ovisi o tome koliko imam posla za sljedeći tjedan, ako nemam puno onda mogu, ako imam (npr. lektira, test) onda ništa. Za praznike, ovisi koji, na npr. Božić i Uskrs sigurno, a, recimo, preksutra (u srijedu) ne mogu jer imam listić iz povijesti, pa trebam učiti. Ali ako brzo to sredim, vidjet ćemo :)
Molim vas jel mi moze neko rec sta trebam kad instaliram igru jel neznam validation code.
POMOC
Jel je moram skinut sa neta ili sta ???
Prvo trebaš otići na ovu stranicu, a zatim kliknuti na "Get the required F.E.A.R. Combat CD-key", upisati e-mail i uskoro bi ti trebao stići tvoj CD-key na e-mail koji si upisao.
Ako nemaš niti igru, na istoj stranici na koju sam dao link prije odi na "Get the F.E.A.R. Combat game files", ispuniš anketu (obavezno) i odabereš mirror. Preporučujem Sierra.
Ako ne možeš naći te gumbove, oni su na desnoj strani, veliki i žuti.
Kad otvaram stranicu svaki put mi dodem error.
Igricu sam sam skinuo i neki cd-key bar je pisalo da je to ali kad sam dobio i i-mail pise da je to nekakav password sad vise nista nekuzim.
Evo otvorio mi je i sa te stranice sam skinuo code ali ti kazem dode neki pass koji mogu mjenjat u skype-u
Hmm... Ne razumijem te... Kakav pass? Malo objasni.