može link za hrvatski playstation store?
Hrvatska dobila PlayStation Store
- poruka: 51
- |
- čitano: 35.603
- |
- moderatori:
vincimus, Lazarus Long
može link za hrvatski playstation store?
googlas PSN store i tamo jednostavno si napravis acc pod HRV zemljom
Ljudi,imam problem,napravio sam si acc za Hrvatsku i sada kada pokusavam regati svoju karticu da bacim gore para nonstop izbacuje error
The credit card information is not valid.
Please check your entries carefully.
Sve sam 2000x provjerio,sve je tocno bilo upisano,nisam n00b pa da neznam lol,imam VISA ELECTRON karticu iz PBZa,tamo ima u izboru VISA I MASTERCARD,jel ima razlike tolke izmedu vise i vise electron?
Bas naletio.
Konačno je službeno, dobili smo PlayStation Store!
Ono što smo najavili u posljednjem broju GamePlaya konačno se ostvarilo! Nakon više od tri godine nestrpljivog iščekivanja PlayStation Store je službeno počeo s radom u Hrvatskoj. Više nećemo biti prisiljeni otvarati lažne PSN accountove po raznim stranim zemljama kako bi smo imali mogućnost digitalne kupovine obilja interesantnog sadržaja s PS Storea.
Kupovina na HR verziji Storea trebala bi biti omogućena uporabom svih standardnih domaćih kreditnih kartica ili pak korištenjem bonova. Kako doznajemo od službenog domaćeg distributera za PlayStation, tvrtke GMC, bonovi za HR store trebali bi se u prodaji pojaviti ovih dana.
UPDATE
Dakle, za sada je ponuda na PS Store Hrvatska slična trenutačnoj europskoj ali siromašnija. Što se tiče cijena, izgleda da su kao baza uzete one Engleske, s primjenom prodajnog tečaja funte (trenutačno 9,1). To znači da se još uvijek puno više isplati kupovati na američkom PSN Storeu gdje iste igre budu jeftinije i do 30% (kad se cijena preračuna iz dolara u kune).
Ipak, da ne bi bilo da ne podržavamo hrvatske inicijative, isprobali smo kupiti nešto na Hrvatskom PS Storeu i - nismo uspjeli. Naime, odbio je sve naše kartice (koje inače sasvim dobro funkcioniraju na Amazonu, Game.Co.uk i drugim online trgovinama). Iste kartice odbija i američki i europski Store tako da je problem neprihvaćanja hrvatskih kartica očigledno ostao neizmijenjen. Ili možda baš mi nemamo sreću (isprobali smo VISA i Mastercard kartice triju velikih hrvatskih banaka).
UPDATE 2
Kontaktirali smo zastupnika PlayStationa za Hrvatsku te dobili odgovor kako Sony radi na otklanjaju problema s aktivacijom kreditne kartice. Potvrdili su i kako identične probleme imaju korisnici ostalih zemalja koje su danas dobile podršku za PS Store (uz Hrvatsku to su Turska, Indija i Slovenija), te kako se nadaju da će vrlo skoro svi imati punu podršku za kupovinu sadržaja putem PlayStation Networka.
Znaci decki pitanjce,ja mogu dosta jeftino dobiti te bonove,pa me zanima,ako si napravim acc za USA regiju,znam da onda koristim njihov store i USA kartice,nego,dali igram onda samo s amerima,ili cijeli svijet,i dali kada nesto kupim i skidam,jel se to skida s USA servera ili eu,hvala!
Znaci decki pitanjce,ja mogu dosta jeftino dobiti te bonove,pa me zanima,ako si napravim acc za USA regiju,znam da onda koristim njihov store i USA kartice,nego,dali igram onda samo s amerima,ili cijeli svijet,i dali kada nesto kupim i skidam,jel se to skida s USA servera ili eu,hvala!
igras sa cijelim svijetom,skida se sa usa servera al to nije bitno
Znaci brzina downloada je solidna?da nebi bilo po 100 kb/s,a imam 20mbit mrezu doma...poludjet cu
Znaci brzina downloada je solidna?da nebi bilo po 100 kb/s,a imam 20mbit mrezu doma...poludjet cu
da meni ide na max(4megabita)
Uglavnom,ja cu si otvoriti sutra USA account pa cu probati naci cim jeftinije bonove,pa ako nadem nest prihvatljivog,ponudit cu ovdje kolegama,hvala!
Nekako sam se sav izgubio,gdje se logira da se moze kupiti psn novac?Ulogam se u acc i nigdje nemogu naci to,hvala!
Nekako sam se sav izgubio,gdje se logira da se moze kupiti psn novac?Ulogam se u acc i nigdje nemogu naci to,hvala!
odi pod account i redeem code tak nest nemogu sad bas pogledat
Evo danas probao i vidim da prihvaca hrvatske kreditne kartice.
Prije tjedan ili nesto vise sam probao i tada nije islo.
Pitanje.
- da li DLC-ovi i slicni dodaci igrama koji su kupljeni na jednom accountu uredno rade na drugim accountima?
Moj glavni account koji koristim je UK account jer tada nije bilo PS Store za Hrvatsku i morao sam otvoriti UK da bi mogao na PS Store.
Sada sam otvorio i novi account koji je CRO account i zanima me ako kupim nesto na njemu da li cu te DLC-ove i slicne stvari moci koristiti na starom accountu.
Htio bi malom kupiti jedan Car pack za Burnout Paradise jer on to obozava igrati, ali kako igra na mom main accountu (UK account), a kupnju bi obavio preko novog CRO accounta zanima me da li bi to uopce radilo i da li bi taj DLC (i bilo koji drugi) koji su kupljeni preko novog accounta mogao uredno koristiti na starom accountu?
Vjerujem da bi islo, ali ipak bi voilo potvrdu
Evo danas probao i vidim da prihvaca hrvatske kreditne kartice.
Prije tjedan ili nesto vise sam probao i tada nije islo.
Pitanje.
- da li DLC-ovi i slicni dodaci igrama koji su kupljeni na jednom accountu uredno rade na drugim accountima?
Moj glavni account koji koristim je UK account jer tada nije bilo PS Store za Hrvatsku i morao sam otvoriti UK da bi mogao na PS Store.
Sada sam otvorio i novi account koji je CRO account i zanima me ako kupim nesto na njemu da li cu te DLC-ove i slicne stvari moci koristiti na starom accountu.
Htio bi malom kupiti jedan Car pack za Burnout Paradise jer on to obozava igrati, ali kako igra na mom main accountu (UK account), a kupnju bi obavio preko novog CRO accounta zanima me da li bi to uopce radilo i da li bi taj DLC (i bilo koji drugi) koji su kupljeni preko novog accounta mogao uredno koristiti na starom accountu?
Vjerujem da bi islo, ali ipak bi voilo potvrdu
Nemoj me hvatati za riječ, ali mislim da možeš igrat na drugim accountima jedino što trofeje nemožeš prebacivat između accountova. Ali pričekaj da još netko kaže Kad skidam demoe, imam UK i CRO, na UK skinem i mogu ga igrat i na CRO, tako da mislim da se može.
Znaci momci,s kojim accoum je najbolje kupovati igre,imam UK,CRO i mogu napraviti USA,nov sam u PS store sistemu,imam ps3 mjesec dana pa bih molio savjete
Svaki PSN Store ima malo drukciju ponudu igara, a ni cijene nisu iste, zavisi od tecaja, valute jel, pogledaj malo cijene
Svaki PSN Store ima malo drukciju ponudu igara, a ni cijene nisu iste, zavisi od tecaja, valute jel, pogledaj malo cijene
Znaci najbolje uzeti USA,GBP je ipak stabilan pa ce skuplje kostati
OK isprobao.
Kupio na CRO accountu Big Surf Island za Burnout Paradise i na UK accountu takodjer radi.
@eplati - samo ces na CRO PS Store moci kupovati sa hrvatskim kreditnim karticama. Za UK i USA ces morati narucivati iz vana vouchere jer nase kreditne kartice tamo ne rade.
Da to mi se ne svida, sto PSN Vouchere mozes koristit samo u drzavi gdje su kupljene i u toj valuti...
Da su barem stavili opciju mijenjanja drzave, pa bi bolje bilo...
Ali barem sve radi na svim Accountima
E kako me nerviraju ovakvi ljudi Armor se trudio ovo napisat i onda se nade neki pacijent i da mu thumbs down e pa stvarno
Da li mogu igre kupljene u ps store-u nekome dati? Kako to ide?
Jel postoji itko a da je uspio napuniti wallet sa Visa electron karticom ?Ja se je*em čitav dan da probam napuniti wallet preko linkanekartice al brate ne ide!!!???
Nisam probao na PS Storeu, ali obicno na drugim servisima (npr. Steam) prihvati Visu Electron (PBZ) pod VISA stavkom.
Znam da je ekipa imala problema s karticom od ZABE.
Radi PBZ bez problema samo postoji probelm/trik. Kada uneseš VISA-u treba par dana da je verificiraju