Futura it - iskustva

poruka: 1.202
|
čitano: 598.725
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Futura it - iskustva

Svojevremeno sam pisao u ovoj temi već i od tad je prošlo neko vrijeme, a FuturaIT sve bolje posluje i radi.

Pored ADM-a, mog omiljenog web-shopa, uskače Futura velikom brzinom.
Velik plus je i redizajn stranice (koju ADM nikako da napravi).

Ne znam kako vama, ali drago mi je da imamo takvih web-shopova koji nisu tako nabrijani cijenama, a stručnost i brzina je na visokoj razini.

p.s. nisam spomenuo ADM kako bi se vršile usporedbe ili slično, ako imate komentar na ADM, ima tema i za njih.

Pozdrav.
Bilo bi super kad bi bar jedan zaposlenik svakog web-shopa bio član foruma, a vjerujem da čitaju ovo.
Kladim se da je lijepo čuti/čitati ovakve komentare pohvale.
No, ako se za nešto založiš i radiš kako spada, nagrada će doći. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
8 0 hvala 2
12 godina
Futura it - iskustva

Jesam li ja jedini "lajko" Futura na fejsu?

Evo bas sam se veceras sjetio i "dao im lajk".

Malo gledam kaj sve postaju a onda naletim na jednu fotku....

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
12 0 hvala 1
13 godina
Futura it - iskustva

Prije spavanja naravno posjecujem Futurinu face stranicu, i tak mal čitam,gledam slikice i hop iskoči objava

pa eto ko voli nek izvoli dok traje i imaju :=)

moja hawkica prede i dalje lijepo, pa nema potrebe ženu opterečivati da mi kupi novog TRI sokola :D

{#}

Plačanje: Keš/Kartica (koja,koliko rata) Namjena? Monitor imaš,koji?
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
Futura it - iskustva

+5 i od mene za trgovinu. Poslao mail oko 00:00 da provjerim dali imaju na stanju napajanje odgovorili mi u pol9 ujutro , drugo jutro stize overseas sa napajanjem !

7 0 hvala 1
14 godina
Re: Futura it - iskustva
Paradox1 kaže...

Jesam li ja jedini "lajko" Futura na fejsu?

Evo bas sam se veceras sjetio i "dao im lajk".

Malo gledam kaj sve postaju a onda naletim na jednu fotku....

- Nisi jedini. {#}

- Baš bih volio vidjeti kako je taj PC izgledao na izlaznim vratima FutureIT.

EDIT: Sigurno je blistao kao sunce na nebu. {#}

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 19:33 (Valentin17).
14 godina
Futura it - iskustva

Več peto ne dobro nego odlično iskustvo za redom! Pošto su Zalman Z5+ bili na extremnom popustu a ja taj dan nisam imao pare, pa grizem nokte šta napraviti... Javim se na face dali oni to jedno kučište mogu ostaviti sastrane jer pare nemam,ali bit če sutra/prekosutra.. I niša momak se javi da je sve rasprodano ali če vidjet dal može s sljedeče ture uzet jedno i staviti ga sastrane za 380Kn...I sutra oko 12:00 ja se javim evo imam pare htjeo bi naručiti,sve sredili u sutra u 13:00 kučište kod mene! Ma sretniji nisam bio xD Iskreno mi je žao što i grafu kod njih nisam uzeo, ali nema veze. Več sam 3 konfiguracije od njih u dijelovima uzeo i sastavio. Jednom sam reklamirao grafičku i za 5 dana sam imao novu na kučnom pragu :) Ko' god od mojih prijatelja/poznanika naručuje neke djelove odma futurinu stranicu im otvaram neka tamo uzimaju, nema rijeći kojima se ovaj shop može nahvaliti{#}

Strm
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.1.2014 22:34 (Strm).
Moj PC  
18 1 hvala 2
12 godina
Futura it - iskustva

nakon sto sam kupio konfiguraciju (inace konfa je po preporuci ekipe sa foruma, naravno) kod njih koja je sastavljena i dostavljena u rekordnom roku, odradili su i garanciju grafe (poslali mi novu)!

i eto sada sam u cetvrtak u 15h uplatio zalman z3+ i u petak u 14h, 23 sata nakon uplate kuciste je vec bilo kod mene doma (osijek)!

pri svakoj kupnji bilo je nekoliko tel. poziva, i svaki puta su to odradili max profi i ljubazno, objasnili kako, kada i zasto..

keep good work!!

Moj PC  
10 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Futura it - iskustva

Narucio slusalice 17.1, 18.1 poslane i dali su mi broj pošiljke, kaže mi overseasov track&trace da je pošiljka pod tim brojem danas preuzeta na drugom kraju HR (Županja). Je li to neka greška ili su stvarno nesposobni poslat pošiljku na adresu? {#}

Moj PC  
2 4 hvala 0
13 godina
Futura it - iskustva

očito si krivi broj dobio, nešto su pomješali...ko ce ga znati

zvao si ih i pitao njih?

i što je sa paketom? dobio si,dobiti ces ili šta?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 20:46 (FakeDeath).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Futura it - iskustva

Ma krivi broj 100$ ,baš bi ja sad ako nešta dobijem na adresu a neznam ni sam šta je to platio 100Kn, kakve tu logike ima?? NAzovi ih i provjeri još jednom broj, ako se budu poklapali onda su oni možda neš shebali

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Futura it - iskustva

Kupio sam u futuri komp poslje bozica, brzo je stigo i u zadnji cas su mi ubacili i zvucnike koje sam zaboravio narucit, javljaju se odma i sve super..

E sad kupio sam Palit GTX 650 Ti 2gb i sad mi je pocela nekako zujat (dosta glasno, nisam nista diro samo sam danas (vec tri dana zuji) otvorio stranu kucista da vidim do ceg je i skuzio da graficka buci...
Proizvod ima garanciju pa dal da se javim futuri ? neznam jel mozda cak normalno da zuji (iako je ovo preglasno da bude normalno) jer kad je vent na 30 - 70 % ne zuji uopce grafa..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Lovrinovic kaže...

Kupio sam u futuri komp poslje bozica, brzo je stigo i u zadnji cas su mi ubacili i zvucnike koje sam zaboravio narucit, javljaju se odma i sve super..

E sad kupio sam Palit GTX 650 Ti 2gb i sad mi je pocela nekako zujat (dosta glasno, nisam nista diro samo sam danas (vec tri dana zuji) otvorio stranu kucista da vidim do ceg je i skuzio da graficka buci...
Proizvod ima garanciju pa dal da se javim futuri ? neznam jel mozda cak normalno da zuji (iako je ovo preglasno da bude normalno) jer kad je vent na 30 - 70 % ne zuji uopce grafa..

Koje napajanje imaš? Inače ti napajanja znaju zujiti kada su knap snage za gradfičku, i meni isto zuji stoga prvo reci koje imaš-ali bezobzira probaj s drugime

Strm
13 godina
neaktivan
FakeDeath kaže...

očito si krivi broj dobio, nešto su pomješali...ko ce ga znati

zvao si ih i pitao njih?

i što je sa paketom? dobio si,dobiti ces ili šta?

Ispalo je sve u redu, još su mi i krivo adresu napisali na dobrom broju narudzbe pa je stiglo u utorak. 

13 godina
Lovrinovic kaže...

prije ce biti da taj XFX ima cvrčka u sebi :=)

prvo utvrdi što točno zuji... ili im se javi pa pošalji cijeli komp tamo pošto imaš 12mj besplatnu dijagnostiku (pošalješ na svoj trošak, a oni kada riješe što ne valja šalju ti nazad na njihov trošak)

ali računaj bar 7-10 dana da budeš bez kompa ;=)

12 godina
Lovrinovic kaže...

Ak ne zuji na 30-70% grafa, a iznad toga zuji pa to nije ništa neobično. Temperature su više i ventilator se vrti na većim brzinama. Sasvim normalno za grafičke. Pogotovo Palit.

12 godina
neaktivan
Futura it - iskustva

Evo danas sam iso opet pogledat, i skuzio da kad malo pridrzim graficku ne zuji al cim ju pustim pocne zujat (vibrira, kao da nije dobro sjela u utor ali je..) ali podnosljivo je sad..
Napajanje ne zuji, ali cpu hladnjak je malo glasan, nez dal mi se isplati za taj proc uzet aftermarket cooler..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Lovrinovic kaže...

Evo danas sam iso opet pogledat, i skuzio da kad malo pridrzim graficku ne zuji al cim ju pustim pocne zujat (vibrira, kao da nije dobro sjela u utor ali je..) ali podnosljivo je sad..
Napajanje ne zuji, ali cpu hladnjak je malo glasan, nez dal mi se isplati za taj proc uzet aftermarket cooler..

- Imamo isti CPU.

- Da li si ''klima'' hladnjak ?, mozda nije dobro sjeo pa se ''klima''

Utorak=Novi PC= Yeaa
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 15:09 (hahhaajaads).
13 godina
Futura it - iskustva

da, Haswell se podosta grije...i ne bi bilo loše uzeti neki dodatni, bolji, tiši..a imas i u biosu opciju da sam poštelaš ventilator...pa se poigraj i s time

a grafu vidi, mozda mozes malo pritegnuti šarafe na kucistu što ju drže...

ako ne poigraj se manualnom regulacijom ventilatora (msi afterburner) i tamo podesi krivulju ventilatora

Buka za takve grafe kao sto je receno je normalno, jer se radi o jednom ventilatoru

Moj PC  
1 0 hvala 3
12 godina
FakeDeath kaže...

da, Haswell se podosta grije...i ne bi bilo loše uzeti neki dodatni, bolji, tiši..a imas i u biosu opciju da sam poštelaš ventilator...pa se poigraj i s time

ako ne poigraj se manualnom regulacijom ventilatora (msi afterburner) i tamo podesi krivulju ventilatora

Buka za takve grafe kao sto je receno je normalno, jer se radi o jednom ventilatoru

- Ja cu si neki Aftermarket uzet za cca tjedan dana, koji preporucujes(nece otic jel ih ima previse).

- I ak bi u MS PLUTOS stao bar dva ventilatora koji upuhuju i ispuhuju ?(ak bi mogel neki plavi/crveni.

Utorak=Novi PC= Yeaa
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 15:16 (hahhaajaads).
13 godina
Futura it - iskustva

Zalman cnps5x

Moj PC  
0 0 hvala 3
12 godina
hahhaajaads kaže...
FakeDeath kaže...

- Ja cu si neki Aftermarket uzet za cca tjedan dana, koji preporucujes(nece otic jel ih ima previse).

- I ak bi u MS PLUTOS stao bar dva ventilatora koji upuhuju i ispuhuju ?(ak bi mogel neki plavi/crveni.

Utorak=Novi PC= Yeaa
12 godina
neaktivan
Futura it - iskustva

Hvala svima na brzim odgovorima.. Evo kupujem afthermarket a grafu sam izvadio pa opet stavio i zategnuo slotove ne zuji osim na 80% al to je normalno {#}

Dakle za moj cpu koji bi bio BB aftherm cooler (zalman t4 kuciste mogu do 140mm hladnjaci http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=835 ) u futuri naravno..
(sori sta je malo offtopic ali tu smo zapoceli razgovor pa..)  

edit: dakle ovaj ?? http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/hladnjaciventilatori/hladnjaci-za-procesor/zal-cnps5x-performa/

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 19:27 (Lovrinovic).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Futura it - iskustva

Evo da opet pohvalim dečke u futuri-it. Slagao sam nedavno prijatelju konfiguraciju i zeznuli smo način plaćanja a skužili smo kada smo napravili narudžbu.

Onaj tko je tada radio je lijepo stornirao narudžbu kada je bilo moguće zbog sporog rada AMEX-a taj dan, sve smo se dogovorili i obavjestio nas je kada je bilo stornirano.

iako smo napravili glupu grešku i usput nam ponudio slaganje konfiguracije ali nije skužio da nismo uzeli kućište ( :D ) jer nam nije trebalo.

Sve naručeno je stiglo jako brzo, dobro zapakirano i sve na mjestu.

Maksimalna ljubaznost i uslužnost me svaki put iznenade, neznam valjda nisam naviknut na to u trgovinama u HR (nisu svi loši).

I moram pohvalit redizajniranu stranicu, odlično izgleda, radi i funkcionalna je i stoji opis za skoro svaki artikal.

5+ {#}.

There is only one rule in metal, play it F*CKING LOUD!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 19:32 (D.N.R.).
Moj PC  
12 0 hvala 4
12 godina
Futura it - iskustva

- Evo jucer narucio konfiguraciju.

- Nazvao ih i rekao da mi je jedan kolega(FakeDeath) slozio konfiguraciju za igrice, i oni su rekli preko telefona da naručim da vide jel sve u redu ili nije.

- Odmah nakon 5 minuta eno mail-a, sve je super slozeno, mozete naruciti konfiguraciju, znaci u subotu sam narucio i rekli da ce se u Ponedjeljak slagat i u utorak ce vec biti kod mene, inace da sam narucio u petak vec bi u subotu bilo kod mene(bar je tako rekao).

- Jako su ljubazni i brzi, preporucujem da inace u ovom shop-u kupujete konfiguraciju.{#}{#} {#}

- Volio bih kad bi barem jedan ''kolega'' od future bio registriran na ovaj forum.{#}

- Hvala FakeDeath. 

5+{#}{#}

EDIT:- Evo slika da je komp slozen i da sutra stize:))

- Neznam jel se smije prikazivat onaj ''ID'' pa cu ga pokrit.

- Sutra bi trebali slike, ali ako komp dodje u 14.00 sati necu ga moc poslikat jer u 14.00 mi je skola:{#}

HiHi (: Nadam se da ce komp stic 8-9-10-11 sati (: HiHi (: Nadam se da ce komp stic 8-9-10-11 sati (:
Utorak=Novi PC= Yeaa
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 21:18 (hahhaajaads).
Moj PC  
8 0 hvala 3
11 godina
Futura it - iskustva

Dakle budući da je  digitron v2 (amd athlon 64  3800+) bio spreman za mirovinu, došlo je vrijeme za digitron v3 {#} .

Nakon podosta surfanja po internet bespućima, dosurfo da je intel way to go, posebno zbog toga jel igram World of tanks koji je single core igra, a Amd se tu šlepa...

Daljnjim surafnjem, a i okolnostima u kojim se nalazim stvorile su 3 konfiguracije.

Prva je bila intel G serija s uber MBO(tipa gigabyte sniper m5 ili asus maximus VI ) te naknadno na i5, 

Druga je bila direkt na i5 takoder s uber matičnom, ili eventualno gaming MBO(no to je otpalo jel sam htio mAtx), 

A treća je bila i7  s prvom "ok matičnom" (po mom mišjenju) ili eventualno s najboljim chipsetom Z87.

Nakon podosta razmišljanja opcija 3 je bila odabrana i to s Z87 pločom, ako vas zanjima zašto i7 pokraj i5 za gaming, jednostavno PC kupujem svako prijestupne, a i moja kasica prasica nije bila žrtva tako da i 7 {#}.

I tako dolazimo do Future IT,

Gdje sam  odlučio složit Pc, ponajviše zbog dobrog repa po forumima, a i to što im je stranica dobra još više pomoglo.

Nakon proučenog iz surfanja Pc je ovako izgledao

MBO: Msi z87m-g43 

CPU: I7 4770k Iako ne prlaniram OC  ako bude zatrebalo nije problem, a i zbog toga je odabran Haswell

CASE: Primarno je bio Fractal design Arc mini, no nažalost nestao je iz ponude 

PSU: XFX 650 Black edition, pošto je mAtx pa modularno je way to go a i koliko sam zaključio to je ubiti prepakirani i prerađeni Seasonic G 650  

RAM: Corsair vengeance 8 gb cl 9

CPU COOLER: CM hyper 212 evo je bio želja al nije bio u ponudi, a i zbog dimenzija je bio upitan dal stane u mATX.  

Te 3,2,2014 zovemo futuru it.

Dobri dan uzimo bi PC kroz dan dva, dal imate  I7 4770k, Msi Z87m-g43,Arc mini,XFX 650,Corsair ram.

Da imamo sve osim kućišta.

Ok hoće li bit dobavljivo.

Samo sek nek provjerim... Da za koji tjedan ali r2 verzija.

Nebi ne volim prozore na kućištima. Onda  Zalman zm t4 i neki CPU cooler koji stane u njega da je tih.

Samo sek pitat cu kolegu... Zalman CNPS10X OPTIMA vam je dobar ...

U tog zalmana stane HDD od laptopa, ili  treba kupovat brackete? Te sata kablovi se dobivaju s matičnom?

Ne trebate imate u kućištu 2,5" slot ... Da dobivaju se s matičnom.

OK zahvaljujem  cujemo se onda.

4,2,2014

Naručen I7 4770k, Msi Z87m-g43, Zalman zm t4, Zalman CNPS10X OPTIMA, XFX 650, Corsair vengeance, te miš i podloga.

Zamoli da updejtaju bios.

Te ukoliko nije problem da provjere ce moć stat GTX 770  jer sam čito da na msi mbo moze bit problema s ramom smeta GPU.

Te naravno nek oni to sve poslože.

5,2,2014

Dobri jutro potvrdio bi narudžbu. 

Koji je broj narudžbe. Taj i taj.

U nemamo...
Kako nemate tad i tad je napravljena.

Aha ok evo sad vidim... Sve vam imamo osim Matične? Čemo stavit drugu, uvoznik nema niti zna rok kad ce dobit. 

Voice in my head {#}  Pa kako nemate jel sam vas zvao  i ljepo pitao. Ae desi se... 

To seller Može stavite drugu.

Uh ovo je m atx, imamo vam od gigabyte skuplja vam je 180 kn dal je to ok?

Voice in my head no shit,  ako je ova najeftinija bila {#}

To seller OK nema problema. S njom dolaze sata kablovi ukoliko ne ubacite i to u paket kad budete slali.

Da dolaze.

Vi će te to sve složit

Ok tjt onda od mene .

OK zahvaljujemo na narudžbi javimo vam kad pošaljemo.

Prošlo radno vrijeme nema javljanja od furure.

Hmm da probamo preko faca.

Umeđu vremenu došo i mail.

Ah evo odgovora i na facu , poslan je mail na vašu email adresu, a računalo je poslan Overseasom.

6,2,2014

Zove Overseas imamo paket za vas.

Standardno kako ćemo doć do vas pošto je adresa u odvojenom djelu mejesta, točnije nije na glavnoj prometnici koja ide duž mijesta.

Nakraju čak nije ni imo za vratit kusur. No nekupuje se svaki dan PC, pa je bilo ma uzmite sebi za kavu {#}

Donio pakete doma, izvadio kućište da se privikne na temperaturu (ipak je zima) te ošo po stick s OS-om kod frenda.

So far so good. 

Ajmo mi sad ovo onda osposobit. Otvaranje  stranice nekako teško se skida ova stranica.

O shit pa cpu cooler dodiriva side mesh od Casa . Cijevi izgledaju polomjenje. {#}  Google click click, ahh dobro je tako je i na google slikama znaci nije ništa polomljeno samo se dodiriva i nema u budućnosti mogućnosti dodavanja case fanova. Blokirani cpu coolerom, pa pitah u telefonskom razgovoru koji CPU COOLER.   {#} pogledo na zalemanu do 140 mm Cpu cooler ovaj moj 152 mm visok.

No ajmo dalje ajmo spojit HDD, Hdd stavljen u bay  prključeno napajanje(koje ujedno pri sastavljanju nije ugrađeno, već moro sam spajat kabal, mislim ok za kabal od GPU al bez HDD-a pc ne može radit bar koliko ja znam) i jos samo spojit iz HDD-a satu do matične. Oh wait nije ni sata kabal prikopčan pri sastavljanju. Kopanje po kutiji od matične nema kabla, sljedeća kutija CPU Cooler 0, sljedeća CPU opet ništa, sljedeća Napajanje opet ništa,... Sve kutije prekopane nema sata kabla.  FU*CK THIS SH*T  pa s kim sam ja pričo na telefonu i kome sam slao napomenu u narudžbi. Zovi frenda da svrati do mene s sata kablom ako ima. Nemogu tek večeras,  ok taman se ja do tad ischilam. 

TE navečer u kasnijim satima  PC osposobljen.

7,2,2014

Dobro jutro futura it.

Predstavljanje, zovem u vezi pc što sam uzu u vas,  izvinite ak koji *urac se vi *ajebajete ili što sam vas ljepo zvao i pitao jel se dobivaju sata kablovi s matičnom ukoliko ne da ih ubacite u naručeno. Ili ih je onja miš što je bio u paketu pojeo{#}.

Pa znate niste uzeli koda nas HDD, obično uzimaju kod nas , mi kad slažemo izvadimo na stol sve  što treba,...

OK shvaćam al gdje je sata kabal...

Ste gledali u kutijama od matične.

Voice in my head: Ne ja sam retard, da pošaljem vama pa vi to pogledajte {#}

To seller : Da, jesam nema, mislite da se meni da tu izigravat ljutog cigana za kabal koji vrijedi do 50 kn.

Ok vidit cu s kolegom. 

Ujedno kad sam vas pitao za cpu cooler sto ste mi preporučili ovog pa dodiriva stranicu od kućišta?

Zašto mi bios nije updejtan?

Nakon sat vremena provjeravam mob koji je bio na punjenu. 3 propuštena poziva.

Zovem Futura it  recite zvali ste vi mene, ah vi ste u vezi onih  kablova?

Da, ste gledali u kutiji od napajanja?

Voice in my head:{#}{#}{#}{#}

To Seller : Da pogledo  sam sve kutije što su došle, nema ih nigdje.

OK mora da ih je kolega pri slaganju zaboravio stavit.

Vjerovatno. (voice in my head: A možda ih je i onaj miš što je naručen pojeo{#}

Poslat ćemo vam mi kablove onda.

A bios vam mi ne updejtamo ukolko podržaje ram... i nešto o as rock 

CPU cooler vam je bolji, ukoliko cete OC-at.

Voice in my head: Da al mogo sam ja oc-at i bez toga da dodiriva side pennel te da mogu ugradit 2 ventlatora sa strane koja su sad blokirana.

OK zahvaljujem mada bi ja volio da sam ih dobio odma.

Doviđenja 

10,2,2014

Overseas imamo paketic za vas.

Sata kablovi napokon dosli.

In the end pozitivno je što nisam dobio Ciglu umjesto kučišta {#}  Sve radi , odgovaraju na pitanja čak i nakon radnog vremena, nije bilo pretjerane makljaze"bar za pojam balkana" oko onoga što su zajebli. Dostava im je poprilično brza.

Negativno(and i dont like it) preporuka CPU coolera, pitano je za updejtanje biosa od toga 0(naknadno isprike kako to oni ne rade) mislim ok bi to bilo da je odmah rečeno da neradu, a ne kad naknadno pitaš zašto nije učinjeno= mi vam ne radimo ukoliko...  

Također mislim da ih nebi upropastilo da pošalju sms ili poziv kad je poslano.

Sve ovo gore u jednoj rečenici ili kakvo je moje iskustvo/preporuka: Frustrirajući očaj koji je nakraju ispao uredu, a preporuka je provjerite sve sami prije pa onda naručite. 

LP Marijo 

P.S. Nemogu da ne pitam ukoliko se  najboljem šhopu ovako može desit onda kako je u najgorih? {#}

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
3 16 hvala 0
13 godina
Futura it - iskustva

2 much voices in your head :D

{#}

TD i od mene...

Moj PC  
9 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Futura it - iskustva

Pa ti uzmi mATX kućište! hahahaha

BTW, imao si na raspolaganju Fractal Define Mini kućište, osim ARC Mini koji je zamijenjen R2 verzijom

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
LordNIbbler kaže...

Dobro jutro futura it.

Predstavljanje, zovem u vezi pc što sam uzu u vas,  izvinite ak koji *urac se vi *ajebajete ili što

Drugo osim ovoga ne treba čovjek niti čitati. Kućni odgoj - sjedni 1!

11 godina
Kiki-hr- kaže...

Pa ti uzmi mATX kućište! hahahaha

BTW, imao si na raspolaganju Fractal Define Mini kućište, osim ARC Mini koji je zamijenjen R2 verzijom

Nije stvar kakvo sam ja kučište uzimo! Stvar je u tome što sam ja pitao koji Cpu cooler mogu staviti u kućište i dobio preporuku kakvu sam dobio! 

11 godina

Da moj kućni odgoj ili neodgoj bi bio da sam ja nazvao i rekao koji *urac se vi *zajebajete ili što! No ukoliko se nevaram ispred fraze stoji IZVINITE!!  Tako da ukoliko ćemo se ravnat po  analogiji moji roditelji nisu obavili svoj posao, a kod vas profesorica iz Hrvatskog jezika. {#} 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice