...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobio sam kod za rođendan. 5% popusta
MXSGTC
jel uspio tko izvuc lovu nazad s obzirom da mi je kvar maticne ponovljen? Poslo sam im mail, majmun je odma narucio kurirsku sluzbu, ja mu napisem fino dok ne vidim pare nazad il zamjensku maticnu nedam svoju, kurir mi doso kuc, ja ga potero bez maticne i sad mi na mail nitko ne odgovara.
Stvarno ne znam kako si ti mislio dobiti prvo novce pa tek onda njima vratiti matičnu?
To ni jedna trgovina na svijetu ne funkcionira tako nego prvo vraćaš proizvod, pa se ustanovljuje što je s njime pa se onda pregovara kako dalje.
jel uspio tko izvuc lovu nazad s obzirom da mi je kvar maticne ponovljen? Poslo sam im mail, majmun je odma narucio kurirsku sluzbu, ja mu napisem fino dok ne vidim pare nazad il zamjensku maticnu nedam svoju, kurir mi doso kuc, ja ga potero bez maticne i sad mi na mail nitko ne odgovara.
post mjeseca!!
Ma znam, al to je vise napisano da naglasim da mi je hitno, trebam neku zamjensku maticnu jer je 2 mjeseca minimalno previse, vidio sam na fejsu gdje je lik napiso da je 3 mjeseca ceko.
pa čuj, mazohizam i ljudska potreba da se prođe jeftinije usprkos upozorenjima se na kraju ipak više plati
I ajde sad računaj koliko je ljudi uzelo nešta kod njih, i to radi ispravno, a nisu to objavili na ovom forumu. Koliko ih je? 100, 200, 2500? eDigital je ko i svaka druga trgovina tog tipa - dobiju robu od dobavljača, prodaju je, otpreme i to je to - jedino šta je lager u Mađi i treba se čekat. Ako je nešta došlo neispravno, kakve veze ima jel to stiglo iz eDigitala, Protisa, Linksa il nečeg osmog? Pogledaj malo i ostale trgovine, misliš da je tamo sve pet?
Svima se može desit dead-on-arrival, a to šta oni slabo kontaju hrvatski i šta se općenito slabo kuže u informatiku apsolutno ne može bit razlog da nešta ne radi, samo zato šta je kupljeno kod njih. Ja sam uzeo monitor i memoriju kod njih, sve savršeno zapakirano, ništa nije otvarano - garancije su bile zalijepljene na kutiju od monitora.
Najbolje bi bilo da barem u edigitalu provjere proizvod da radi i ttek onda ga pošalju.
Najbolje bi bilo da im se zabrani poslovanje dok ne srede probleme s reklamacijama. Ja kad kupim neku komponentu od 1000+ kuna hoću da znam da ću ju moć bez problema i reklamirat u slučaju potrebe što u ED-a i nije baš slučaj.

Bas lijepo sto sam nabasao na ovu temu tjedan dana nakon sta sam uzeo 6600k i z170 plocu od njih... U kosarici kod njih mi je trentno grafa, napajanje i par fanova, cini se da cu to ipak u nekoj drugoj trgovini. Centro ok ? Ipon, uzi ? Nikad cuo za ove ducane a imaju povoljne cijene pa me zanima kako oni postupaju s reklamacijama.

Bas lijepo sto sam nabasao na ovu temu tjedan dana nakon sta sam uzeo 6600k i z170 plocu od njih... U kosarici kod njih mi je trentno grafa, napajanje i par fanova, cini se da cu to ipak u nekoj drugoj trgovini. Centro ok ? Ipon, uzi ? Nikad cuo za ove ducane a imaju povoljne cijene pa me zanima kako oni postupaju s reklamacijama.
to obični ide tako
ja sam uzeo fiat bravu sa 1.4 motorom i dva dana kasnije nabasao na forum gdje govore samo ne taj motor
naravno da sam nakon godinu dana morao uzeti novi motor, a sreća da bar nisam ugradnju plaćao jer i ovako me to veselje koštalo 3.000 kuna
EDIT: da ne bude da samo pametujem bez ijedne pametne - centro je mensčini ok, u uziju sam i sam uzimao jer sam čuo da je ok, a ipon je također mađarski shop, što ne mora ništa značiti, ali se svejedno pali neka lampica
ja sam htio zamjeniti RAM i poslao sam im 8 poruka da bi oni odgovorili nakon 20 dana da ce doci po RAM te ga odvesti u najblizi servis (pitaj Boga gdje) da bi utvrdili ima li kvarova, te su nakon kojih desetak dana napisali da je RAM radi te da se odlučim hocu li natrag novac ili zamjenu, odlučio sam se za zamjenu i idućeg dana sam već primio svoj paket svu je bilo u redu i kao sto je napisano gore ne placa se dostava nego samo razika u cijeni(logično)
e i da zanima me da li je itko ista narucivao sa ipon-a, imaju dosta niske cijene pa me to malo muci sa obzirom na konurenciju na prvi pogled cini se da su ok, ali mozda je to roba sa greskom?
Evo jos jedno moje iskustvo koje potvrduje pravilo. Poslao sam mail za reklamaciju 20.1.2016., prvi odgovor s njihove strane 27.1., slusalice pokupljene od strane kurirske sluzbe 4.2. i od tada nisam nista cuo od njih do 7.3. kada su mi odobrili povrat sredstava. Sljedeci dan sam im poslao podatke racuna i na to dobio odgovor da povrat novaca mogu ocekivati sljedeci tjedan sto se naravno nije dogodilo, no valjda ce ovaj tjedan sve biti rijeseno. Uglavnom, zakljucak svega je ako nesto reklamirate u ED povrat ili zamjenu cete dobiti, ali cete se i nacekati. Ja bi osobno ponovno kupovao kod njih ako je veca razlika u cijeni, ali sad mi je zao sto sam se ciganio i ustedio 10kn i nesto vremena jer su mi bili blize od drugih ducana.
Imao sam reklamaciju za mreznu karticu na edigital i nisam imao nikakvih problema s njihovom uslugom. Malo ih je komplicirano dobiti, ali poslao sam im mail na servis odmah sa svim podacima, skeniranim racunom i opisom kvara tako da nema puno dopisivanja. Sljedeci njihov mail je bio da salju kurirsku sluzbu i da napisem taj broj koji su mi dali na kutiju. Tako sam i napravio, dosao je kurir, pokupio paket i od tad sam cekao dvadesetak dana i eto danas stize opet isti kurir na vrata s novom mreznom karticom. Trajalo je duze, ali opet ne toliko dugo koliko sam cekao zvucnike za garnciju s Alzashopa.
Mislim što napraviti kada ovaj dućan ima npr i5 4460 za 1379 kn, a na njuškalu rabljene drže 1600 kn .... nevjerovatno.
Njuškalo oglasi su čudo.
Mislim što napraviti kada ovaj dućan ima npr i5 4460 za 1379 kn, a na njuškalu rabljene drže 1600 kn .... nevjerovatno.
Njuškalo oglasi su čudo.
Ne nisu Njuškalo oglasi čudo već su čudo oglašivaći na Njuškalu.
Sony w755
U Santa Domenici 7499 kuna
http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-sony-bravia-kdl-55w755c-1.aspx?utm_source=jeftinije&utm_medium=products&utm_campaign=jeftinije_products
U Extreme Digital 6300 kuna
http://www.edigital.hr/led-televizori/sony-kdl55w755cbaep-android-smart-led-televizor-p478713.html?bid=&partner=10002&utm_source=jeftinije&utm_medium=products&utm_campaign=jeftinije_products
I sad ti budi pametan. Ajde dobro pa ga u ED trenutno nema na zalihi, ali razlika je ogromna
EDIT: ima netko iskustva s MAKS-PRO? Vidim cijene su otprilike ko u ED.
http://www.makspro.com.hr/index.php/led-tv-sony-kdl-55w755c-800-hz-wi-fi.html?utm_source=jeftinije&utm_medium=products&utm_campaign=jeftinije_products
Evo jos jedno moje iskustvo koje potvrduje pravilo. Poslao sam mail za reklamaciju 20.1.2016., prvi odgovor s njihove strane 27.1., slusalice pokupljene od strane kurirske sluzbe 4.2. i od tada nisam nista cuo od njih do 7.3. kada su mi odobrili povrat sredstava. Sljedeci dan sam im poslao podatke racuna i na to dobio odgovor da povrat novaca mogu ocekivati sljedeci tjedan sto se naravno nije dogodilo, no valjda ce ovaj tjedan sve biti rijeseno. Uglavnom, zakljucak svega je ako nesto reklamirate u ED povrat ili zamjenu cete dobiti, ali cete se i nacekati. Ja bi osobno ponovno kupovao kod njih ako je veca razlika u cijeni, ali sad mi je zao sto sam se ciganio i ustedio 10kn i nesto vremena jer su mi bili blize od drugih ducana.
Zaboravio sam ovjde prikacit sto su mi poslali na upit zasto jos nisam dobio povrat love. Mislim stvarno, tko tu koga hebe?
Moj slucaj konacno rijesen, dobio sam lovu nazad. Trajalo je ukupno 70 dana, al eto barem sam dobio povrat. Sva sreca pa mi te slusalice koje sam reklamirao nisu bile nimalo bitne jer sam vec uzeo druge.
Odlučio sam malo riskirati s edigitalom i naručiti jedan telkač.
Raspitao sam se i izgleda da se u garantnom roku može servisirati u ZG.
Jedino, volio bih proći malo jeftinije, a nisu mi poslali kod za ročkas.
Ima li netko od vas kod koji ne misli koristiti?
napravi novi profil, stavi datum sutra i voila, kod za ročkas
Ja sam uzeo Phillip tv od njih, garancia je na mađarskom i pise adresa u budimpešti...
napravi novi profil, stavi datum sutra i voila, kod za ročkas
Ma to sam prije i napravio, ali nije prošlo. Sada sam otvorio novi profil i ovaj put sam dobio poruku potvrde registracije na e-mail što ranije nisam. Možda ovaj put dobijem i poruku s kodom.
Ja sam uzeo Phillip tv od njih, garancia je na mađarskom i pise adresa u budimpešti...
Poslao sam poruku i odgovorili su mi ime servisa u Zagrebu.
Nazvao sam servis i kažu da mogu kod njih donijeti telkač ako zatreba, s tim da su me pitali samo je li to produljeno jamstvo. Radi se o LG televizoru.
Valjda ovisi do marke tv-a, dali su ti papiri na mađarskom?
Valjda ovisi do marke tv-a, dali su ti papiri na mađarskom?
Još uvijek nisam naručio. Čekam kod. Vjerujem da će papiri biti na mađarskom, nadam se i na engleskom, a ugodno bi me iznenadilo da budu na hrvatskom.
Dobio kod, ali nema sreće.
Kod se ne može koristiti s proizvodima koji su već na sniženju.
Trebao sam to očekivati, ali nigdje ništa nije pisalo.
Ima netko kod za ED a da mu netreba.. bio bih mu jako zahvalan ako bih mi ga poslao u pm..?.
Ima netko kod za ED a da mu netreba.. bio bih mu jako zahvalan ako bih mi ga poslao u pm..?.
Imam ja jer ga nisam mogao iskoristiti za TV koji je već na sniženju. Neću ti slati kod, nećeš ga moći iskoristiti jer nije prenosiv.
Inače, televizor (LG 42LF652V) je došao i zasad sam jako zadovoljan. Slika je meni odlična, čak i kod većine SD programa. Smart funkcije i reprodukciju s USB diska tek proučavam, ali prvi dojmovi su više nego OK. Papiri su višejezični.Postoji i naljepnica s brojem servisa u Hrvatskoj. Inače, uputstva su vrlo štura, ali zato postoji solidan "help" u samom televizoru. I tamo je naveden broj servisa u Hrvatskoj.
Malo sam se zabrinuo da mi neće htjeti prikazivati "hrvatske" znakove u titlovima, ali sam nakon nešto muke shvatio da na TV-u postoji mogućnost izbora "encodinga" i da treba izabrati, čini mi se, "Latin 2".
Nisam kupio magic remote pa sam se razveselio kad sam shvatio da postoji aplikacija za android mobitel. Spojiš TV i mobitel na wi-fi pa ti ovaj može koristiti kao daljinski s nekim funkcionalnostima magic remote-a (touchpad). Doduše, ovo mi ne radi baš svaki put pa trebam ustanoviti u čemu je stvar.