Extreme Digital - iskustva

poruka: 2.398
|
čitano: 1.088.749
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

A debilne stranice od ED,uredno registriran,uredno popunjeni podaci o adresi i adresi plačanja i svejedno nemogu nikako kliknit na kučnu dostavu(iznos 1991..00 kn)

Ovi sve rade da otjeraju kupce ili sam ja totalni redikul i nešto mi promiće!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Extreme Digital - iskustva
volegradele kaže...

A debilne stranice od ED,uredno registriran,uredno popunjeni podaci o adresi i adresi plačanja i svejedno nemogu nikako kliknit na kučnu dostavu(iznos 1991..00 kn)

Vjerojatno trebaš dopisati kontakt broj.

Znam da sam se nedavno pri prvoj registraciji kod njih susreo sa sličnom debilanom.

Bila je u pitanju neka *nenaznačena stavka koja je sve kočila.

Something witty.
14 godina
forzzuk kaže...
volegradele kaže...

Znam da sam se nedavno pri prvoj registraciji kod njih susreo sa sličnom debilanom.

Evo,sve popunjeno!!

AUDIOFIL
11 godina
protjeran
volegradele kaže...
forzzuk kaže...
volegradele kaže...

Evo,sve popunjeno!!

Pa nisi potvrdu passworda

14 godina

Ma je potvrđen je password,to upisuješ samo ako želiš nešto promijenit!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 20:31 (volegradele).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

čini mi se da nemaš dobro broj upisan. Obavezno mora biti sa predbrojem 385............

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

Nemoš virovat to je bilo to,hvala stari!!!

{#}

Na svim normalni stranicama ako krivo upišeš ili uopće ne upišeš dobijes obavjest,ali ne kod njih nista!!!

AUDIOFIL
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Evo i, uvjetno rečeno, svježih iskustava s Extreme Digitalom. Moj savjet, izbjeći pod svaku cijenu, a ja im objavljujem rat. Ima da im Ministarstvo Financija, Državni inspektorat i ostali zajaše na kičmu sve u šesnaest.

Link na FaceBook, pa ako netko ima volje može slobodno šerati ovo,

i link za one koji nemaju FaceBook, iako mislim da je takvih malo.

Pozdrav

Tomislaw

18 0 hvala 7
14 godina

Ufff,u šta sam se ja upustio,za frenda sam naručio matičnu,proc,hard i cooler,javim kako sve prođe!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tomislaw1 kaže...

Evo i, uvjetno rečeno, svježih iskustava s Extreme Digitalom. Moj savjet, izbjeći pod svaku cijenu, a ja im objavljujem rat. Ima da im Ministarstvo Financija, Državni inspektorat i ostali zajaše na kičmu sve u šesnaest.

Link na FaceBook, pa ako netko ima volje može slobodno šerati ovo,

i link za one koji nemaju FaceBook, iako mislim da je takvih malo.

Pozdrav

Fakit, otkazujem ranije večeras naručeni mobitel.

Ne samo radi ovog no i cjele teme koja smells malo fishy što se tiče spomenute firme.

Ono, i ne uljeva mi baš povjerenje.

Something witty.
15 godina
neaktivan
Moj PC  
3 1 hvala 2
13 godina

Naručivao od njih prošli tjedan, sve uredno stiglo, sve je ispravno.

Jesam li ja to jedini koji sa njima nije imao problema XD, inače od njih sam naručio novu matičnu i proc FX-6300.

Posao oslobađa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
subi91 kaže...

Jesam li ja to jedini koji sa njima nije imao problema XD, inače od njih sam naručio novu matičnu i proc FX-6300.

I ja sam naručio fx 6300 + matična+hard,koliko si ćekao da ti dođe?
AUDIOFIL
17 godina
VWalentino kaže...

čini mi se da nemaš dobro broj upisan. Obavezno mora biti sa predbrojem 385............

To je i mene zezalo, al uspio sam sam skužit jer mi je jedino to ostalo sumnjivo, mogli su barem negdje napomenut to, ljudi troše vrijeme na to bezveze.

forzzuk kaže...

Ne samo radi ovog no i cjele teme koja smells malo fishy što se tiče spomenute firme.

Kod njih ja ne bih kupovao komponente ili uređaje koji lako prdnu tipa grafička, matična ploča, mobitel itd., ali stvari poput procesora, ram-a i ventilatora da, ipak je osjetno jeftinije kod njih.

Moje iskustvo:
10.04 naručujem 4x Arctic F14 PWM ventilatora s načinom preuzimanja overseas dostava jer je trenutno besplatna (akcija).
Ubrzo nakon narudžbe mi šalju potvrdu o narudžbi na e-mail, a 15.04 šalju 3 e-maila: narudžba je rezervirana (8h), narudžba je isporučiva (10h), narudžba je ispunjena (17h) te mi isti dan u 20h overseas šalje mail o informacijama pošiljke. Treba spomenuti da se na njihovoj stranici (overseas) može promjeniti adresa dostave.
16.04 sve stiže, dostava je besplatna kao što je i navedeno, jamstveni list i račun u paketu.

Slika ventova:

Fortune favours the brave
13 godina
volegradele kaže...
subi91 kaže...

I ja sam naručio fx 6300 + matična+hard,koliko si ćekao da ti dođe?

Ravnih tjedan dana ;)

Posao oslobađa.
17 godina
forzzuk kaže...

Dobro si učinio :)

Evo moja nedavna situacija (c/p s njuza):

Prije par mjeseci, naletim na povoljan mobitel i naručim ga; pisalo je ono famozno "Proizvod je dostupan na EU skladištu, isporuka za x dana", no nije bio problem pričekati.
To je bilo u ponedjeljak - u petak čisto informativno šaljem upit o jer nitko ništa ne javlja niti se na stranici nešto promijenilo u statusu narudžbe, i odgovara neka ženska da je mobitel "na putu sa skladišta".
Došao i utorak, stiže mejl s isprikom jer mobitel odjednom nisu u stanju isporučiti ("zalihe nestale" - WTF, pa poslan je sa skladišta) i okej, šta sad - poništavam narudžbu, tražim potvrdu da je poništena (stiglo na mejl, od iste te ženske) i naručujem u drugoj trgovini isti model.

Međutim, u četvrtak Overseas šalje obavijest o paketu iz eDigitala koji su zaprimili i isporučuju ga u petak (mobitel se odjednom odnekud stvorio); kako sam, jel, u međuvremenu uzeo taj mobitel drugdje, odbijam preuzeti paket - koji se onda vratio nazad, i negdje nakon vikenda zove me tip iz eDigitala da "objasnim zašto sam naručio i onda odbio platiti".

Smiješno.

Split your lungs with Blood and Thunder
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 11:48 (fler).
14 godina

Nakon 4 dana od narudžbe trenutno sam na ovome!!Stiglo jutros!

Stanje narudžbe: Rezervirano ali još se ne može preuzeti

{#}

valjda dođe sljedeći tjedan!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

kod njih sam cekao hebeni mis 2 tjedna, kutija je bila zgnjecena i pohabana kao da ju je krdo slonova pregazilo{#}, sva sreca mis je bio brutalno izoliran unutra!! nikad vise u tu rupu!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
4 3 hvala 0
14 godina

Stanje narudžbe:isporučiva

Ma šta god to značilo!{#}

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
volegradele kaže...

Stanje narudžbe:isporučiva

Ma šta god to značilo!{#}

Znači da je kod njih u radnji i da će ti ju dostaviti i bit ćeš sretan do prve reklamacije! :D

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
14 godina

Komponente danas došle zamotane u crni celofan obloženi sa onim mjehurićima.nisam baš skroz oduševljen ali 7 dana od narudžbe uopće nije loše!!Danas kad sastavim javim jel sve štima!

btw,sastavljam s jednom rukom pa će trajat malo duže,sinoć nacikla liva ruka i zaradio 3 tjedna gipsa!{#}

AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
volegradele kaže...

Komponente danas došle zamotane u crni celofan obloženi sa onim mjehurićima.nisam baš skroz oduševljen ali 7 dana od narudžbe uopće nije loše!!Danas kad sastavim javim jel sve štima!

btw,sastavljam s jednom rukom pa će trajat malo duže,sinoć nacikla liva ruka i zaradio 3 tjedna gipsa!{#}

Čekaj, komponente nemaju originalnu kutiju?

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
14 godina

Imaju orginalnu kutiju samo su bili zamotani u neakvu crnu foliju,uglavnom hladnjak(Arctic Freezer Xtream) je došao oštečen,rubovi hladnjaka su se savili,premda je hladnjak došao u svojoj plasticnoj kutiji!!

Winse sam taman instalirao,za sad sve radi kako treba!!

Kad sredim kako trebam i sleevnem sve , postam slike u rubrici "slike vašeg hardwera".

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 0:04 (volegradele).
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina

kako misliš rubovi su savijeni?

Plačanje: Keš/Kartica (koja,koliko rata) Namjena? Monitor imaš,koji?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Oštećeni,savijeni,spigani,iskrivljeni,uglavnom nije kako treba bit,ali ne mislim vracat nazad,ne da mi se s njima upuštat u proces reklamacije,slikam posli ako koga zanima!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 12:18 (volegradele).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

ajde,uslikaj i baci među slike ;)

Plačanje: Keš/Kartica (koja,koliko rata) Namjena? Monitor imaš,koji?
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

edit: može brisanje

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 16:30 (5220).

0 0 hvala 0
15 godina

citam ovdje ali mi se vise neda citat su se popravili šta ?
jer usporedivo sam iste proizvode znaci RAM GPU i proc kod linksa, njih i instar informatike
memorije su do 100kn jeftinije a procesori i graficke do 200 cak i vise kuna a kako cu slagat cijeli novi komp mi je bitno da sve bude jeftinije sta moze

pa onda sta vi kazete su se popravili ili se nikako ne isplati uzimat kod njih ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja cijeli komp kod njih ne bih uzimao,previše je tu komponenata u pitanju tako i veća vjerovatnost reklamacija koja kod njih i nije baš bajna!!

AUDIOFIL
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina

Pa uzmeš onda ono za koje znaš da se teško kvari, procesor, kučište, prža..

0 4 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice