Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 925.092
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Acquisitum Magnum - ADM
zila kaže...

Dobio sam mail:

Poštovani,

sve tražene komponente su dostupne. Računalo možemo složiti, ali pošto fali hdd, slaganje se naplaćuje 184,50 kn. Ako Vam to odgovara, komponente možemo složiti i poslati u ponedjeljak. Ako Vam to odgovara, molim potvrdu na mail.

LP,

Dali je to istina ili žele od mene da kupim HDD. Neznam zašto bi im bio problem slaganja konfe bez hdd-a.

Uopće nije problem slaganje, ali pravilo firme je da ako kupiš CIJELI komp onda je slaganje besplatno, ako ne onda nije. Vrlo jednostavno, ništa čudno i po meni sasvim ok.

Bernard Huky Hux kaže...

Moram reklamirati MBO i zvao sam adm za info.

I ako sam ja njih dobro shvatio ja moram poslati ako oču besplatnu poštarinu njima paket preko overseas-ea.

Budući da nema poslovnice u kc, več samo u bj moram zvati info overseas-ea i reći im da želim poslati paket i oni će mi doći pred vrata po paket i to sve za besplatno!?

Ako je tako, to mi se sviđa.

I navodno će mi zamjenjena ploča stići već taj isti tjedan.

Zar su tako brzi u adm-u što se tiće reklamacija?

Pa ako su tako rekli onda je to to.

14 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Zar su tako brzi u adm-u što se tiće reklamacija?

ja cekam drugu graficku vec deset dana, a dobit cu je najvjerovatnije u ponedjeljak sta ce bit 12 dana...

ako je to nekom brzo ok, ali po meni je to sporo....

smc
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Evo danas sam poslao mbo na reklamaciju.

Dajte mi recite koliko ste vi prosječno čekali kod reklamacije u adm-u.

Bilo tko! {#}

Kolike su šanse da mi je do petka pošalju. (sutra je mbo tamo) iz KC sam.

EDIT:

Za sve koji neznaju poštarian prilikom reklamacije je besplatna.

Samo morate slati isključivo overseasom.

Ako nemate poslovnicu u svome mjestu nazovite besplatni SZK i objasnite problem i kurir iz njihove službe će doći k vama doma po paket.

I to sve mukte! naravno ako nije lažna reklamacija.

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 20:29 (Bernard Huky Hux).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

oko 2 tjedna se ceka, nema sanse da ce ti doci do petka...do sljedeceg bi trebala...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a da im forwardam mailove ili dosađujem pozivima, bi to šljakalo da ih požurim na taj način? {#}

15 godina
Bernard Huky Hux kaže...

a da im forwardam mailove ili dosađujem pozivima, bi to šljakalo da ih požurim na taj način? {#}

Ne.

15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

onda ce ti jos vise odgadjati jer si neozbiljan, ljudi rade svoj posao najbrze sto mogu... nije tvoj pc tamo na servisu jedini ili posebniji od drugih da njega uzmu prvog...

ja sam slao na reklamaciju, vratili mi pc neispravan, platio sam postarinu i 123kn njihovog rada... slao sam im ponovno natrag, taj put nisam platio nista i napravili su to najbrze sto je moguce ali to je iznimka jer prvi put nisu dobro obavili posao...

tvoj pc prvo mora doci na red za pregled, onda kad ustvrde da je nesto neispravno salju taj prozivod uvozniku, uvoznik salje natrag njima a oni natrag tebi...

prije reklamacije ti je najbitnije (da vide da se razumijes u to i da im olaksas njihov posao):
obaviti sve moguce testove, memtest, hdtune itd. i tek onda kad ustvrdis da je nesto stvarno neispravno slati na reklamaciju i obrazloziti sto i kako...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 21:23 (rebelsy).
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Po tome mi ne gine 30 dana čekanja pffff...Koje sam sreće -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Po tome mi ne gine 30 dana čekanja pffff...Koje sam sreće -.-

Pa šta se uzbuđuješ toliko oko toga. Još bi te donekle razumio da si kupio to u nekoj firmi koja je na lošoj reputaciji pa ajde, ali ADM, koji ima odličnu reputaciju po svemu, i ti sad tu šiziš. pusti ljude da rade svoj posao i tako ćeš dobit najranije što je moguće. Kao što ti je i kolega rekao, ne ovisi to samo o njima. nema se smisla uzrujavati. Tek kada se prekorače neka pravila poslovanja i/ili zakoni onda kreni istjerivat pravdu, za sad fino počekaj i ogromna je šansa da će ti se sva reklamacijska prava ispoštovati i to u nekom normalnom roku.

13 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Koja je prava cijena proizvoda ako plaćam gotovinom u njihovom dućanu? 

Ona crvena (na stranici proizvoda)?

U excel cijeniku imaju "Cijena gotovina s PDVom" i "MP web cijena" pa neznam koja je prava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Evo vam sada plačite{#}

Jučer ujutro poslao mbo u adm i danas me gosp. Hrvoje zove da je mbo flešani bios i da će mi je sutra natrag poslati.

Prekosutra je kod mene!

Hahaha volim ADM.... Izgleda da sam upao preko reda{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Evo vam sada plačite{#}

Jučer ujutro poslao mbo u adm i danas me gosp. Hrvoje zove da je mbo flešani bios i da će mi je sutra natrag poslati.

Prekosutra je kod mene!

Hahaha volim ADM.... Izgleda da sam upao preko reda{#}

to si mogao sam napraviti kod kuce...a ne slati u servis...

doslovno 2 minute posla, ugasis sve programe, pokrenes bios setup, pc ti se restarta, odes u bios stavis postakve na default i izadjes iz biosa....

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 17:14 (rebelsy).
15 godina
neaktivan

U krivu si, nisma mogao.

Frendovi koji mi imaju AMD procesore tj. taj soket imaju još novije procesore tweaker edition i sl.

tako da...

no nečemo o mojim nesposobnostima rasglabati dosta sam se i ovako osramotio.

15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Kupovao sam par puta u AMD-u i ugl imam poz iskustvo. Jednom su mi uvalili koristeni cooler za proc (bio zamuljan od paste, falila mu pasta, nije bilo folije na podnozju coolera) no ponudili su da mi ga zamjene uz isprike.

No danas sam naletio na BOL forumu na clanak http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/jeli-lagano-ostetiti-pinove-cpu-mbo-u/125312.aspx  ,gdje se  mozda taj ADM iskazao kao los, odnosno da malo pricaju gluposti, pa tko ima zeita nek procita. Ugl, glupost je da oni mogu izhavit da su ostceni pinovi na MBO i to samo pinovi koji imaju veze sa graf karticom...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Ja sam kupio kompletnu konfu u ADM i nemam nikakve primjedbe,samo pohvale.Jeftino i brzo
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
13 godina
protjeran
Acquisitum Magnum - ADM

Moram im ponovo monitor dati.

Star mjesec dana, i pola monitora ostane bez slike.

Odem kod njih, predam ga na servisu, za 2 tjedna me zovu da je gotovo, da su mjenjali "matičnu ploču" na monitoru.

Reko ajd, da bi došel doma i nikaj nije popravljeno.

Sad se moram opet voziti k njima, baš krasno.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

U gaming konfu su mi stavili ram u single channel *facepalm*

Al osim toga nemam nekih zamjerki.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ravngard kaže...

Od puno ljudi sam čuo kako su imali prolema u ADM-u sa ramima ili singlechannel ili ih nisu do kraja uštekali u mbo i windowsi ih nisu očitali

XD *facepalm*

Al ovako serviseri su im super, sve ti objasni, razumni su, žele ti pomoći, pristupačni, ma za mene je hrvoje išao otvoriti novi 955 samo da testira mbo *_*

13 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...
Ravngard kaže...

Od puno ljudi sam čuo kako su imali prolema u ADM-u sa ramima ili singlechannel ili ih nisu do kraja uštekali u mbo i windowsi ih nisu očitali

XD *facepalm*

Al ovako serviseri su im super, sve ti objasni, razumni su, žele ti pomoći, pristupačni, ma za mene je hrvoje išao otvoriti novi 955 samo da testira mbo *_*

Još da nisam posebno naglasio da oću dual channel bi reko, al ovak...

Al inače su stvarno super, sve naprave kak treba i susretljivi su. Definitivno bi ih preporučio prije svih.

14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

vozdra

preporučio sam prijatelju da kupi laptop u adm-u prije nekih mjesec dana, tako je i napravio i sve je to divno i krasno, samo što ima konstante bsod-ove, pokušao sam mu reinstalirati windowse nakon neuspješnih drugih pokušaja popravka lapa nadomještanjem drivera i svega ostaloga što se može pročitati u minidump fileovima.. uglavnom, pitanje je: da li da im pošalje laptop na servis sa windowsima koji naravno nisu originalni ili da obriše sve sa diska, obriše particije i vrati tako kako je i došlo? može li imati posljedice po garanciju ako vrati s takvim windowsima? hvala

http://www.youtube.com/watch?v=Hk4fXsUZQWw
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 17:31 (kuleee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kuleee kaže...

vozdra

preporučio sam prijatelju da kupi laptop u adm-u prije nekih mjesec dana, tako je i napravio i sve je to divno i krasno, samo što ima konstante bsod-ove, pokušao sam mu reinstalirati windowse nakon neuspješnih drugih pokušaja popravka lapa nadomještanjem drivera i svega ostaloga što se može pročitati u minidump fileovima.. uglavnom, pitanje je: da li da im pošalje laptop na servis sa windowsima koji naravno nisu originalni ili da obriše sve sa diska, obriše particije i vrati tako kako je i došlo? može li imati posljedice po garanciju ako vrati s takvim windowsima? hvala

Slobodno nek pošalje tako kako je. Čuo sam za nekoliko slučajeva gdje bi ljudima odbili garanciju zbog navodno piratskih windowsa, ali to se lako riješi.

Međutim siguran sam da si ADM nikako neće dopustiti takav blam.

14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

kako misliš "lako se riješi"? :D  ne isplati mu se ja mislim riskirati ako bi mogao imati problema radi toga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kuleee kaže...

kako misliš "lako se riješi"? :D  ne isplati mu se ja mislim riskirati ako bi mogao imati problema radi toga...

Kad kažem lako se riješi mislim na to da ih se pošalje kvragu i zaprijeti prijavom.

Ako ih to ne zanima onda ga uzmeš natrag, formatiraš disk i daš im ga ponovno, pa da vidim kako bi mi ga odbili.

17 godina
neaktivan

odgovor je jednostavan. Konfu ne slažu oni već dobavljači po njihovim informacijama. Ali ako fali jedna komponenta onda je oni moraju složiti i platiti radnika. :-)

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net
14 godina
neaktivan

htjeo bi nadodati samo, za sve one koji kupuju pouzećem i plaćanje/neplaćanje dostave...na dan 2.12.2011 sam ih kontaktirao i dobio odgovor jel me zanima skora kupnja kod njih, evo odgovora:

Poštovani,
za kupnju pouzećem dovoljno je registrirati se na web shopu, ubaciti
proizvode u košaricu, na blagajni odaberete plaćanje pouzećem, a ukoliko Vam
narudžba prelazi 2000kn tada je dostava besplatna.

toliko od mene, vidim da se dosta pisalo oko cijene dostave..

samo krupno, ništa sitniš
14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

duuuuuuuuuuuugo vremena je >2000kn džabe dostava {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Evo pitanje, prije nekih 7 mj. sam kupio tamo laptop i sve je proslo super, ali mislim da mi je kamera crkla, a ja nemam jamstveni list, nisam ga ni dobio s laptopom. Sad me zanima dali bi samo račun i printana potvrda kupnje bila dosta da se ostvari garancija? Inače radi se o Asusu K52JU, kamera nikak da proradi, probal sam sa svim mogucim driverima koje ima na stranici i uopce ništ, tak da mislim da mi je sumnja opravdana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

oće kakve akcije za Božić?

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
razbijach** kaže...

oće kakve akcije za Božić?

Bilo bi dobro. 

14 godina

Ovaj...Skupilo se nesto para po ljeti,a posto nemam nikakvih zelja kupujem starcima laptop(Preko 6 godina stari Fujitsu je odradio svoje{#}-razbijena tipkovnica i raspadnuto kuciste to dokazuju.)

I tako,narucio sam laptop,stavio sam nacin placanja pouzecem,pa eto sada ne shvacam kako im to placam.Placam im kad dodje postar kod kuce ili im moram prije uplatit nekako?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice