Nisam pokusao ispasti faca niti uvrijediti nikoga. Kupio si mob od 1000E, on je tu da za tebe sve radi. Baterije nisu kao prije, poprilcno su napredovale. S tim pazenjem ako dobijes u godinu dana 2/3%, to je jedan veliki reach
IPhone X - [Rasprava]
- poruka: 1.314
- |
- čitano: 469.110
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Moj stari mob je trpio svaki dan vrzo punjenje, ponekad dvaput i tako izdrzao 3 godine.
Neznam za iphone ali nova baterija dođe 150 kuna u to nije uračunano zamjena, ja bi to sam uradio . Poanta je da bi trebalo gledat da baterija izdrži 2 godine barem toliko traje jamstvo i ako tada baterija pokazuje da je blizu groba a to je rijetko zamjenite opet za 150 kn.
Ono sto ja zelim reći, svaki dan imate brige jeste li ugasili aparat, jeste li zaključali garažu itd a baterija ne dođe puno a izdrži 2 god. To sto vam je počelo brze trošit, večinom je do softwera kojeg ste u međuvremenu stavili ili veliki temporalni file koji se nakupio svega.
Pozdrav ljudi. Zanima me misljenje vas koji imate iPhone X, a koji ste nadogradili na iOS 12.1. Je su li vam usporili mobitel sa tom nadogradnjom 12.1.? Jeste li primjetili razliku u fluidnosti s iOS 12 i 12.1.? Unaprijed vam hvala na odgovoru.
Pozdrav ljudi. Zanima me misljenje vas koji imate iPhone X, a koji ste nadogradili na iOS 12.1. Je su li vam usporili mobitel sa tom nadogradnjom 12.1.? Jeste li primjetili razliku u fluidnosti s iOS 12 i 12.1.? Unaprijed vam hvala na odgovoru.
Nemam ja X, ali ima moj prijatelj, budem ga sutra pitao ako nitko drugi ne javi, stavim dojmove!
Nema usporavanja na 12.1
Kod mene na Xs ista stvar, kupio prije 2mj i vec na 98%. Doduse 2% mi je palo u prvih 5tj i sada stoji ovako na 98% vec neko vrijeme, valjda je krivo ocitanje.
da, imaš rješenje?
Zbog čega bi trebao/morao staviti samo na “podatke”, a glas i podatke isključiti ?!?!
Dosta nas ima problem s tim kod tcoma,mozda tebi nije tako
Može mi netko ukratko objasniti trenutno stanje jailbreaka? Razmišljam prodati S9+ i uzeti X cisto iz promjene jer nikad nisam koristio iPhone, ali bez jailbreaka mi se cini previše ograničen. Ako je netko slucajno koristio i X i S9/S9+, kakva je baterija u odnosu na samsung?
A što će ti konkretno jailbreak?
Da mogu skinuti torrent client, modani youtube i spotify te kako bi imao direktan pristup fileovima.
Ili uložiti u Apple ekosustav i onda sve super radi.
da li neko ima problema sa ekranom da mu se neće ugasiti ugl vec par dana primjećujem da kada ostavim mob na stolu ili negdje i vratim se a ono i dalje home screen upaljen?
najnoviji software sve ažurirano itd probao sam restart koji je riješio problem na nekih 2 sata al se opet vratilo.
30 sekundi i to sam bio provjeravao..:(
Može neko preporučit kaljeno staklo? Ako uopće postoji neko koje valja jer vidim da je mob zakrivljen, a kinezi mi većinom bacaju folije kad upišem tempered glass
koliko mislis novaca dati?
..
Pozdrav! Novi ovdje!
Nakon sto sam procitao sve 42 stranica topica znam da ne duplam pitanja...
Na forum.hr-u nije bilo neke pomoci...
Planiram prijeci s SE na X pa me zanimaju neke sitnice.
Hoce li mi nedostajati nesto sa SE-a? Koliko X zapravo (ne)voli vodu s obzirom na IP67? Jeste li imali problema s FaceID-om nakon pada kao sto su neki korisnici imali? (ne pada cesto, ali zna ispasti iz djepa dok cucnem ili dok sjednem u auto, maska i staklo obavezni)
Hvala!
Hoce li mi nedostajati nesto sa SE-a?
Ček da pogledamo kristalnu kuglu.