IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 550.694
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: IPhone 7, rasprava!
IvekMr kaže...

kolika je stvarna garancija na iPhone7 kupljen u VIP-u, godina ili dvije ?

Ima svakakvih priča, što je istina ?

Meni je svaki imao godinu dana garancije. (Nisam kupovao nikad u VIP-u, čisto informativno sam ovo napisao). Ako si već kupio uređaj i nisi siguran do kad ti vrijedi garancija.. odeš na https://checkcoverage.apple.com/hr/hr i provjeris.. moras unjeti IMEI broj uredaja kojeg mozes naci u Postavkama> Općenito > Opis. 

Edit: Sad sam gledao na VIP stranici i piše kad odeš na iPhone 7 ili 7 Plus.. pod Servisne informacije - "Jamstveni rok na kupljeni uređaj iznosi 12 mjeseci."

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2017 16:02 (Croshadow1234).
13 godina
IPhone 7, rasprava!

Ako se što dogodi nakon 12mj u servisu se pozoveš na zakon o međusobnim odnosima i poprave ti ga tj zamjene novim. Sad ne znam kom nije prošlo to, meni je sa 4 telefona prošlo :)

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
bubimir13 kaže...

Nije ni bitno kamo idu ti koje su zamijenili (kažem, vjerojatno netko drugi dobije kao refurbished), al zbog jednog komada koji se zamijeni u cca 10 minuta njihova politika je da daju novi. I to sam rekao da koliko ja znam tko god kaže da ima original Apple dijelove LAŽE. Oni mijenjaju cijeli uređaj.

Evo službeno potvrđujem da Apple nema politiku 100% zamjene uređaja već najčešće mijenjaju dijelove i vraćaju popravljene uređaje.

Ženi zamijenili bateriju, resetirali OS, vratili uređaj, IMEI isti, uređaj identičan.

Mislim, realno, kome bi se isplatilo radi ekrana, baterije ili kućišta mijenjati cijeli uređaj?

Fuck me I am famous.
17 godina
guls kaže...
bubimir13 kaže...

Nije ni bitno kamo idu ti koje su zamijenili (kažem, vjerojatno netko drugi dobije kao refurbished), al zbog jednog komada koji se zamijeni u cca 10 minuta njihova politika je da daju novi. I to sam rekao da koliko ja znam tko god kaže da ima original Apple dijelove LAŽE. Oni mijenjaju cijeli uređaj.

Evo službeno potvrđujem da Apple nema politiku 100% zamjene uređaja već najčešće mijenjaju dijelove i vraćaju popravljene uređaje.

Ženi zamijenili bateriju, resetirali OS, vratili uređaj, IMEI isti, uređaj identičan.

Mislim, realno, kome bi se isplatilo radi ekrana, baterije ili kućišta mijenjati cijeli uređaj?

Kolegi s posla, imao je problema sa zvučnikom. Krčao je, dobio je novi uređaj (unutar granacije od 12 mjeseci). Operater je T-Com. Sad ne znam je li zbog toga što smo firma ali eto njemu su poslali novi uređaj u kutiji. Radilo se o 6-ici.

11 godina
Kolegi s posla otisao home button i dobio isto novi uređaj. Garancija t-mobile a preuzeo novi uređaj u Agram servisu.

0 0 hvala 0
10 godina
guls kaže...
bubimir13 kaže...

Svejedno oni te uredaje refurbished-aju i ponovo stave u prodaju. Ne brini se ti za Apple, ako su u cemu vrhunski eksperti to je kako izvuci pare iz bilo cega.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2017 13:07 (Croshadow1234).
9 godina
IPhone 7, rasprava!

Primjetio sam nakon uspredbe svog i dva druga iphone-a7 da je moj za nijansu "topliji" ekran, i možda više vuće na bijelo-žutu boju. Je to normalno da ekrani malo osciliraju?  

0 0 hvala 0
9 godina
Mozda stavljaju razlicite dijelove u razlicite serije, negdje ekran, negdje baterija.. Naravno, samo pretpostavljam kaj vecina radi..
13 godina

gledao sam na yt usporedni test 6s i 7, i 7 je imala primjetno "žući" ekran sa osvjetljenjem na 100% kod oba tak da je možda čak i normalno kod pojedinih serija..

10 godina
Lennon12 kaže...

Primjetio sam nakon uspredbe svog i dva druga iphone-a7 da je moj za nijansu "topliji" ekran, i možda više vuće na bijelo-žutu boju. Je to normalno da ekrani malo osciliraju?  

Da izgleda da zna biti razlike u ekranima, moguće da imaju različite proizvođače za isti ekran, pa zato varira ili je nešto drugo razlog.. ali evo načina kako možda možeš to malo "popraviti"/"ispraviti" :

http://osxdaily.com/2016/09/16/yellow-screen-iphone-7-fix/

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 12:31 (Croshadow1234).
13 godina
IPhone 7, rasprava!

iPhone 8 sneak peak 

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Cromaki kaže...

iPhone 8 sneak peak 

To je relativno "stara" slika, ali nije nemoguće da nešto sličnog takvom osvane na jesen! 

ATJ Lučko
13 godina
IPhone 7, rasprava!

Pa nije baš stara, mogu opet slikat...

Sa ovakvim dizajnom iOS bi baš lijepo vizualno sjeo ali ne znam kako bi funkcioniralo bez home buttona.

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cromaki kaže...

iPhone 8 sneak peak 

što okalja mob'tel?!? 

13 godina
maks0806 kaže...

što okalja mob'tel?!? 

A eto, nema se posla vikendom pa dosađujem 

16 godina
ATJLučko kaže...
Cromaki kaže...

iPhone 8 sneak peak 

To je relativno "stara" slika, ali nije nemoguće da nešto sličnog takvom osvane na jesen! 

To je relativno "njegov" telefon :D

13 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

iPhone 8 sneak peak 

Fora ti je 

ATJLučko kaže...
Cromaki kaže...

iPhone 8 sneak peak 

16 godina
odjavljen
Cromaki kaže...

iPhone 8 sneak peak 

ATJLučko kaže...

Nalijepit odpozadi jabuku, ostaviti ovaj launcher i prodavat ga za 10-11k kuna ovakvim ofčicama na cesti kao prototipe osmice...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
IPhone 7, rasprava!

Ali ovaj ima headphone jack, dižem cijenu na 15k.

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Ne ide to tako. Skuplje je ako nesto nema. Zbog jacka pada cjjena jer to je stara tehnologija....
13 godina
IPhone 7, rasprava!

Nećeš mi spustiti cijenu samo tako 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Probaj na njuskalo stavit pa javis jel se javil ko za mob 😀

2 0 hvala 0
16 godina
Pa ja sam siguran da gore piše Samsung a ne Xiaomi da bi dobio 10k isti dan u kešu
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...

E da imam Mix što ga ne bi stavio na njuškalo. Napisao bi Iphone 7 limited edition i bubnuo cijenu 10000kn. I slanje samo poštom 

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2017 11:53 (R36).
9 godina
odjavljen
pretpostavljam placanje unaprijed...
14 godina
R36 kaže...
blackeagle29 kaže...

E da imam Mix što ga ne bi stavio na njuškalo. Napisao bi Iphone 7 limited edition i bubnuo cijenu 10000kn. I slanje samo poštom 

E da baba ima kitu!!!!! 

Nebi joj trebao deda!!!!! 

Only Amazing Limited edition!!!!! 

ATJ Lučko
16 godina
odjavljen

Polako, potrošit ćeš sve uskličnike...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Već ih je potrošio, ovi su mu na kredit...

13 godina
Jakovp kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Već ih je potrošio, ovi su mu na kredit...

Kao i mobitel većini appleovaca 

15 godina
odjavljen

Dobra!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice