iPhone 4S

poruka: 655
|
čitano: 170.720
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: iPhone 4S
anonymous_Zg kaže...

dobit cu ovaj mob pa me zanima, bio sam na andridu cijelo vrijeme. dali 4s pokrece sve igrice s storea i sta se dobiva sa JB

Pusti ove upadace koji govore gluposti...

Jailbreak za 4S postoji za verzije Firmwarea 5.x

Jailbreakom dobivas mnoge mogucnosti u odnosu na zakljucani i monotoni iOS na kojem se nista kompliciranije ne moze

(citaj ne mozes se s njim igrati kao s androidom, u svrhu produktivnosti iOS je itekako mocan)

Jailbreakom mozes instalirati mnoge tweakove, modificirati sucenje, teme, hrpetina toga, tu je tema ako imas

jos pitanja tipa "postoji li ovakav tweak za iPhone"

Jailbreak nikako nije namijenjen kao sto je gore kolega spomenuo piratiziranju softvera,

to moze rec netko u postpunosti zatupljen, radi ti sto god zelis sa mobom, ali o ovakvim stvarima

se suti, jer to je nepostivanje, po 50ti put!!

Zbog ovakvih neinformiranih ljudi "krekanje igrica" jailbreak zajednica umire, developeri ni

hakeri vise ne zele radit sto im je prije odlicno islo jer nema svrhe, potrude se,

a mi ne platimo pisljivih 50 centi za super aplikaciju/igricu, i tako milijoni ljudi

Ovdje je zabranjeno pricati o takovim stvarima, Jailbreak otvara svijet mogucnosti za iOS

Sto se tice 4Sa vrlo vrlo mocan uredaj, jako fluidan, brz, sto se svega tice, ne postoji

trenutno igra na Appstoreu koju on ne moze ispod 60 FPSa, cak s ukljucenim AntiAliasingom

(da, nekolicina igra za iOS ih podrzava)

I uistinu, postoje demo igre, trial, probaj, ako mislis da se isplati, pa daj 2kn, ma 10

za 100kn kupis hrpetina igrica i aplikacija, ne moras se nikad mucit jailbreakom za takve stvari,

i redovito dobivas updateove

Osim toga imas aplikacija koje ti pokazuju kad neka super aplikacija postane FREE,

tako sam ja dobio Fruit Ninju, Where's my water, Reckless racing, i super navigacijske

aplikacije

Ako namjeravas bit pirat, samo daj, ali suti o tome, i snalazi se na druge nacine, nemoj

ovdje pitati za to, nekoc sam i ja besramno imao 100 ilegalnih aplikacija, ali car je sad kad

neku dobim na snizenju, uvijek je imam bez obzira na jailbreak, redovno update, i drago mi je da dam

doprinos nekom tko je napravio neku dobru aplikaciju, igram vise tu jednu igru nego

sve prije krekirane i slicno

Istina je da se mozes par puta grdo zaribat kad kupis aplikacije, apple bi to trebao rijesit kao

google, da za 3 dana ako nisi zadovoljan mozes dobit povrat, ali sto je tu je, gledaj

reviewoe na netu, pazi sto kupujes, i po kojoj cijeni

Sretno! :)

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
17 godina
iPhone 4S

Jel se moze na ovaj telefon stavit nekakva MP3 melodija za alarm i pozive a da nemoram radit JB i te gluposti? Posto znam da nije normalno kao na svim ostalim mobitelima pa bolje da pitam neg da ga kupim pa pregazim autom zbog toga :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Na alarm mozes stavit sto hoces. Mozes i na pozive ali je malo kompliciran postupak, moras nekako prebacit pjesmu na itunesu da bude rington.
16 godina
neaktivan
iPhone 4S

U iTunesima u propertiesima pjesme napravi i checkiraj "AAC" verziju, takoder namjesti tajminge i voila :)

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
iPhone 4S

Kakve proklete tajminge? Nemam telefon ali razmisljam o kupnji. Koje izmisljanje za postavit jedank prokleti zvuk..lame

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone 4S

Pa tajming si na melodiji moras za svaki ringtone na bilo kojem mobu postavi!!

Jest da su nepotrebno zakompliricali, ali ako imas itunes na kompu 12s posla, ne treba ti ni USB kabel

Tajminge mozes ostavit kakvi jesu, ali ne zele svi (zapravo vecina) da im pjesma tj. zvono pocne od samog pocetka pjesme

Nema potrebe da blatis sto i sami priznamo da jest komplicirano, sto se tice tajminga dok ne znas o cem je rijec ne komentiraj

bespotrebno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mojpismonosa kaže...

Pa tajming si na melodiji moras za svaki ringtone na bilo kojem mobu postavi!!

Hmm, imao sam dosta mobitela od dosta razlicitih proizvodaca i ovo nisam nikad cuo da se postavi..samo jos jedna nebuloza Applea..

Cekam iza nove godine da mu padne cijena malo pa cu razmislit o kupnji, jako mi se svida mob.

16 godina
neaktivan
iPhone 4S

Ja tebe ne kuzim, pa kakve veze to ima s Appleom????

Ne moras ti tajminge postavljat, ja to radim na svakom mobu da mi pjesma pocne i zavrsi iz djela kojeg zelim,

oduvijek to radim, ne volim od samog pocetka, ili bas skinem realtone s neta

Ne moras ti to namjestat, i ne preporucam ti bas iPhone ako si skeptik, probaj na koji dan

ako imako mozes pa onda odluci...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iPhone 4S

A probo bi da imam od koga..mob mi je izgledom vrhunski, on i xperia s su mi najljepsi, al volio bi 4s uzet cisto da promjenim os malo..jos jedan minus mi je sto nema pocetnog ekrana, al to je rizik koji moras podnijeti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hacker002 kaže...

A probo bi da imam od koga..mob mi je izgledom vrhunski, on i xperia s su mi najljepsi, al volio bi 4s uzet cisto da promjenim os malo..jos jedan minus mi je sto nema pocetnog ekrana, al to je rizik koji moras podnijeti..

Vjeruj mi, jednom kada krenes koristiti iOS shvatit ces da ti home screen jednostavno netreba. I nemoj govoriti da su tajminzi glupost. Ja ako si zelim stavit neku pjesmu da mi zvoni ne zelim da krece od pocetka vec od npr. refrena.

17 godina
iPhone 4S

Aj taj tajming moze i dobro posluzit..neznam ovo za homescreen, vidjet cemo ako se odlucim za njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone 4S

Sto je tebi uopce pojam Home Screena? iPhoneov UI sam po sebi ima cak registrirano ime "Home Screen"

To sto nemas klasican "Desktop"? Sto nije fleksibilan kao Android? Sto nemas Widgete? Sto nemas "menu"

koji ti prikazuje sve aplikacije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mojpismonosa kaže...

Sto je tebi uopce pojam Home Screena? iPhoneov UI sam po sebi ima cak registrirano ime "Home Screen"

To sto nemas klasican "Desktop"? Sto nije fleksibilan kao Android? Sto nemas Widgete? Sto nemas "menu"

koji ti prikazuje sve aplikacije?

Dobro se zna šta je home screen na mobitelima, a na iOS-u on nepostoji, već je to menu.

Da. Da. Da. Da.

13 godina
neaktivan
iPhone 4S

guglam ali ne mogu nac..da li postoji negdje u zg-u da se mogu napraviti folije s nekim slikama?

0 0 hvala 0
14 godina
Folije kolko ja znam ne, ali print studio radi maskice s slikama koje god ti hoces. Mislim da ti dode cca. 90 kn.
17 godina
Kako da prebacim melodiju na mob? Skinio sam s neke stranice gotovu melodiju i trazio na netu kako ali ne kuzim to u iTinesu. Pa ako neko moze pomoci? Thx
14 godina
ParaNO1d kaže...
Kako da prebacim melodiju na mob? Skinio sam s neke stranice gotovu melodiju i trazio na netu kako ali ne kuzim to u iTinesu. Pa ako neko moze pomoci? Thx

Desni klik na ono sto si skinu, open with iTunes, zatim odes na iPhone i odes na sync.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 16:01 (gamer34).
15 godina
iPhone 4S

imam jedno pitanje,. znaci slucajno je izbrisana poruka na iphone 4s prije par dana i zanima me  dali postoji mogucnost vracanja te poruke posto imam neke vazne podatke

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
marxone kaže...

imam jedno pitanje,. znaci slucajno je izbrisana poruka na iphone 4s prije par dana i zanima me  dali postoji mogucnost vracanja te poruke posto imam neke vazne podatke

Vrlo vjerojatno ako si jailbreakao iPhone

Jesi li? Koji firmware?

15 godina
Mojpismonosa kaže...
marxone kaže...

Vrlo vjerojatno ako si jailbreakao iPhone

Jesi li? Koji firmware?

nije jbg, gore je stock IOS6

jel bi se moglo sta napraviti?

16 godina
neaktivan
iPhone 4S

Imas li mozda u iTunesu ili iCloudu napravljen backup prije nego li si izbrisao poruku (ali kad je ona vec bila postojana na mobu)?

Bojim se da inace ne postoji nacin

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Mojpismonosa kaže...

Imas li mozda u iTunesu ili iCloudu napravljen backup prije nego li si izbrisao poruku (ali kad je ona vec bila postojana na mobu)?

Bojim se da inace ne postoji nacin

hmm jbg nemam, al hvala na odgovoru

16 godina
neaktivan
iPhone 4S

Evetualno (ako mozes toliko cekat) ne dizi firmare ni pod koju cijenu dok ne izade Jailbreak, a nece izac brzo nikako... Rekao bih da se radi o periodima od 6 mjeseci pa na vise

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
iPhone 4S

Evo,uzeo danas 4s. Zadovoljan sam,nakon 3gs-a. 5-icu nisam imao namjeru dok ne rijese neke stvari oko nje.

Btw- Vidim da je ekipa na drugom forumu skinula Google maps.

Kako? Gdje? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone 4S

Google maps su ti vec neko vrijeme dostupni na app storeu

Po meni glup razlog (ako nije cijena) da uzmes 4S naspram 5

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
iPhone 4S

Pa cijena je bila u pitanju isto tako,da.

Radije cu pricekat 5s.

Prijatelj koji ima IServis,dosta je razocaran. A inace imamo slicna misljenja. Aposulutno se sve guli na 5ici,i jako slaba baterija.

S obzirom da sam i ja dosta cesto na telefonu/net itd.. on ga puni 2 puta dnevno.

Nisam bio toliko odusevljen 5icom kako sam mislio da cu biti .

P.S.-Nemogu nikako naci Google maps. Neznam zasto su maknuli ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 12:24 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Pa cijena je bila u pitanju isto tako,da.

Radije cu pricekat 5s.

Prijatelj koji ima IServis,dosta je razocaran. A inace imamo slicna misljenja. Aposulutno se sve guli na 5ici,i jako slaba baterija.

S obzirom da sam i ja dosta cesto na telefonu/net itd.. on ga puni 2 puta dnevno.

Nisam bio toliko odusevljen 5icom kako sam mislio da cu biti .

Baterija na petici traje vise, ti aluminijski djelovi nisu bas najbolje rjesenje, ali nisu toliko losi.

Moras imati iOS6?

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 12:26 (Bruno Matejcic).
14 godina
iPhone 4S

Eto,bio sam kod njega,razgovarao sa njime. Vidjet cemo ;)

iOS 6 mi je sad na i4s. iskreno,nisam razumio bas pitanje za ios6?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
drahic kaže...

Eto,bio sam kod njega,razgovarao sa njime. Vidjet cemo ;)

iOS 6 mi je sad na i4s. iskreno,nisam razumio bas pitanje za ios6?

Moras namijestit da si na americkom storu, na hrvatskom ga jos mislim nema.
14 godina
iPhone 4S

Znaci sa svojim postojecim acc,odem na account/ i tamo promijenim na US,stavim ulice NY npr i to je to ?

Nemogu promijenit jer me onda trazi karticu US. Onak Wtf?

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 13:12 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice