dobit cu ovaj mob pa me zanima, bio sam na andridu cijelo vrijeme. dali 4s pokrece sve igrice s storea i sta se dobiva sa JB
Pusti ove upadace koji govore gluposti...
Jailbreak za 4S postoji za verzije Firmwarea 5.x
Jailbreakom dobivas mnoge mogucnosti u odnosu na zakljucani i monotoni iOS na kojem se nista kompliciranije ne moze
(citaj ne mozes se s njim igrati kao s androidom, u svrhu produktivnosti iOS je itekako mocan)
Jailbreakom mozes instalirati mnoge tweakove, modificirati sucenje, teme, hrpetina toga, tu je tema ako imas
jos pitanja tipa "postoji li ovakav tweak za iPhone"
Jailbreak nikako nije namijenjen kao sto je gore kolega spomenuo piratiziranju softvera,
to moze rec netko u postpunosti zatupljen, radi ti sto god zelis sa mobom, ali o ovakvim stvarima
se suti, jer to je nepostivanje, po 50ti put!!
Zbog ovakvih neinformiranih ljudi "krekanje igrica" jailbreak zajednica umire, developeri ni
hakeri vise ne zele radit sto im je prije odlicno islo jer nema svrhe, potrude se,
a mi ne platimo pisljivih 50 centi za super aplikaciju/igricu, i tako milijoni ljudi
Ovdje je zabranjeno pricati o takovim stvarima, Jailbreak otvara svijet mogucnosti za iOS
Sto se tice 4Sa vrlo vrlo mocan uredaj, jako fluidan, brz, sto se svega tice, ne postoji
trenutno igra na Appstoreu koju on ne moze ispod 60 FPSa, cak s ukljucenim AntiAliasingom
(da, nekolicina igra za iOS ih podrzava)
I uistinu, postoje demo igre, trial, probaj, ako mislis da se isplati, pa daj 2kn, ma 10
za 100kn kupis hrpetina igrica i aplikacija, ne moras se nikad mucit jailbreakom za takve stvari,
i redovito dobivas updateove
Osim toga imas aplikacija koje ti pokazuju kad neka super aplikacija postane FREE,
tako sam ja dobio Fruit Ninju, Where's my water, Reckless racing, i super navigacijske
aplikacije
Ako namjeravas bit pirat, samo daj, ali suti o tome, i snalazi se na druge nacine, nemoj
ovdje pitati za to, nekoc sam i ja besramno imao 100 ilegalnih aplikacija, ali car je sad kad
neku dobim na snizenju, uvijek je imam bez obzira na jailbreak, redovno update, i drago mi je da dam
doprinos nekom tko je napravio neku dobru aplikaciju, igram vise tu jednu igru nego
sve prije krekirane i slicno
Istina je da se mozes par puta grdo zaribat kad kupis aplikacije, apple bi to trebao rijesit kao
google, da za 3 dana ako nisi zadovoljan mozes dobit povrat, ali sto je tu je, gledaj
reviewoe na netu, pazi sto kupujes, i po kojoj cijeni
Sretno! :)