IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]

poruka: 460
|
čitano: 87.311
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Re: IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]
DaNiTo kaže...

ali je logicno da ovdje ocu procitat iskustva korisnika tih igracaka.razumijes? 

Ali NEĆEŠ! Zato jer ne pišu! Svi su tobože zainteresirani za Iphone 17, a nitko ništa ne piše. Gdje su ta iskustva? Zato sam na samom početku teme napisao da će se samo pitato "Gdje ste ga naručili? Kada ste ga naručili? Zašto ne stiže?" i sl. I tako je i bilo. Gdje su ta iskustva? Hajde, napišite.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 13:20 (zelenapaprika).
5 godina
sudy_freak kaže...
zelenapaprika kaže...
Posmatrač kaže...
zelenapaprika kaže...
Posmatrač kaže...

Znas sta je smijesno? Sto vecina (ne svi) kao opravdanje za kupiti najskuplji (medju najskuplji,m) telefonima na trzistu uz opravdanje da je to investicija jer ce trajati godinama (za razliku od valjda svih drugih koji izvrse harakiri ritualnim spaljivanjem samog sebe nako isteka garancije) a onda cim izadje na drugoj temi pitaju gdje i kad se moze kupit. A poslije toga slag na tortu pitaju gdje mogu kupiti masku za svoj iphone pro max ultra super duper uz obavezno navodjenje boje i kolicine memorije da se vidi da se ima ;) Ni an ajednoj drugoj temo o telefonima nisam vidio da iko navodi koje boje je telefon osim na iphone temama... To je obavezan podatak....;)

Najjaci ste ;)

E da zaboravih. Posebno humoristicno je da tako skup gadget ima malu bateriju a onde je VI korisnici koristite samo 50%. Uz poslovicno uzasno sporo punjenje to je win win situacija ;) 

Mala baterija koristenje 50% iste uz sporo punjenje ;) Pogledam svoj mob koji se napuni od 0 do 100% za 19 minuta realno dok operem zube ;) I puca mi neka stvar sta ce biti sa baterijom ;)

Ništa se njima ne može dokazati. Zato, odustani. Sačuvat ćeš si zdravlje.

Oni su meni urnebesno zabavni u svojim deluzijama... ;)

Da bar napišu nešto korisno, što će biti zanimljivo svima. Ali ne. Samo bi se svađali.

Evo, izašao je novi IOS 26.1. Nitko ni slova. Uskoro će i 26.2, ako već nije. Ni o tome nema jednog slova. Kakav je ovo forum? A to su kakti fanovi Iphonea.

Pa kao da to vama takve informacije išta znače i trebaju. Vi svakako sve znate.

Da smo napisali da je izašao 26.1 i da su dodali opciju da možemo isključiti, tj. smanjiti opciju liquid glassa..

Da smo napisali da je izašao 26.1 i da su dodali opciju isključivanja swipe-to-open camera s lock screena..

Posprdno bi reagirali i bilo bi "čuj budala čemu se raduju, Android BLA BLA BLA".

Ne komentiramo kako je izašao, ti izvlačiš iz guzice podatak da nismo išta napisali - eto jako važno.

Cjepidlačite ne bi li opravdali svoju mizeriju.

Vi ste ste nakačili u raspravu nakon mog TEHNIČKOG POSTA o pristupu punjenju baterije.

Ti i tebi slični nas prozivate fanovima iPhonea što je krivo na toliko razina da jednostavno vaša razina to ne može dokučiti.

Zato, nastavite biti odrasli, zreli i pametni.

Pa niste ništa napisali? :-) U tome i jest problem. Veli DaNiTo, oću pročitat iskustva. A gdje su ta vaša iskustva? Nema ih.

Cijeli internet se "nakačio" na taj video. Fućkaš stručnjake i industriju, bitan je klinjo koji testira baterije i to je tebi tehnički post. Pa daj se zapitaj o svojem pristupu svijetu u kojem živiš i smisla postojanja stručnih i znanstvenih izvora. Zato nam svijet klizi u propast. Klinji petica u imenik za zalaganje. Sve ostalo...

14 godina

Uvijek sam polazio od premise "imam to nešto, mogu ...", tako da malo karikiram, imam iPhone ali iz serije 16, pa samo jedan malecki osvrt! 

Urnebesno me fasciniraju pojedini kolege forumaši, posebice ,  i  koji NEMAJU recimo iPhone kao mobilni gadget, ali IMAJU MILIJARDU razloga komentirati, ma apasolutno sve od  branda! 
U redu, ne sviđa ti se dizajn, boja, iOS, nebitno, slobodno spomeneš, onako generalno u širem kontekstu! 
Ali ulaziti u recenzije, dubioze, šprdat se (a nemaš moguće uzeti ga sredstava, ništa zato, nije sramota) sa kolegama kako su oni tupi glupi, krajnje djetinjasto, ako ne i gore! 
Osobno, svako može trošiti kako hoće svoje nofce, ali zavirivati "susejdu" u tanjur, dvorišće, krevet je malo žešće preseravanje! Nikada nisam reagirao na nečiji izbor, njegovo subjektivno pravo, ali da meni netko soli pamet, neće ići, danas, nikada! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 1 hvala 1
5 godina

Odoh ja iz teme. Pa ovdje obitavaju možda dvojica koji su kupili Iphone 17.

Ostali ga nemaju. Jedan piše o bateriji na Iphoneu 14 koji mu je poslovni mobitel u tri zadnje godine, a ovaj iznad mene o Iphoneu 16 i gledanju u tuđi tanjur / dvorište (??).

A ovo je tema o Iphoneu 17. Ovdje se stvarno ne može ništa saznati o Iphoneu 17 od živog čovjeka (mislim da je samo forumaš o Airom napisao kratko iskustvo):

- ni koji model

- ni koliko ima memorije i pohrane

- ni koji punjač, je li dobar ili ne, koliko košta

- ni koja maska, koliko košta

- ni dodatna baterija, ako je kupljena

- ni bežični punjač, ako je kupljen

- ni iskustva u autu

- ni pozitivno ni negativno iskustvo

- ni fotku ili neki video gdje se u punini vidi mogućnosti Iphonea 17 (a da nije nešto privatno).

Ništa. Mrkli mrak.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:31 (zelenapaprika).

0 2 hvala 0
6 godina
sudy_freak kaže...

Hej, nedavno je bilo priče na ovu temu...

Jedan jaaaako jaaako dobar video rađen preko 2 godine i 3 pokušaja.

Odgovara na pitanje o načinu punjenja baterije.

long-story short, ne pretjerana velika razlika, ali dugoročno ako ćete imati mobitel 3+ godine, računajte ga puniti u ciklusu 30-80%.

sudy_freak kaže...
...

Vi ste ste nakačili u raspravu nakon mog TEHNIČKOG POSTA o pristupu punjenju baterije.

Ti i tebi slični nas prozivate fanovima iPhonea što je krivo na toliko razina da jednostavno vaša razina to ne može dokučiti.

Zato, nastavite biti odrasli, zreli i pametni.

Tehnickog posta? Sta to uopste znaci? Tehnicki post je video nekog klinje koji je kao proveo neki eksperiment? Ocigledno nisi tehnicke struke kad mozes izvaliti ovakvo nesto.....Cisto da te preteknem ja jesam tehnicke struke ;)

14 godina
zelenapaprika kaže...

Ostali ga nemaju. Jedan piše o bateriji na Iphoneu 14 koji mu je poslovni mobitel u tri zadnje godine, a ovaj iznad mene o Iphoneu 16 i gledanju u tuđi tanjur / dvorište (??).

A ovo je tema o Iphoneu 17. Ovdje se stvarno ne može ništa saznati o Iphoneu 17 od živog čovjeka (mislim da je samo forumaš o Airom napisao kratko iskustvo):

- ni koji model

- ni iskustva u autu

- ni fotku ili neki video gdje se u punini vidi mogućnosti Iphonea 17 (a da nije nešto privatno).

Ništa. Mrkli mrak.

Gledao sam statistiku tvog doprinosa temi.

Kako si kontradiktoran i smiješan u svojim pokušajima.

Svaka 5. (peta) poruka u temi je tvoja. Svaka PETA! Znaš koliko je bilo konkretnih postova, moooožda 10%.
Prvo si samo stavljao linkove i spamao doslovno svaki dan drugim linkom.

Onda si prešao u napad i patetiku sa svojim cjepidlačenjem te opravdavanjem samog sebe što nemaš mob.
A tobože si zainteresiran.

Idi, nećeš faliti.

Za ovaj dio drugi boldani, evo ti moj.

IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava] (iPhone) @ Bug.hr Forum

Za maskicu o priči imamo ovakve likove poput Posmatrač koji posprdnim pristupom pljuje po nama koji imamo maskice.

...i sad s vama takvima moramo diskutirati.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:39 (sudy_freak).
5 godina
sudy_freak kaže...
zelenapaprika kaže...

- ni koji model

- ni iskustva u autu

Ništa. Mrkli mrak.

Gledao sam statistiku tvog doprinosa temi.

Kako si kontradiktoran i smiješan u svojim pokušajima.

Svaka 5. (peta) poruka u temi je tvoja. Svaka PETA! Znaš koliko je bilo konkretnih postova, moooožda 10%.
Prvo si samo stavljao linkove i spamao doslovno svaki dan drugim linkom.

Onda si prešao u napad i patetiku sa svojim cjepidlačenjem te opravdavanjem samog sebe što nemaš mob.
A tobože si zainteresiran.

Idi, nećeš faliti.

Za maskicu o priči imamo ovakve likove poput Posmatrač koji posprdnim pristupom pljuje po nama koji imamo maskice.

Odgovor ti je doslovno na razini klinca iz osnove škole kojem je netko popljavo nove tenisice za koje mu je mama dala novac da si ih kupi. Pa kako se možeš tako sam ponižavati?

Poruka je uređivana zadnji put danas u 16:35 (zelenapaprika).
6 godina
sudy_freak kaže...
....

Citiraj me gdje sam pljuvao ili sta vec po ljudima koji nose maske na telefonima? Citiraj ili se izvini. I ja nosim masku na telefonu...

Jedino sto sam rekao jeste da kad iphoneovci traze maske obaveznu navedu boju telefona i kolicinu memorije. Nije bitno za masku nego da se pohvali kako se ima najjaci model...

14 godina
Posmatrač kaže...
sudy_freak kaže...
....

Citiraj me gdje sam pljuvao ili sta vec po ljudima koji nose maske na telefonima? Citiraj ili se izvini. I ja nosim masku na telefonu...

Jedino sto sam rekao jeste da kad iphoneovci traze maske obaveznu navedu boju telefona i kolicinu memorije. Nije bitno za masku nego da se pohvali kako se ima najjaci model...

Dečko, hajde ohladi od insuiranja, budi muško ili za uvijek ostani  i decidirano kaži koga olajavaš! 

Uvijek sam tvrdio i tvrditi ću do kraja, ti si samo jedna mućka trolčina, gdje svima sipaš pamet kako će drugi trošiti svoje nofce, NE TVOJE, i na koji način! Tvrdnje sa tvoj biserko može deset puta bolje okači mačku o rep, jer kada sam te ja prozvao da slikom potvrdiš svoje navode, učinite kolega SS ili ja otvoreno tvrdim da ste običan LAŽOV i ovaj napaćeni narod zajebavate za sitne judine škude, niste se usudio vjerojatno javiti niti malim emotikonim! 

Budete me još probali provocirati bez da pokažete muda konkretnim činjenicama i SSima, budem potražio taj moj komentar pa da vam dokažem koliko ste malen i jadan u svojim paralažima! 

ATJ Lučko
14 godina

Vlasnici mobova iz naslovne teme, ima tko ovu maskicu? Potencijalno uparenu s narančastim

Spigen iPhone 17 Pro Case Liquid Air Abyss Green ACS10333 | SmartOprema

Ovo mi je bila najdraža maskica na 13 Pro u plavoj boji, i s obzirom da nema narančaste boje, ovo mi se odlično čini u kombinaciji.

Također i pitanje za vlasnike prozirnih maskica - kako ste zadovoljni i koje ste uzeli ako ste otišli u tom smjeru?

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice