Zna li neko sličan sajt ?

poruka: 7
|
čitano: 1.279
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Treba mi sajt gdje bi mogao napisati nešto u .txt dokumentu,uploudovati to na taj sajt,dati drugima link da vide taj dokument,ali da ga ne mogu editovati,znači samo da vide taj .txt fajl..

Hvala unaprijed!

Welcome to Srbija, gde murija ubija,gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako namjestiti da jedino ja mogu editovati šta piše u tekstu ?

Pošto sam ušao preko svoje IP,napisao nešto,nakon toga ušao preko proxyja i mogao sam editovati kako sam htio.

Welcome to Srbija, gde murija ubija,gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ali cijeli hosting svijet je takav da ti nešto postaviš, daš nekom link, i on skine i nemože to promjeniti.

Guglaj besplatni hosting, imaš ga na hrpe. Postavi na besplatni host i daj im link, Simple as that.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

1 0 hvala 0
17 godina
Posjetite http://www.MojPortal.com.hr i naš forum http://www.MojPortal.com.hr/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

docs.google.com - treba ti gmail

docs.com - treba ti facebook

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

napravi neki blog il nest tipa tog....tam pises postove kao admin a drugi mogu samo to citat i ostavljat komentare...

-=Every moment is another Chance=-

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice