Dakle, prije par dana sam pod svojim korisničkim imenom gledao neke klipove na YouTubeu (uglanom neke stvari koje me generalno previše ni ne zanimaju), i sad mi taj isti YouTube to gura pod preporučeno za mene. Dakle, kako to makuniti, i kako ubuduće "spriječiti" YouTube da nešto preporuča za mene? Dakle, da li postoji nešto pod opcijama i tome slično?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@ Prison:
Da, ali stvar je u tome što ima stvari koje ja volim, i koje na kraju krajeva gledam na YouTubeu. Mene ne zanima kompletno micanje, nego me zanima da li se određeni djelovi (koji me ne zanimaju) mogu maknuti. Pokušao sam sa "clear history" pod account opcijama, ali stvari koje me ne zanimaju su još uvijek tu.
Znači ako sam dobro shvatio, ti bi uredio ovu listu preporučenih videa?
Ti bi sam namjestio koji videi da budu među preporučenima, a koji ne?
Ako je tako, ondam mislim da se to ne može, barem ja nisam nigdje našao takvu opciju.
Ako je tako, ondam mislim da se to ne može, barem ja nisam nigdje našao takvu opciju.
Tako nešto. Znači, interesiralo me je da li postoji mogućnost da se izbace stvari koje me ne zanimaju.
Uglavnom, hvala na odgovoru.
Decki kako rijesit ako mi na you tubu baca eror dok otprem video???
Decki kako rijesit ako mi na you tubu baca eror dok otprem video???
koji error?
koji browser,samo jedan ili svi?
Ma browser
Tako nešto. Znači, interesiralo me je da li postoji mogućnost da se izbace stvari koje me ne zanimaju.
Uglavnom, hvala na odgovoru.
gle .. kad ti pogledas npr. video o nekoj igri .. on ce pod ''preporuceno za vas'' izbaciti videe iz igara ...
itd.
Ma browser
firefox,IE,chrome?
jel u svakom koji imaš i koji je to error..kako piše?
an aror has acorded na firefoxu
an error has accorded na firefoxu
ne znam,projeri postavke u firefoxu:tools>options>content>jel kvačica na eneble javascript
privacy>jesu kvačice na accept cookies for sites i accept thirt party cookies
trebale bi biti
pod privacy>firefox vill>stavi use costum settings for history (ako nije)
i skini ccleaner i kad ga instaliraš i kad se otvori : analiziraj>pokreni čišćenje
ako ga nemaš jasno