Youtube-problem s pregledavanjem HD

poruka: 6
|
čitano: 1.608
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Youtube-problem s gledanjem HD videa

ovako, imam problem. kada želim pogledati video na youtube u HD nemogu, a do naslova videa piše da je u HD. također sam pokušavao i svoja videa pregledavati koja sam uploadao na youtube (znam sigurno da su HD jer sam ih ja uploadao) ali isto nemogu, nema one ikonice koju kliknem da mi se prebaci u HD i onda mi je sve mutno jedva vidim što se na videu radi... što da radim?

evo i slika

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ljudi, ipak sam riješio problem nakon dugih 5 dana, vec sam mislio odustat... imao sam na kompu instaliran adobe flash player 10 i zbog njega nisam mogao gledati u HD, skinio sam si adobe flasn player 9 i sad radi sve bez problema......

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Inace za tvoju informaciju neki friski dodani videi treba proci odredjeno vrijeme da se prebace u HD. Ja kad nesto uploadam isto nije odmah HD vec treba proci par sati do cak 2 dana da se prebaci. Tako to funkcionira na Youtube.

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 14:41 (ukay1000).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
RE: Youtube-problem s pregledavanjem HD
ukay1000 kaže...

Inace za tvoju informaciju neki friski dodani videi treba proci odredjeno vrijeme da se prebace u HD. Ja kad nesto uploadam isto nije odmah HD vec treba proci par sati do cak 2 dana da se prebaci. Tako to funkcionira na Youtube.

ma znam to, te sam videe uploadao još prije koji mjesec tako da to nije problem... problem je ipak bio u flash playeru 10

15 godina
neaktivan
system kaže...
ukay1000 kaže...

ma znam to, te sam videe uploadao još prije koji mjesec tako da to nije problem... problem je ipak bio u flash playeru 10

Kod mene je u verziji 10 sve uredu i verzija 10 je bolja od 9 pa mi nije jasno kako tebi ne radi na novijoj verziji HD.

17 godina
Razor_Callahan kaže...
system kaže...
ukay1000 kaže...

Kod mene je u verziji 10 sve uredu i verzija 10 je bolja od 9 pa mi nije jasno kako tebi ne radi na novijoj verziji HD.

Vjerojatno ima jos nekih problema na Windowsima ili browseru sigurno di ima dima ima i vatre.Cool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice