Youtube premium izdvojena tema

poruka: 1.581
|
čitano: 796.316
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Youtube premium

Ja već nekoliko mjeseci djelim sa ženom i par prijatelja obiteljski YT premium. Po glavi nas dođe oko 5€. Daleko bolje nego da se zajebavam i novi acc pravim u zemlji od izbora za jeftinije.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
8 godina
makaown kaže...
homer32 kaže...

Ne radi više. Nakon toliko godina su uspjeli ugasiti i ovu Apple metodu.

Novi korisnici se više ne mogu prijavljivati.

Postojeći korisnici mogu nastaviti koristiti, a ako im pretplata bude otkazana, mogu je produžiti kroz App Store -> Profil -> Subscribtions, a ne izravno kroz yt app.

Ipak izgleda da samo novi korisnici mogu proći sa ovom metodom. 
Napravio sam i novi google acc, i preko njega mi je prošla prijava preko iphone-a.

Vjerojatno su mi označili stari acc i uskratili mogućnost premiuma, preko 6-7 godina sam bio i preko indijskog i argentinskog i ukrajinskog acc tako da vjerojatno prate taj dio.

Sada ponovno Indija :)

ajde super jer ja svako malo uguram još nekoga na Apple metodu i dosad nikad problem! Istina ovaj zadnji je isto tako morao kreirat novi google account i onda je prošlo, ali pošto je uzeo family svakakoo nije problem, jer onda samo stari google račun dodaš kao člana obitelji.

7 godina
Javio mi je YT da mi je istekao studentski popust (kao poljski student). Jel netko mozda produzio to na neki nacin?

0 0 hvala 0
10 godina

A kak pise da mora tipa netflixa biti  kao unutar kucanstva? Ne zajebava  ako nije ista IP adresa itd ?

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
17 godina
Tkozna kaže...
Javio mi je YT da mi je istekao studentski popust (kao poljski student). Jel netko mozda produzio to na neki nacin?

ja nisam uspio svaki put su mi odbili da nije dobra verifikacija, ali me prebacilo na njihov normalni poljski sto je oko 6 eur....nije strasno naspram nase cijene

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
7 godina
Dap, mene isto, ocekivao sam vecu cijenu, ali 6e je i dalje ok.
17 godina
Zato ja naplacujem god dana unaprijed i obavezna doplata za sljedecu godinu 2 tjedna prije isteka ili kick na dan nakon isteka. Mozda malo rigorozono ali funkcionira, nitko se ne buni i sve je placeno.

0 0 hvala 0
17 godina
Youtube premium

imam slobodno mjesto za obiteljski premium, pa ako netko treba pošaljite pp, mogu vas odmah ubaciti

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Youtube premium

Da li je još nekome prestao raditi YT premium preko turskog apple id-a? Subscription mi se nije automatski obnovio iako imam dovoljno sredstava na računu.

Trebam li se ponovno na nečijem iphoneu (nemam svoj) samo ulogirati u svoj turski račun i obnoviti pretplatu?

Preko kompjutera ne mogu, ili barem nisam skužio kako.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:49 (Ulysses182).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Da, dogodilo mi se danas.

Nije prosao auto renew ali sam ga rucno napravio. Sredstva skinuta u lirama kao i svaki put, transakcija se vidi u Apple Storeu i YT Premium je aktivan ali u Googleu je inactive. Zvao sam Apple i potvrdili su da je sve u redu s njihove strane. Od subote nisam uspio nista. Zanimljivo je da sam ja family manager i zeni radi na mobu i tvu, meni ne radi, kolegi radi na tvu a na mobu ne.

Sta god da sam napravio, nisam uspio. Cak sam si uspio blokirati i apple racun zbog previse logiranja. Sve u svemu, mislim da je i tom nacinu kraj blizu ali novci su uredno skinuti.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:28 (siljo90).
15 godina
siljo90 kaže...
Da, dogodilo mi se danas.

Nije prosao auto renew ali sam ga rucno napravio. Sredstva skinuta u lirama kao i svaki put, transakcija se vidi u Apple Storeu i YT Premium je aktivan ali u Googleu je inactive. Zvao sam Apple i potvrdili su da je sve u redu s njihove strane. Od subote nisam uspio nista. Zanimljivo je da sam ja family manager i zeni radi na mobu i tvu, meni ne radi, kolegi radi na tvu a na mobu ne.

Sta god da sam napravio, nisam uspio. Cak sam si uspio blokirati i apple racun zbog previse logiranja. Sve u svemu, mislim da je i tom nacinu kraj blizu ali novci su uredno skinuti.

Oooooo da, evo i meni Indija prestala raditi preko Apple-a (primjetio maloprije kada sam doma upalio TV).

Kaže istekla pretplata, ulogirao se u Apple račun, obnovio pretplatu, skinulo pare, ali i dalje na uređajima nije Premium nego regularni acc....

Slažem se s tobom, izgleda da će biti bye bye premium JuBiTo, jer za femili plan kod nas da dam 19 eur ne pada mi na pamet

14 godina
Nije mi jasno da kod mene u obitelji nekima radi nekima ne a meni kao family manageru ne.

Na redditu pisu samo da su opet stisnuli renew i radi, kod mene ne funkcionira.
16 godina
siljo90 kaže...
Nije mi jasno da kod mene u obitelji nekima radi nekima ne a meni kao family manageru ne.

Na redditu pisu samo da su opet stisnuli renew i radi, kod mene ne funkcionira.

Meni se isto dogodilo prije par danai ne radi kad se ide renew preko Youtube aplikacije al mi je uspjelo kad sam išao preko Apple subscriptions. Kasnije provjerio na Youtubeu računi i piše da će se renewati na oredeni datum.

9 godina
To sa iphoneom preko neke druge zemlje, da vam nakon nekog vremena ne radi, ali radi nekim clanovima u obitelji se meni vec dogodilo u 11. mj 2025. Sreca pa mi je to bilo blizu kraja 1. godine pa sam samo kreirao novu obitelj na googlu i preko toga aktivirao novu pretplatu koja zasad radi. Mislim da Apple/Google polako gusi taj nacin pretplate

1 0 hvala 1
14 godina
U YT aplikaciji vise ni ne mogu uci u premium jer mi napise da ne mogu potvrditi drzavu (kao kad sam prije pokusavao preko Androida i VPNa) a pod subscriptions mi pise da ce se nastaviti 15.03. Probao sam i cancel pa opet renew ali nista. Danas sam poslao upit na YT i cak su mi odmah danas i odgovorili:

We've looked into your account and did not find any active subscriptions to YouTube Premium. To check what could have gone wrong, kindly contact Apple Support. Apple manages its own billing system for subscriptions purchased through their platform, which is separate from ours. Unfortunately, this means we don't have access to the necessary tools to check your account.

Iz Applea kazu da je sve u redu a u Googleu kazu da zovem Apple. Kao birokracija kod nas :)
17 godina
Youtube premium

Slična stvar - imam preko Indije s Apple gift cardovima od početka prošle godine, obnavljalo se svaki mjesec automatski, danas došao mail da pretplata istječe 3.3. (piše You cancelled your subscription!?). Uglavnom ulogirao sam se na "indijski" Apple acc, napravio ručno renew i sad piše da se pretplata obnavlja 3.3. Za sad sve radi, vidjet ćemo što će biti za dva tjedna... Ako ništa, bilo je lijepo dok je trajalo (skoro 3 godine preko Ukrajine i Indije) - barem A1 sada nudi prvih 6 mjeseci besplatno.

Onima kojima se nešto i može objasniti ne treba ništa niti objašnjavati. Onima kojima sve treba objašnjavati ionako se ništa ne može objasniti.

0 0 hvala 0
11 godina
izith kaže...

Slična stvar - imam preko Indije s Apple gift cardovima od početka prošle godine, obnavljalo se svaki mjesec automatski, danas došao mail da pretplata istječe 3.3. (piše You cancelled your subscription!?). Uglavnom ulogirao sam se na "indijski" Apple acc, napravio ručno renew i sad piše da se pretplata obnavlja 3.3. Za sad sve radi, vidjet ćemo što će biti za dva tjedna... Ako ništa, bilo je lijepo dok je trajalo (skoro 3 godine preko Ukrajine i Indije) - barem A1 sada nudi prvih 6 mjeseci besplatno.

Ne znam sta se desava ali je i meni ovo bilo...nisam dobio nikakav mail ni nista.Prihvatilo mi je rucni renew pa cemo vidit sad za koji dan...

Origin_Steam: hrka11
9 godina
hrka11 kaže...
izith kaže...

Ne znam sta se desava ali je i meni ovo bilo...nisam dobio nikakav mail ni nista.Prihvatilo mi je rucni renew pa cemo vidit sad za koji dan...

jesi morao unositi ovaj UPI podatak?

EDIT: riješeno ako se prijavi preko iPhone i tamo produzi subscription, izgleda da preko kompa/weba treba ovo popuniti

Poruka je uređivana zadnji put danas u 9:39 (Repko).
11 godina
Repko kaže...
hrka11 kaže...
izith kaže...

EDIT: riješeno ako se prijavi preko iPhone i tamo produzi subscription, izgleda da preko kompa/weba treba ovo popuniti

Nisam...samo sam na iphonu usao ponovo i kliknio renew...

Origin_Steam: hrka11
15 godina
Repko kaže...
hrka11 kaže...
izith kaže...

Taj UPI mi je prije koji mjesec iskočio na kompu, pa sam preko iPad-a produžio najnormalnije. Jučer mi opet "istekla" pretplata mada ima para na računu, produžio pretplatu na iPad-u, skinulo mi pare, ali Premiuma više nema. 
Pokušao se ulogirati ponovno u aplikacije na mobilnim uređajima, iPad-u, TV, PC - ništa, reklame idu i nema premiuma više :/

9 godina
the chosen one07 kaže...
Repko kaže...
hrka11 kaže...
izith kaže...

Taj UPI mi je prije koji mjesec iskočio na kompu, pa sam preko iPad-a produžio najnormalnije. Jučer mi opet "istekla" pretplata mada ima para na računu, produžio pretplatu na iPad-u, skinulo mi pare, ali Premiuma više nema. 
Pokušao se ulogirati ponovno u aplikacije na mobilnim uređajima, iPad-u, TV, PC - ništa, reklame idu i nema premiuma više :/

isto ovdje, Apple obnovio pretplatu, ali Google pokazuje da nije produzeno

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice