ljudi trebam hitno vasu pomoc,,ovako nalazim se trenutacno u Njemackoj i ne mogu se sjetit svoje lozinke za e-mail,razlog zasto mi hitno treba je zato jer tamo imam spremljeno sve sto mi treba za posao na njemackom a kod kuce mi je na kompu bilo cijelo vrijeme prijavljeno na mail tak da sam na lozinku potpuno zaboravio (kada sam krenio za njem stavio sam nove windowse da se mama moze lakse snaci prilikom koristenja browsera i skaypa),a kada sam mail pokusao vratiti ispunio sam polja(većinu) ali mi posalju na drugi mail koji sam danas napravio da nisam dao dovoljno podataka a ne razumijem zasto jer sam vecinu popunio...ako mi moze netko pomoci jer mi hitno treba,s tim mailom sa i ovdje prijavljen i na sve ostale stranice gdje sam se prijavljivao na vecini mi je ista lozinka na nekima drukcija tak da i zbog toga...eh i da zaboravio sam reci da sam pokusao i na rezervni mail poslati lozinku od glavnog ali je problem sto i u taj ne mogu uci(gadna situacija)
bio bih zaista zahvalan ako mi netko moze pomoci :) i ispricavam se ako postoji tema
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
molim vas za pomoc ako itko zna
Zaboravi. Ako te Microsoft, Google, Yahoo,... ne pušta unutra ni nakon ispunjavanja obrasca, onda ništa od svega. Kreiraj novu e-mail adresu.
Jedino ako si uz taj račun vezao alternativnu e-mail adresu ili broj mobitela na koji ti davatelj usluge može poslat podatke za reset lozinke.
jesam ali taj broj vec tko zna koliko nije u upotrebi,baš sam neke sreće,,i mislio sam da ce tako biti....ali ipak hvala
...a kada sam mail pokusao vratiti ispunio sam polja(većinu) ali mi posalju na drugi mail koji sam danas napravio da nisam dao dovoljno podataka a ne razumijem zasto jer sam vecinu popunio...
Ispuni sva polja pa ti neće slati poruku kako nisi dao dovoljno podataka!
ali npr. tamo pise da nevedem koje sam mape napravio ali bez da navodim koje su po defaultu tamo,junk itd...to sam ostavio prazno i zadnja 4 br.od kreditne kartice jer nisam ni koristio i x-box nikada nisam ni imao a kamoli da znam taj neki broj od njega
Znači, ne možeš ući u glavni, niti u alternativni mail, a broj telefon koji si stavio se isto više ne koristi. Mislim... Pokušavaš upasti u tuđi račun?
Napisao si da da koristiš manje-više istu lozinku za sve servise (LOŠA ideja). Potraži na kompu imaš li negdje pohranjenu tu lozinku, ali za taj drugi servis. Imaš li bekap?
Ukoliko si odabrao automatsko prijavljivanje na servise, tako da više ne moraš upisivati lozinku, tvoji su login podaci pohranjeni u cookieje. O servisu ovisi jesu li podaci u kolaču šifrirani ili ne.
znas li sta je najgore sto pokusavam sam sebi provaliti a ne mogu,kazem u njemackoj sam astari komp u hrv s novim win. tak da me to sve pati jer taj mejl imam od pocetka sve mi je na njemu pa mi jedino glupo sto cu morati sve iz pocetka na novi sve regat ali ok sta je tu je ;)