- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobar, dobar samo upload nesto zajebaje :)
Ovaj test za mobitele idi mi dođi mi, nit providera, nit datuma, nit prema kuda je mjereno (valjda Dubrovnik?), ni kolika je udaljenost, uglavnom nula bodova
:) pa, moje nije. Bio sam spojen na tu mrezu.
uploadam desktop speedtest wifi i zicno spojeno :), wifi je bio blokada..
edit:
wireless
http://www.speedtest.net/result/1767897579.png
zica
http://www.speedtest.net/result/1776486097.png
http://www.speedtest.net/result/1776488060.png
.
kolko placas internet?
241,71 kn
15GB+Noćni flat (00-08h)
Evo kod mene u Bosni, Sarajevo, Logosoft.
Za tv s 120 kanala, telefon s uracunatih 60 kn razgovora i flat internet s otkljucanim VDSL2 tj. koliko povuce povuce (obično skida bez problema s premium rapidshara divx od 700 MB za malo više od minuta) - cijena oko 270 kuna nije previše.
Za tv s 120 kanala, telefon s uracunatih 60 kn razgovora i flat internet s otkljucanim VDSL2 tj. koliko povuce povuce (obično skida bez problema s premium rapidshara divx od 700 MB za malo više od minuta) - cijena oko 270 kuna nije previše.
U BiH imaš ovakve brzine + TV+ Tel za samo 270 kn,pa u HR nitko ni približno nema!
U BiH imaš ovakve brzine + TV+ Tel za samo 270 kn,pa u HR nitko ni približno nema!
Kod kolege je Logosoft operater,pokrivaju samo Sarajevo,Tuzlu i Zenicu,ako se ne varam,i to u Sarajevu par kvartova,a ljudi iz ostalih,pogotovo manjih gradova su uglavnom osudjeni na monopolisticku tvorevinu zvanu BH Telecom.Srecom kod nas ima vise alternativa,da je samo BHT rokno bi se,jer rijec je o firmi u kojoj sam za instalaciju IPTV usluge morao traziti štelu da dodju za 5-6 dana,inace se ceka po pola godine.Ponasaju se ko da oni nama placaju,ne mi njima.
A dobro u Bosni su i plaće manje valjda, pa bi to sada trebalo nekako preračunati koliko bi to došlo u HR, ali Bogami lijepa brzina nema što. :)
Ovo nudi samo Logosoft na svom VDSL2 koji pokriva nekoliko kvartova u Sarajevu i to samo dijelu korisnika koji imaju VDSL modem (korisnicima se dijeli isti tek zadnja 2 mjeseca)...Ostali u BIH imaju znatno manje brzine (neki prosjek je 4 mbita flat za 100 KN) - ipak nije Bosna Japan te je sve to tu u par deka sa Hrvatskom
Ipak sam namjerno ovo postao da se vidi da i u Bosni ima firmi koje ulazu u nove tehnologije iako ih trenutno nude na malom podrucju...
Imam ja na optici na svom fakultetu...ali na ovom prostoru kucni korisnik ce jos pocekati za to...
Imam ja na optici na svom fakultetu...ali na ovom prostoru kucni korisnik ce jos pocekati za to...
Da to i jest na mom fakultetu...
Hihi...
Imam se s cim pohvalit...
Jbte daj ping od doma, nemaš ti 0 ping nego fax. :p
Sta ako ja spavam na faksu i zivim tamo...
:D