ovo je novac zarađen od 3 godine (work b**ch) :D malo al čovjeka veseli :) dosad mi nije uzimalo pa valjda neće ubuduće.....
Vaš YouTube channel
- poruka: 2.011
- |
- čitano: 551.253
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam jedno pitanje...
Nekad prije (ima jedno 7-8 godina) sam imao jedan blog. I naravno, ko klinci međusobno smo si znali klikati na oglase...
Sad.. nikad nisam prešao prag od 70€ za isplatu, a sam si nisam nikad klikao na oglase.
Ima li kakva šansa da yt provjerava i to da li je regularno bilo? Skupio sam nekih 30-ak eura tada...
ovo je novac zarađen od 3 godine (work b**ch) :D malo al čovjeka veseli :) dosad mi nije uzimalo pa valjda neće ubuduće.....
Slabo zarada nešto zadnje vrijeme. Ja dodao 50 videa u 3 mjeseca reko bit će bolje.
Veća zarada mi je bila bez tih 50 videa.
Mjesećni pregledi porasli a mjesečna zarada pala.
:facepalm: :)
U vezi cega radite na yt?
Ja sam u nogometnim vodama....

ja trenutno dnevno stavljam po 30 vide-a i pogledi su mrvicu veći :D
hahah nije li to malo previse.....daj link od channel-a
Imas link u potpisu?
Drug to sto ti radis... je glupost.
Snimis video od 30 min i isjeces ga na 15 komada po 2 minute... msm stvarno?
hahah bravo
ja radim individual highlights nekog igraca....skinem cijelu utakmicu i to montiram...nemogu ja nista dodavati ni oduzimati...
vjerovali ili ne poveča mi gledanost svakim danom za kojih 200 pogleda
Bolje da ne znate koliko će bioshock infinite imati partova pošto njega trenutno snjimam
jel imate neke sheme sa taggovima koje stavljate...
Bolje da ne znate koliko će bioshock infinite imati partova pošto njega trenutno snjimam
ja nikad nebi slijedio nekoga tko izvodi takve gluposti
ja nikad nebi slijedio nekoga tko izvodi takve gluposti
nebi ja takve gluposti izvodio da imam stvarno prave subere. Radio sam ok vide-e kojih 2 godine, ljudi se subaju, a kanal ne prate. Zato sam došao do zaključka da je najbolje samo stavljat bezveze filmiće. I gle vraga, gledanost mi od tada pošteno raste.
Ne stavljam nikakve tagove, jer čovjek izgubi puno vremena a učinkovitost nikakva
Da vam predstavim svoj kanal, inače sam ga napravio još nekad da pokažem određenim ljudima homemade invencije, ali se tokom mjeseci nakupilo par tisuća gledatelja. Sad sam konstruirao orkestar od starih disketnih čitača, sve je homemade, čak i Arduino kojega je frend radio. Pošto imam dobro glazbenu podlogu odlučio sam obraditi poznate pjesme koje još nitko nije, tako da već imam neobjavljene videe Bon Jovija, Guns 'n' Roses, Europe itd. čije pjesme sviraju disketni čitači.
Nisam prvi s tim, ali ću sve više nastojati obraditi neke novije pjesme, ko zna možda nekad neki portal tipa Bug shera pa dođu pregledi.
Evo za sad imam samo 2 videa s tom tematikom, slobodno pogledajte, komentiraje... Jedino mi grafički nije nešto kanal, ali bitna je funkcionalnost.
Neki Rus je 3 dana prije mene obradio The Final Countdown i dobio par tisuća pregleda u par dana.. šteta..
https://www.youtube.com/user/jurek235
EDIT: i da, slobodno mi date neku informaciju, kaj vi mislite o tome svemu?
Definitivno moras poraditi na prezentaciji?
Pa u cemu je fora... imas program u koji uneses pjesmu i to sve ide samo ili?
Ne, kao prvo ovaj "orkestar" disketnih pogona se sastoji od jednostavne elektronike, sve je kućne izrade, potrošeno je oko 40 m žice i 150 komada spojnica. Program je pisan u c++ i javi, ali ga ja nisam pisao. Nije samo tako učitati pjesmu, pjesma mora biti u MIDI formatu, doduše postoji program koji sam pretvara ali košta skoro ko original windows, a torrenta nema, pa zato ja ručno napišem MIDI file (to je vrsta datoteke za komunikaciju sa sintesajzerima, miksetama itd, ne znam sad profesionalno objasniti).
Znači nije samo tako to napraviti, ali na ovom forumu bi 60% ljudi to napravilo i programiralo bez problema, ali ko bi onda preradio pjesme da rade na tome?
I nije cilj u kvaliteti glazbe, nego jednostavno je fora koje sve mogućnosti imamo od starih komponenata.
Ne znam na koju prezentaciju misliš? Možda na kraj videa? To je Movie Maker. A video je pod "znanost i tehnologija", pa ono više da ljudima pokaže disketne pogone koji sviraju nego da ljudi zapravo slušaju pjesmu.
EDIT: I to se ugl stariji sjećaju kak je disketa strugala i zavijala kad se nešto pisalo na nju, a ovo je kontrolirano struganje posloženo u pjesmu:)
Moram priznat da je ovo sa čitačima za diskete super :D,subao sam se u nadi da će toga biti više. :D
S čime si to snimao?
Btw. "BUG" disketa :3
E da, BUG disketa iz 96:D Neki nismo bili onda u planu:D
Biti će Livin on the prayer i Take on me sigurno. The final countdown i Party rock anthem možda stavim, ali to već ima pa mi je bezveze zagušavadi youtube istim sadržajem.
I ovi s TD nek objasne kaj ne valja? Puno ljudi ne kuži da nije to pjesma kristalnog sounda pri 640 kbps, nego čisto malo naprednije od 8 bitne muzike.
Snimano je s galaxy s4 mini, još je nutra mikrofon i spojeno je na pojačalo.
Znam sta je MIDI :)
Na kvatitet videa, ljepse da se to snimi. Malo da sredis ono sto snimas, msm na lokaciju, ali i kako je sve razbacano, ne prija oku, inace sve za 5 :) stvarno..
Eh kad se sjetim nosanja flopija okolo, pc-ja specifikacija smijesnih i za danasnje digitrone i tako :)
E da, BUG disketa iz 96:D Neki nismo bili onda u planu:D
Biti će Livin on the prayer i Take on me sigurno. The final countdown i Party rock anthem možda stavim, ali to već ima pa mi je bezveze zagušavadi youtube istim sadržajem.
I ovi s TD nek objasne kaj ne valja? Puno ljudi ne kuži da nije to pjesma kristalnog sounda pri 640 kbps, nego čisto malo naprednije od 8 bitne muzike.
Snimano je s galaxy s4 mini, još je nutra mikrofon i spojeno je na pojačalo.
Snimka je dobra,jesi li je kasnije uređivao?
Stavi eine kleine nachtmusik ako možeš :D
Hmm od uređivanja sam samo dodao uvodnu spicu i par slika na kraju, i spremio u 720p rezoluciji 3,5 minute u 45 MB! I sam sam se iznenadio jer je snimljeni original s mobitelom imao oko 500 MB i to nebi pol dana uploadalo.
Movie maker je smanjio bitrate ali to na ovom videu nije bitno, ali ako usporedite zvuk sa slicnim videima vidjet cete da je puno kvalitetniji jer imam malo jaci mikrofon i pojacala.
EDIT svi kazu da je razbacano ali unutra je 150 zica a samo 20 ih se izvana vidi, mozda bi mogao neke led efekte, ali ono prakticki vidite kutiju od laptopa, stol, napajanje i valjda su zice problem:) Ako bude vise pregleda onda popravim estetiku

program za smanjivanje Mb videozapisa zove se HandBrake.
Sa 100 Mb sanji otrpilike na 30-40...
Hmm od uređivanja sam samo dodao uvodnu spicu i par slika na kraju, i spremio u 720p rezoluciji 3,5 minute u 45 MB! I sam sam se iznenadio jer je snimljeni original s mobitelom imao oko 500 MB i to nebi pol dana uploadalo.
Movie maker je smanjio bitrate ali to na ovom videu nije bitno, ali ako usporedite zvuk sa slicnim videima vidjet cete da je puno kvalitetniji jer imam malo jaci mikrofon i pojacala.
EDIT svi kazu da je razbacano ali unutra je 150 zica a samo 20 ih se izvana vidi, mozda bi mogao neke led efekte, ali ono prakticki vidite kutiju od laptopa, stol, napajanje i valjda su zice problem:) Ako bude vise pregleda onda popravim estetiku
Meni izgleda poprilično uredno,sve žice su uredne tak da stvarno ne vidim razbacanost tu. Daj mi još reci kakav stalak koristiš za snimanje?
Ja bih trebao si izvest neki stalak za snimanje.
program za smanjivanje Mb videozapisa zove se HandBrake.
Sa 100 Mb sanji otrpilike na 30-40...
Veličina videozapisa se može smanjiti u bilo kojem programu za obrađivanje videa (tak da ne trebaš tonu programa samo da bi mogao prebacit video na youtube), a vrši se tako da se smanji bitrate videa/ tako da se smanji rezolucija videa te tako da se video enkodira u neki drugi format (meni omiljeni webm,jer s njim uz dobru kvalitetu dobijam male datoteke).
Koliki ti je upload da dižeš 500MB pola dana? :)
Malac od 8 godina recenzira igračke i zarađuje milju dojaja..... Učite se skupa sa mnom. LOL
Upload mi je 0.4 mbit/s i to nestabilnih pa je pola dana vise realno nego hiperbolicno:D
Za stalak koristim 2 drvene letve slozene u slovo L, i mobitel je na vrhu ove gore:) Profesionalni studio ti je to
A koje muke vi mucite s uploadom.
http://i.imgur.com/mXmBxXf.jpg
Ovo iznad je moj netic :)
Ovako, danas ako uhvatim vrekena ti sve detaljno objasnim na pp.
Pazi, sve je bitno... od samog starta :)
De ti tu pojasni pa da se veselimo skupa? :)
moj upload je 10kb/....
Nevolim smanjivati kvalitetu jer sam napravio rendering settings koje korstim ima 2 godine i tako imam 720p
evo probao sam i dalje sporo ko vrag.bic je onda do kompjutera jer imam 512 Mb graficku,dvojezgreni 3.0 AMD procesor,i 2 Gb RAM-a
Zvuk si sredio... kvalitetan je. Imas li nekog u blizini s boljom kamerom?
Imas inspiraciju na yt :) ne trebam ti ja...
A na ekran recimo ovako nesto :)
www.androidtapp.com/wp-content/uploads/2012/12/Audio-Glow-Music-Visualizer-Various-themes-and-customisations-4.png