na Pirate Bay-u, sa svake strane bude po jedan oglas. oni su dosta raznoliki, neki su čak i u obliku flash igara. i stvarno ih ima puno, a njih 80% nakon klikanja vodi na stranicu one male web-igre, Traviana.
ima li netko objašnjenje za ovo?
na Pirate Bay-u, sa svake strane bude po jedan oglas. oni su dosta raznoliki, neki su čak i u obliku flash igara. i stvarno ih ima puno, a njih 80% nakon klikanja vodi na stranicu one male web-igre, Traviana.
ima li netko objašnjenje za ovo?
nije to samo na ebay-u to je svuda gdje imas te reklame
da, primjetio sam to... kako je moguće da takva jedna glupost doslovno iskače na svakom drugom sajtu?
kolko ja znam google prilagoduje oglase korisniku po tvom historyu i svemu sta si radio na netu
To je genijalna igra, ne glupost.
Genijalna igra moš mislit.Lik se oženio prije 2 godine i ima ženu i djete te je krenuo igrati Travian i od tada nema vremena za ništa,svako malo mora braniti selo ovo ono,čak je i ženu uključio kad ga nema doma da mu brani selo stvarno LOL!
Genijalna igra moš mislit.Lik se oženio prije 2 godine i ima ženu i djete te je krenuo igrati Travian i od tada nema vremena za ništa,svako malo mora braniti selo ovo ono,čak je i ženu uključio kad ga nema doma da mu brani selo stvarno LOL!
Da li takvu kontrolu nad zivotom moze izvrsiti nesto glupo?
Vidiš da može,ček da ću ti njegov broj pa ti porazgovaraj s njime i uvjeri ga u suprotno.Stari, Travian je LifeStyle ko droga kad te jednom uzme nema natrag...
Vidiš da može,ček da ću ti njegov broj pa ti porazgovaraj s njime i uvjeri ga u suprotno.Stari, Travian je LifeStyle ko droga kad te jednom uzme nema natrag...
Mislis da ne znam, kad sam otisao na more znas koliko mi je bilo zao.
Raspala se 4. po redu alijansa na razvijenom serveru, 7 sela imao....
još samo da ja kažem svoje mišljenje, a onda ćemo se vratiti na temu.
travian je jako dobra "igrica" ako imate vremena. meni je nakon godine dana skroz dosadio, pa sam prestao igrati. ali igra je bolja od većine sličnih, u kojima se cijela mudrost sastoji od klikanja na 2-3 botuna, i tako svaki dan.
ja sam se jedva riješio te igre , bio sam ovisnik , igrao sam igru 4-5h na dan ( WTF ? ) tj. po cijele dane sam sjedio za kompom , i onda kad sam krenio na more onda sam morao prestati :( , ali da nisam krenio na more sada bi jos vjerojatno igrao :D
evo frend igra travian.
dode kod mene, " drka " po mobu, ja odem na wc
on posalje poruku tamo na broj da dobije para na Travian. ( nije obrisao poruku pa sam vidio )
mislim stvarno ?! i kaze nije addict, a na xfireu pise da ima 547h Traviana.
Ja sam ga jos prije igra ali mi je dosadio.Takodjer sam igrao Plemena i jos hrpu takvih slicnih igara.Sve su mi dosadile.
evo frend igra travian.
on posalje poruku tamo na broj da dobije para na Travian. ( nije obrisao poruku pa sam vidio )
ROFL! Travian je internet browser igra..
Igrao travian 1 godinu od 12.2008 pa do 11.2009 u tom razdoblju sam odigram 3 speed servera i svaki puta sam bio sve bolji ali kada sam bio pri kraju trecega tek sam onda shvatio sta ustvari znaci travian zato sto sam onda tek pravo igrao i poslje toga servera sam naravno odustao... do tada sam igrao 3-4 sata na dan a ako mi je dosadno i po 10 sati znam nesto da radim pa svako malo pogledam travian. Zadnji server sam bio drugi u ally i nagovorili su me na WW(world wonder) da drzim... Poslje toga sam odmah odustao... Trebas biti online 20 sati na dan sto je bas previse hvala bogu pa je bio rasupust inace nebih imao vremena ni za skolu.... Travian je igra dokle god se igra da se zabavlja... Ali kada se dodje do te točke gdje si ti vec posta pr0 onda ti vise nevrijedi nastaviti sa igrom posto unistis svoj zivot.
pa da ali kad imas xfire toolbar onda ti broji sate i browser igara tipa Farmville, Travian, Miniclip.com ( znam da je to nije igra )
*FACEPALM*
pa da ali kad imas xfire toolbar onda ti broji sate i browser igara tipa Farmville, Travian, Miniclip.com ( znam da je to nije igra )
*FACEPALM*
Koja glupost.
Ja sam igrao travian 3 dana...i nisam više mogao...ROFL
evo frend igra travian.
ROFL! Travian je internet browser igra..
OMG ovakvi specijalci su mi najzesci.Aj ubuduce nemoj tako nesto pisati dok nisi siguran.Evo jedna slika samo za tebe.
Pa i je internet browser igra majmune jedan, pišam ti se u usta!!
Evo ti dolje, stisni gumb prijavi!! Mrš!
Ti jos ne kuzis????!OMG
Ajde mi ti reci u čemu je stvar kad tako lijepo koristiš opciju citiranja i boldanja.
da, primjetio sam to... kako je moguće da takva jedna glupost doslovno iskače na svakom drugom sajtu?
Bas sam neki dan gadao mete .. Sprijecit ih mozes AdBlockom za Firefox, on stvarno lako rijesava reklame...
*FACEPALM*
Ti jos ne kuzis????!OMG
Ajde mi ti reci u čemu je stvar kad tako lijepo koristiš opciju citiranja i boldanja.
Ti jos ne kuzis????!OMG
Pa ti si se smijao liku kad je rekao da ima 500 i nesto sati na x-fireu Traviana a nisi znao da se i on ubraja u igre u X-fireu.
Bas sam neki dan gadao mete .. Sprijecit ih mozes AdBlockom za Firefox, on stvarno lako rijesava reklame...
haha, ja isto ne mogu odolit da ne odigram bar jednu od tih igara!
a taj adblock, probao bih ga, ali piše da ću onda imati problema s pisanjem postova na forumu...
Nazalost, 80% glupih stvari okupira nase zivote ( travina, facebook itd... ). Razmisli malo.
haha, ja isto ne mogu odolit da ne odigram bar jednu od tih igara!
a taj adblock, probao bih ga, ali piše da ću onda imati problema s pisanjem postova na forumu...
Ja nemam nikakvih tako da bez problema blokiram...
Stvarno su reklame za travian dominantne na netu, evo da su suptilno postavljene na druge stranice, vec su iznimno iritantne - otvaraju novi prozor te se najcesce otvaraju preko nekih sarenih animacija koje izgledaju kao da uopce nemaju veze s tom igricom.
zakon! skidam to!
a hoće li mi onda malo brže učitavati stranice i tako to?
zakon! skidam to!
a hoće li mi onda malo brže učitavati stranice i tako to?
Da... Trebalo bi...
evo. sve radi. zakon!
EDIT: The Pirate Bay je baš primjetno brži. a kako i neće biti kad su adovi 70% stranice