Rapidshare: nova pravila, pitanja zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.252
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Rapidshare: nova pravila, pitanja

Prvo, ispričavam se ako sam previdio raspravu o ovoj temi u nekom drugom topicu.

Od jučer sam na rubu živaca radi Rapidshare-a, na kojem inače imam premium account već nekih četiri godine. Jednostavno mi ne ide mi u glavu ovaj njihov "novi sustav". Posebno me zbunjuje plaćanje; tj. produženje accounta. Dosad sam dobivao mail od Rapidsharea da će mi isti ubrzo isteći sa opcijom produženja. Kako se će to biti ubuduće? Pitam zato jer sam potpuno zaboravio da prelaze na taj novi sustav od 29-tog ovog mjeseca, te sam sinoć napravio oko 2.5 GB prometa te dobio mail da je moj RapidSmall account automatski nadograđen na RapidMedium?? Provjerio sam svoj premium zone, i tamo stoji da imam nekih 408 rapida. Jesu li mi to besplatno pretvorili neiskorišten promet ili rapid-bodove u te rapide? Pretpostavljam da jesu, budući da nisam dobio nikakvu obavijest za sada da trebam nešto nadoplatiti. Pročitao sam nešto i da po novome accounti neće isticati. Također me totalno zbunjuje taj novi download limit; dosad je bio 25 GB po danu, ako se ne varam (ja sam najčešće potrošio oko 2-3 GB dnevno). Međutim, sad se izgleda mora planirati koliko će se trošiti određeni dan, jer oni automatski mijenjaju tip accounta s obzirom na napravljeni promet. Nadam se samo da će se na vrijeme dobivati obavijesti kad se treba nešto nadoplatiti. Pretpostavljam da bi se trebao dobiti neki mail kad se potroši većina tih rapida, da treba kupiti još. Nadam se samo da se to ne obavlja automatski...

Sve u svemu, vjerujem da nisam jedini kojemu se ovo ni najmanje ne sviđa, i koji razmišljaju o alternativi Rapidshare-u.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rapidshare: nova pravila, pitanja
Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice