Privatni torrenti zaključana tema

poruka: 81
|
čitano: 24.274
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Ako ima netko pozivnicu za TD molio bih ga da mi pošalje,mogu dokazat ratiom da uredno uplodam imam i flat

evo moj mail ako ima koja dobra duša thegladiator18@gmail.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Privatni torrenti

Da li mi netko može poslati bilo kakvu pozivnicu za neku dobru torrent stranicu, ako je moguće torrentleech, hvala!!   adresa je : ivanleko10gmail.com

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.7.2008 16:20 (ivek1985).
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Ima li koja dobra duša da mi pošalje pozivnicu za Torrentleech?

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Za TL jako jako teško da cete naci pozivnicu pogotovo kad ih dobivaju samo VIP useri dakle oni koji su donirali nešto love :)

Kako su pravila šturo opisana ne znam dali se ovo smije ili ne ali ajde...

Evo [url=http://www.torrentbytes.net/login.php?returnto=%2Fbrowse.php]JEDAN JAKO DOBAR PRIVATNI TRACKER[/url]   registracije su otvorene pa se mozete reg.

Primaju ljude dok ne ispune kvotu od 70000 dakle proširuju malo :)

prije nego išta skidate procitajte pravila...

May The Force be With You DuDe!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2008 0:06 (Darth Punisher).

0 0 hvala 0
17 godina
Privatni torrenti

Ljudi, Demonoid je otvorio registracije pozurite i registrirajte  se prije nego vam netko mazne tu priliku....

www.demonoid.com

WZF?!?...I'm...going....Home

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

moze mi iko poslat nekakvu pozivnicu za privatni torrent??? ako mislite da ce te dobit ban zbog mog ratia...necete jer imam flat i mogu uploadat kolko god treba...inivte bi mi trebao sto prije i po mogucnosti da na tom trackeru ima za dl- puno igara jer to skidam najvise

-.-

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Ljudi et da vas pitam neš i hića mi je!!

Registriran sam na Torrentleechu i skinio sam oko 10GB al problem je u tome da mi nikad Upload ne prijelazi 2kb/s a to mi je potrebno da održim ratio. Išao sam u opcije i promijenio Upload na unlimited al niš se ne događa. Rekli su mi na torrentleech stranici da će me diskonektirati ako ratio ne dignem na 0.4, a ratio mi je trenutno na 0.034. Mršti se svaka pomoć dobro dođe.

Unaprijed HVALA!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djuks kaže...

Registriran sam na Torrentleechu i skinio sam oko 10GB al problem je u tome da mi nikad Upload ne prijelazi 2kb/s a to mi je potrebno da održim ratio. Išao sam u opcije i promijenio Upload na unlimited al niš se ne događa. Rekli su mi na torrentleech stranici da će me diskonektirati ako ratio ne dignem na 0.4, a ratio mi je trenutno na 0.034. Mršti se svaka pomoć dobro dođe.

Unaprijed HVALA!!!

E pa postoji nešto što se zove seed! To je ono kad skineš torrent, ali ga ne makneš odmah, nego pustiš da drugi malo cuclaju tvoj upload.

Baš zbog takvih kao ti se neki torrenti sporo skidaju i ako ne digneš ratio bit ćeš bannan.

0.034 - Sramota... Tolko ni ja nemam dok skidam s public servera.
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
17 godina
neaktivan
djuks kaže...

Unaprijed HVALA!!!

Pa mogo si se malo informirat o tome šta je Torrent Leech i na kojim principima radi.
Istko tako onaj tko ti je dao pozivnicu trebao ti je objasnit kako to sve radi.

Uglavnom moraš odrzavat ratio. Ukupni Download/Upload.
Evo još jedan dokaz zašto TL nije za noobove i zašto se ne daje pozivnica bilo kome. 
MORTAL, CAN YOU FEEL THE FORCE OF DARK SIDE... I ROCK YOU LIKE A HURRICANE^^
16 godina
neaktivan
Privatni torrenti

et dečki snašao sam se. znam pravila na torrentleechu al je bilo stvar u programu. Properties je bio dobro naređen al neš nije bilo u redu sa programom. reinstaliro sam ga i eo sad radi 100 na sat. digao sam ratio na 4.0. Šutim

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Privatni torrenti

zZz Tatatatirci!!!!!!!!

Ako ima neko dovoljno dobar da mi posalje pozivnicu za Torrent Leech ili za Demonoid.

Do skora sam bio na nekoj bugarskoj Zamundi, ali je nesto gecrk, tako da sam u problemu.

Hvala!Hvala!Hvala!Hvala!Hvala!Hvala!Hvala!Hvala!Hvala!Hvala!Hvala!Hvala!

Za dobre ljude: aleksandar.stewic@yahoo.com

P.S. Imam ADSL 1024 flat i HDD 300+500 GB.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2008 21:22 (stewic).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Ima ko pozivnicu za Torrentleechu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Privatni torrenti

Ma ja ih imam jedno desetak samo mi ih se neda poslat.Cool

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pajic3 kaže...

Ako lijepo zamolim?...Belji se
17 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...
pajic3 kaže...

Ako lijepo zamoliš opet ih nećeš dobit. Nevinašce
Iman ti ja za Demonoid.com pa mi pošalji e-mail adresu na pp.

16 godina
neaktivan
vistma kaže...
Jerkenovski kaže...
pajic3 kaže...

Ako lijepo zamoliš opet ih nećeš dobit. Nevinašce
Iman ti ja za Demonoid.com pa mi pošalji e-mail adresu na pp.

ma kakav demonoid...to mi ne treba...hoću za torrentleech!!!
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

da li neko moze da mi posalje pozivnicu za torrentleech? u zamenu nudim pozivnicu za funfile... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mozeli mi netko poslat pozivnicu za bilo koji torrent,uglavnom da mogu skidat filmove i igrice

hvala

e-mail: torcidaultras@hotmail.com

17 godina
Privatni torrenti

hahaha kako svi žele  biti elita i imati TL account. E pa vjerevatnost da če te dobiti je jedan na prema infinit. Cool

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Zar je moguce da su ljudi sa TL-a toliki snobovi da ne mogu da se "smiluju" i posalju makar jednu pozivnicu? Povlacim svoju potraznju za pozivnicom. I dont wanna be selfish bastard.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Privatni torrenti

Mislim da je TL prerazvikan.Kaj se tiče nekih stvari nije toliko bolji od Zamunde,Revolutiontt-a ili Xtremezona ali su pravila toliko stroga da jedva zadržiš acc.

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice