Povezivanje uređaja na internet bez gubitka brzine

poruka: 5
|
čitano: 1.235
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Povezivanje uređaja na internet bez gubitka brzine

Pozdrav,

kod kuće imam ruter iz ht ZTE 931 VII. Na njega se putem wifi-a spajaju 7 mobitela i pc, preko lan kabela samo moj pc.

Ovi koji se spajaju preko wifi-a mi povuku brzinu tako da ja nemogu normalno raditi kada su oni spojeni. Zanima me mogu

li nekim uređajem ili nečim dobiti max brzinu na svoj pc. Npr. Ako dolazi 20mbit/sec da ja na svom pc-u dobivam 20mbit/s a

ovi koji su spojeni na wifi-u da oni isto dobiju 20mbit/s i podjele to međusobno kao što sada dijele samnom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Povezivanje uređaja na internet bez gubitka br
Ako ti je brzina interneta koju trebaš imati 20M, onda ne, jer ti istovremeno ne možeš imati 20M i na jednom i na drugome. Ako ti je brzina 40M, onda bi iza ISP-ovog rutera mogao staviti neki svoj koji ima QoS, pa tamo namjestiti da ti na lan vezu ide 20M, a na wifi drugih 20M.
9 godina
neaktivan
U svakom slučaju, ako želiš podijeliti brzinu, to ti je najbolje tako. Ako baš želiš imati maksimalu svaki put kad si na računalu, onda ili odspoji sve uređaje ili ugasi wifi na ruteru.
11 godina

..ili u ruteru podesi wifi mod na "b" only umjesto auto 

13 godina
ZABORAVKOO kaže...

Pozdrav,

kod kuće imam ruter iz ht ZTE 931 VII. Na njega se putem wifi-a spajaju 7 mobitela i pc, preko lan kabela samo moj pc.

Ovi koji se spajaju preko wifi-a mi povuku brzinu tako da ja nemogu normalno raditi kada su oni spojeni. Zanima me mogu

li nekim uređajem ili nečim dobiti max brzinu na svoj pc. Npr. Ako dolazi 20mbit/sec da ja na svom pc-u dobivam 20mbit/s a

ovi koji su spojeni na wifi-u da oni isto dobiju 20mbit/s i podjele to međusobno kao što sada dijele samnom.

Taj router ima jako komplicirano ograničavanje prometa:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice