povecanje brzine int. (t-com) zaključana tema

poruka: 31
|
čitano: 22.306
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
kako povecati brzinu interneta(t-com)
ovako... Postupak je vrlo lagan i skoro uvjek uspjeva.
1.nazoves t-com sluzbu za korisnike (0800 9000)
2. Zalite se na brzinu (nesto tipa pola sata mi ucitava stranicu i na kraju izbaci error)
3.najvjerojatnije ce vam reci da restartate ruter i probate ponovo.
4.napravite to i ponovite korak 2
5.u vecini slucajeva pametno ce zakljucit da je sigurno negdje kvar,los kabel ili slicno te povecati brzinu
probo sam vise puta i obicno dignu upload.sad sam skuzio novu foru:baba mi se spaja na bezicnu, pa ja upalim torrente i uvjerim je da ih nazove.i tako svaki dan XD
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, spušteno vime, sportski rep i alu kopita. Cijena po dogovoru...

1 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
RE: kako povecati brzinu interneta(t-com)

Zanimljiva teorija, infrastruktura mi nemoze prek ovih 10Mbit/s, a nesto mi govori i da na kraju moze lose zavrsit, zar su tako "glupi"?

Jesi li mjerio brzinu prije i poslije...ako da s koliko na koliko?{#}

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
17 godina
povecanje brzine int. (t-com)

na kraju ce ti doci njihov tehnicar i izmjeriti sa mjernim instrumentom paricu i reci da sve valja i bok

-=PiS=- CROZOKI
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: povecanje brzine int. (t-com)
crozoki kaže...

na kraju ce ti doci njihov tehnicar i izmjeriti sa mjernim instrumentom paricu i reci da sve valja i bok

kad pozvoni na vrata kažeš nisam tu!

Dont bug me!
16 godina
neaktivan

Nevjerujem da to tako funkcionira. Zar oni ne vide brzinu koju ti isporučuju?

Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
radi!
Najcesce zakljuce da je negdje losi spoj i da ne dobivas punu brzinu (oni vide kolko salju a ne kolko ti primis).jednom su mi smanjili brzinu ma 1mb/s pa sam ih nazvao i digli mi na 2 pa sam poslo e mail i nazvao ih onda su mi digli na 4 a kad su dobili e mail na 6 mb/s i 35 upload
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, spušteno vime, sportski rep i alu kopita. Cijena po dogovoru...

3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Ovo vam je živa istina..isprobao ovo isto prije mjesec dana

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
probao sam i radi tnx
sad mi je 5mb/s i 30 mi je upload
Vama sam na raspolaganju. Ako me trebate nešto pitati,tražite pomoć itd. tu sam za vas. PP me!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moze dokaz?  Napravi test na Speedtest.net i stavi link na rezultat.

Vidi Veni Vici
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lzgr kaže...
probao sam i radi tnx

meni je po defoltu upload max 32.. dakle, tebi su smanjili :p

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
nixass kaže...
lzgr kaže...
probao sam i radi tnx

..........ili ostavili istu ;), ne vjerujem da je brzibna uvijek u svako vrijeme ista (konstantna), vec da ima par stvari koje tu igraju ulogu....

16 godina
neaktivan
nixass kaže...
lzgr kaže...
probao sam i radi tnx

Sorry, ali ne vjerujem ni jednom od vas dvoje!

Zašto ne stavite dokaz da vam je upload "30" ili "32"???

Nije valjda problem stisnuti ctrl+print screen???

Zdravac
16 godina
neaktivan
Zdravac kaže...
nixass kaže...
lzgr kaže...
probao sam i radi tnx

Ma samo onaj copy ili copy forum link....mislim da je to i pouzdaniji dokaz :D

17 godina
Zdravac kaže...
nixass kaže...
lzgr kaže...
probao sam i radi tnx

pa svakome tko do kuće ima dobru liniju, ima praktički i barem 95% ugovorene brzine..

nemam se kaj dokazivat..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
nixass kaže...
Zdravac kaže...
nixass kaže...
lzgr kaže...
probao sam i radi tnx

pa svakome tko do kuće ima dobru liniju, ima praktički i barem 95% ugovorene brzine..

nemam se kaj dokazivat..

zato i postoji speedtest i prnt screen, nema screenshota = ne postoji

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 10:59 (nixass).
15 godina
nixass kaže...

Ne razumijem što si postigao ovim SS-ovima...pokazao si nam da imaš normalnu brzinu 4/256...

Tako je meni bilo dko god sam bio na t-comu, down mi je varirao od 3,9-4,2, a up od ,22-0,28

17 godina

pa dečki nisu vjerovali da praktički imam ono kaj mi i piše u ugovoru. htjeli su SS, dobili su ga

15 godina
nixass kaže...

pa dečki nisu vjerovali da praktički imam ono kaj mi i piše u ugovoru. htjeli su SS, dobili su ga

Pa nebi baš rekao...cijela ova tema je nastala na ideji da se žališ t-comu da dobivaš premalu brzinu i da ti je onda oni povećaju tako da bi ti realno dobio ono što si platio, međutim kako se ti žališ bezveze oni ti povećaju pa ti u stvarnosti dobiješ i više nego si platio...o tome priča tema. Dakle kako je pokretač teme dobio 5 mbit samo zato jer se puno žalio da mu je net spor.

A ti si se onda uključio u to i podržao ga, barem koliko sam ja skužio. A ja sam na strani ovih koji su te tražili SS jer i ja mislim das to nije istina, dakle mislim da nećeš dobiti realno veću brzine od one koju plaćaš (+- par postotaka uvijek može).

Dakle ove brzine koje si SS-o su najnormalnije brzine kada 4/256 od t-coma radi normalno, i takve sam brzine ja imao dok god sam bio na t-comu.

Znam da neki dobivaju manje, zbo raznih tehničkih razloga, i isto tako je istina (napravio sam to sa par poznanika) da ti koji dobivaju manje ako se dovoljno dugo žale, nazivaju, zivkaju i tlače da im znaju pustiti veću brzinu na centrali ali sve je to do mjere kad ti dobivaš kući onu brzinu koju si platio...neće ti sigurno pustiti višak brzine...u to možeš biti siguran.

Inače imam negdje SS od jednog dana kada sam na cijeli vikend imao zbog neke njihove greške brzinu od 10/512 (jer mi ni linija ne može brže od toga, saznao sam kasnije kad sam se prebacio na OT), i tako radilo cijeli vikend, u ponedjeljak se vratilo na normalu...ali to je sve, eventualno tako se može zalomit da ti naš pre dragi t-com da veću brzinu a bez dodatnog plaćanja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 12:20 (miki1981).
15 godina
neaktivan

T-com koristim 4 Mbita, a dobivam dosta vise... :)

http://img140.imageshack.us/img140/7460/rarhublista.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 13:37 (Berik).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

2mb vise ni vamo ni tamo, skidao ja film 2h ili 2h i 30min isti drek

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: kako povecati brzinu interneta(t-com)

Ne vjerujem. Kad god mi padnu brzine i zovem T-com, oni pošalju svog majstora na teren koji to sve ispita i poveća brzinu, tako da je nemoguće prevariti T-com.  {#}

17 godina
miki1981 kaže...
nixass kaže...

Pa nebi baš rekao...

..................................

ne, gore je Izgr rekao da se žalio i dobio 30 uploada (pretpostavljam kbps). nakon toga sam ja rekao da ja i još puno ljudi ionako imaju čak i malo više od toga, 32kbps (bez ikakvog žaljenja t-comu) i onda su dečki rekli da nema šanse, da ne vjeruju, da hoće SS.. pa eto, SS je tu.

i nije mi jasna hajka uopće {#}  vjerojatno nesporazum..

nego, kaj se tiče uploada.. ja sam "donedavno" godine imao 768kbit/s upload (na standardnom paketu) i to je trajalo jedno godinu dana.. nakon zadnjeg dizanja brzina od strane t-coma su mi brzinu spustili na normalu. šteta, dobro je bilo

17 godina
neaktivan
nixass kaže...
miki1981 kaže...
nixass kaže...

Pa nebi baš rekao...

..................................

ne, gore je Izgr rekao da se žalio i dobio 30 uploada (pretpostavljam kbps). nakon toga sam ja rekao da ja i još puno ljudi ionako imaju čak i malo više od toga, 32kbps (bez ikakvog žaljenja t-comu) i onda su dečki rekli da nema šanse, da ne vjeruju, da hoće SS.. pa eto, SS je tu.

i nije mi jasna hajka uopće {#}  vjerojatno nesporazum..

nego, kaj se tiče uploada.. ja sam "donedavno" godine imao 768kbit/s upload (na standardnom paketu) i to je trajalo jedno godinu dana.. nakon zadnjeg dizanja brzina od strane t-coma su mi brzinu spustili na normalu. šteta, dobro je bilo

Nisam ja ništa rekao nego je to moj frend napisao.

Ostao sam prijavljen tj. nisam se odlogirao a on je mislio da je prijavljen na svom acc-u.

Ja se nisam ništa žalio.

Vama sam na raspolaganju. Ako me trebate nešto pitati,tražite pomoć itd. tu sam za vas. PP me!
16 godina
neaktivan

Evo ja sam zamolio chuk norrisa da nazove skužbu za korisnike i odmah su dignuli brzine. Dokaz pogledajte na slici.

haha samo se šalim, to mi speed test izbaci tako brzinu, dok mjeri cijelo vrijeme brzina stoji na 2Mb/s i odjednom samo skoči na 40Mb/s.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
lzgr kaže...

Nisam ja ništa rekao nego je to moj frend napisao.

Ostao sam prijavljen tj. nisam se odlogirao a on je mislio da je prijavljen na svom acc-u.

Ja se nisam ništa žalio.

Pa nisi ti ni pokrenuo temu nego New One, ili kako se već zove...

17 godina
pbandov kaže...
crozoki kaže...

cek tko kaze da on mora ulaziti kod tebe u kucu da ti izmjeri paricu?

tko je to rekao?

ako zivis u zgradi samo otvori glavni razvodni ormaric za telefone i nadje tvoju paricu odspoji nakratko tvoju instalaciju i izmjeri paricu kad zavrsi spoji ponovo tvoju instalaciju na paricu i to je to,ako zivis u kuci onda na kuci ima ormaric ili kutijica od telefona postupak je isti.

oni ne mjere od telefonske uticnice nego mjere samo svoj kabel znaci od razvodne kutijice ili ormarica znaci ne moraju ulaziti u kucu ili stan.

-=PiS=- CROZOKI
17 godina
crozoki kaže...
pbandov kaže...
crozoki kaže...

tko je to rekao?

ako zivis u zgradi samo otvori glavni razvodni ormaric za telefone i nadje tvoju paricu odspoji nakratko tvoju instalaciju i izmjeri paricu kad zavrsi spoji ponovo tvoju instalaciju na paricu i to je to,ako zivis u kuci onda na kuci ima ormaric ili kutijica od telefona postupak je isti.

oni ne mjere od telefonske uticnice nego mjere samo svoj kabel znaci od razvodne kutijice ili ormarica znaci ne moraju ulaziti u kucu ili stan.

točno to.

ali također nitko nema pravo pa niti oni uci u tvoje dvoriste bez pitanja i znanja da su tamo, nesmije policija bez naloga a kamoli oni..

Druga šema je sta oni mogu izmjerit na ormaricu kolka je brzina ali takoder moraju i tebi gore da skuze di se ta brzina gubi ako se uopce gubi (kod mene je bio takav slucaj) jednostavno je instalacija bila losa

17 godina
toxic kaže...
crozoki kaže...
pbandov kaže...
crozoki kaže...

tko je to rekao?

točno to.

ali također nitko nema pravo pa niti oni uci u tvoje dvoriste bez pitanja i znanja da su tamo, nesmije policija bez naloga a kamoli oni..

Druga šema je sta oni mogu izmjerit na ormaricu kolka je brzina ali takoder moraju i tebi gore da skuze di se ta brzina gubi ako se uopce gubi (kod mene je bio takav slucaj) jednostavno je instalacija bila losa

pa u tome i je stvar.t-com ima odgovornost samo prema svojoj mrezi odnosno prema mrezi koju je i sam postavio zato se i mjeri samo sa razvodne kutije sa kuce ili u zgradi, ne sa uticnice od potrosaca jer  t-com NIKAKO ne moze biti odgovoran ako je tvoja instalacija neispravno napravljena jer t-com ne postavlja instalacije po kucama to iskljucivo moras sam napraviti ili platiti nekom elektro-instalateru.znaci posto tvoja kucna instalacija nije t-comovo vlasnistvo niti ju je on postavio on nema nikakvih odgovornosti prema njoj nego se tehnicar spaja na prikljucnu kutiju na objektu na t-comov kabel i mjeri je li greska na njihovoj mrezi ,ako je greska na njihovoj mrezi to popravlja t-com ,ako nije, tehnicar ce reci da je kod njih sve uredu sto znaci da je instalacija losa sto nije t-comova odgovornost.

-=PiS=- CROZOKI
17 godina
neaktivan
Berik kaže...

T-com koristim 4 Mbita, a dobivam dosta vise... :)

http://img140.imageshack.us/img140/7460/rarhublista.jpg

Samo sanjaj.

Imaš normalnih 4mbit a ove pričice o nekakvim uber povećanjima su za malu djecu.

Zaokružio sam ti tvoju brzinu:

Tema o T-Comu i brzinama postoji pa tamo se žalite i hvalite.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice