Podrška učeničkom projektu?

poruka: 1
|
čitano: 839
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Podrška učeničkom projektu?

Pozdrav svima!

Nas nekoliko studenata i učenika smo odlučili pokrenuti jedan projekt kojem bi cilj bio podučavanje drugih učenika od strane učenika ili profesora naravno ako koji bude na stranici, u što ne sumnjam ako uspijemo, razgovaranje među učenicima raznih škola, razmjena znanja... I trebala bi nam pomoć oko startupa.

Kontaktirao sam preko 40 stranica i tvrtki koje znam ali samo od dvije - 3 smo uopće dobili odgovor... Pokušavamo, trudimo se stvarno sva trojica trenutno kreatora što ideje što stranice, kao i nekoliko "suradnika".

Također, imali bi (imamo) sekciju u kojoj bi svatko tko je dobar u objašnjavanju i/ili nekom predmetu, isti mogao dočarati drugima.

Stranicu evo ja kreiram u php-u od nule jer je ideja dosta velika i opširna pa zahtjeva puno rada ali nema baš softvera koji bi nam bio dobar za to. Smjestili smo je na ucenje.eu domeni.

I eto naišli smo na financijske probleme - treba platiti hosting kako bi nastavili s radom, objavljivanjem sadržaja krenuli (naime, ja bih prvo dovršio softver lijepo pa onda počeo objavljivati i ostalo ali ima dečkiju koji će objavljivati i ranije čim budu u mogućnosti).

Jel tko zna gdje bi mogli potražiti podršku za projekt, kod koga?

Jer stvarno smo dugo se dogovarali, razmišljali o ideji, napravili konstrukciju, krenuli u realizaciju... Stranica trenutno nije realizirana ni 30% od cijelokupne ideje i plana. A onda i sadržaj. Te bi mi stvarno bilo žao kada bismo sve izgubili zbog koje stotke za hosting...

A iskreno, ako ne moram, nebi išao kod nekoga na hosting primarno jer radim na stranici tako da često visim u databazi (realno, neke stvari s administratorske strane poput mijenjanja korisničkih grupa još se ne mogu sa stranice, a i dodajem stvari), te sam stalno na ftp povezan a i php pišem od nule pa ne mogu očekivati da kod bude savršen. Ima nekih propusta sigurnosnih do kojih će ljudi jako teško doći ovako sa stranice, ali ako bi imali pristup php dokumentima i znanje, mogli bi napraviti vašara po stranici pa bih to izbjegao... Na stranicu sam do sada potrošio preko mjesec dana rada od 8-15 sati svakodnevno i nebi mi bilo drago da je netko zezne samo tako...

Eto, hvala na čitanju barem :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.2.2018 15:40 (Ikerepc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice