Naplacivanje u inozemstvu

poruka: 5
|
čitano: 1.122
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav, uskoro mislim launchat stranicu gjde bi prodavao oglasni prostor i taj isti bi naplacivao putem kreditnih kartica ili paypala i 99.9% prometa bi bilo u inozemstvu

Pa me zanima da netko tko je imao iskustva sa necim slicnima napise par rijeci o tom procesu ako nije problem.

Najvise me zanima da li je bolje uzimat paypal ili ici direkt preko kreditnih kartica, tj. prednosti i mane? Kako funkcionira placanje poreza i slanje racuna? Fiskalizacija? Itd.

Hvala svima koji mogu nekako pomoci

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Moras otvoriti obrt ili tvrtku sa trgovackom djelatnosti, tj. moras imati Registry Court, VAT ID, Tax ID.... Eto toliko ja znam. Bar kad sam kupovao nesto, firma na kojoj sam kupio imala je sve ovo. Ako nemas ovo, neznam oce li netko vjerovati tebi i tvom "biznisu".
A za sam biznis postavljanja reklama, moras imati prometa na stranici, nece ti nitko platiti da stavi reklamu na stranicu na kojoj barem nemas 50-100k mjesecnih pogleda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislio sam otvorit j.d.o.o. i neradi se o reklamama vec oglasima za posao, sori sto nisam bio malo jasniji

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Naplacivanje u inozemstvu
Irregular kaže...

Mislio sam otvorit j.d.o.o. i neradi se o reklamama vec oglasima za posao, sori sto nisam bio malo jasniji

oglas za posao je isto reklama. Samo je moguce da za takve se ipak trazi malo manja "gledanost".

jdoo ti je dobar pocetak

mojpismonosa
12 godina
neaktivan

Negdje sam bio procitao da mi cijene moraju navodno biti izrazene u kunama na stranici?!

Ako je to istina odmah otvaram firmu u drugoj drzavi

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice