Najpovoljniji Internet+ telefon

poruka: 6
|
čitano: 5.266
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Uskoro mi ističe 2 godine ugovora u Optimi pa me zanima da li ima povoljnijih paketa Telefon+ flat intenet 4mb

telefon se rijetko koristi tako da nije neka bitna stavka besplatnih minuta i tako to nego mi je najbitnija najmanja mjesečna naknada

Trenutno plačam 200 kn (ili 199) u optimi, vidim da je T-com 24 kn1, 

Sad me zanima Iskon Duo Smart, piše na netu da je 160 kn, je li u to uračunata i naknada tcomu za korištenje infrastrukture? H1 nisam siguran da imam dostupnost moram ih još nazvati. Nisam u Zagrebu ili nekim večim gradovima pa nemam nekog drugog izbora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Najpovoljniji Internet+ telefon
nex987 kaže...

Sad me zanima Iskon Duo Smart, piše na netu da je 160 kn, je li u to uračunata i naknada tcomu za korištenje infrastrukture?

Da, uključena je naknada u tu cijenu.

Majke mi
14 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

ok. hvala znači račun će biti 160 kn ako nikoga ne zovem? tj potrošim samo tih 60 besplatnih minuta?

13 godina
nex987 kaže...
Cromaki kaže...

ok. hvala znači račun će biti 160 kn ako nikoga ne zovem? tj potrošim samo tih 60 besplatnih minuta?

Provjeriti ću sutra ujutro kolike račune imam sa DUO Smart i napisati točno šta i koliko se plaća.

Majke mi
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MasinGeri kaže...

H1 telekom net 3mb + tel 99kn/mj

Da vidio sam, samo neznam da li mi je dostupno, preko web aplikacije za provjeru dotupnosti mi samo nudi telefonske usluge. Probati ću ih još nazvati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice