postovanje! evo da se i ja malo požalim na t-shit! net mi je radio savršeno do prije 15ak dana kad mi se pocelo to sto i svima dešavat ,a to je da ne mogu otvoriti niti jednu stranicu itd. sve radi normalno ,ali naravno nece nista otvoriti! pa sam odlucio krenuti iz očaja ispočetka! novi windowsi - nista ,deinstalirannje programa -nista,zvao x puta -nista,mjenjao portove ,bez sa kablom produznim ,cak i novi stick koji podrzava windows 8 -nista,lock na 3g+ i opet nista... uglavnom oni mi ne mogu pomoc ,a sam ne znam vise sta da probam ,cc cleaner isto nista.. kome vise da se obratim ,dobio sam danas informaciju da odem zamjenuti karticu pa cu sutra javiti sta je bilo ,mada nemam previse nade u to! 15 +dana placam za nista ... poludio sam -.-! ako neko ima neko riješenje neka slobodno napise ,hvala LP!
Pogledaj u manager (programčić za surfanje neta sa usb sticka) za profil dali ti je upisana T mobile. APN je web.htgprs. Postoji sumnja da je tvoj što prije 15 dana vjerovatno virus obrisao APN postavke i zato nema pristup interneta. Ja sam na simpi i na bonbonu ali se sječam da se meni jednog dogodilo kada nisam mogao na net i našao problem, virus je obrisala apn i morao ručno unest i opet imam interneta. Javi ako ti još mogu pomoći.