Mobicity.com.uk - vaša iskustva

poruka: 423
|
čitano: 89.312
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Mobicity.com.uk - vaša iskustva
darQ96 kaže...

Ja sam naručio u četvrtak (06.11.), isti uređaj, stigao jutros, bolje nije moglo proć. Poslali su ga u ponedjeljak, nakon 2 radna dana. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

@Mitsuoka: si uzeo još što osim moba ?
zapravo, ja sam naručio 2 N4 + 2 pakiranja od 3 screen protectora za N4 (nekak mi bila bolja opcija skupo platit folije nego skupo platit poštarinu)

{#}

13 godina

El ima koji kupon?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne navodite koje ste to telefone kupovali s kojim ste imali problema? Ako netko želi kupiti vrhunski smartphone za 1000 kn, naravno da može očekivati probleme. Sve to ima svoju cijenu.

Life is too short to remove USB safely

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

hoćeš reći da ak kupiš 4 puta skuplji galaxy ili 6 puta skuplji iphone, nemoguće je da se dogodi da jedan od njih ne radi zbog neke tvorničke greške ili nešto slično ?

don't be silly {#}

16 godina
neaktivan
darQ96 kaže...

hoćeš reći da ak kupiš 4 puta skuplji galaxy ili 6 puta skuplji iphone, nemoguće je da se dogodi da jedan od njih ne radi zbog neke tvorničke greške ili nešto slično ?

don't be silly {#}

hoću reći da je vjerovatnost za tako nešto puno manja. ako je problem s mobitelom i u servis mora ići u singapur, onda je nebitno da li se radi o mobicityju ili bilo kojem drugom web-shopu. nemoguće je imati i ovce i novce. da li uzeti nešto povoljniji telefon preko webshopa ili mobitel u hrvatskoj gdje je servis u hrvatskoj. svatko treba odvagnuti za sebe, a ne kasnije kukati na webshop jer mu je mobitel završio u singapuru.

Life is too short to remove USB safely
15 godina
neaktivan

a zaš bih morao LG-a slat u singapur ak servis za LG postoji u lijepoj našoj ?!?!?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

To nema veze s markom telfona, kontas? Ako si i taj LG kupio preko nekog stranog webshopa opet ces ga morat slat van, pa mozes tu i kineza nekavog popravit al ti to naravno nejde u garanciju.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
15 godina
neaktivan

Bilo koji mobitel koji ima EU garanciju možeš servisirat tu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

To nema veze s markom telfona, kontas? Ako si i taj LG kupio preko nekog stranog webshopa opet ces ga morat slat van, pa mozes tu i kineza nekavog popravit al ti to naravno nejde u garanciju.

isse, pa na 6. str teme ti piše kak su zvali i provjerili... kontas ? {#}

link

@mitsuoka: si uzeo samo mob ili si još neš naručivao ? btw, kak radi, sve ok ? meni i dalje stoji "Pending Fulfilment A"

15 godina
neaktivan

Samo N4, radi ludilo, stigao mi je jučer OTA na 5.0 i tako. Hit...

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Koja su vasa iskustva s DPD-om? inace kad mi je DHL dostavljo,nenormalno brzo tj u roku dan dva sam dobio isporuku. A koda sam cito vamo da DPD je malo ne odgovorniji,znali netko?

0 2 hvala 0
12 godina

Evo 3 narudžba po redu i opet me izgleda čeka kašnjenje od tko zna koliko ovaj puta... Poslao sam ticket evo 6-ti dan da vidim kad će poslati mob...

Pucaaaajjjj :)
15 godina
neaktivan

informacija koju sam danas dobio od mobicity-a:

All existing backorders will leave Manchester on Monday (they have all been allocated and packed in HK ready for transfer to the UK)

Nadam se da i moji n4 (sa skrinprotektorima) uplaćeni 03.11. također budu poslani...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Evo stigao mi zamjenski mobitel... Dosao mi je mobitel s pokvarenim zvucnikom i poslao sam ga natrag postom (100kn postarina) i nakon evo 12 dana u rukama novi mobitel... Pricao sam s njima preko maila i uredno su odgovarali na sva pitanja.. I nadoplatili su mi cak i tih 100 kn shippinga.. Eto, iako sam dobio pokvarenog, mobicity se pokazao korektnim i sve je na kraju ispalo dobro. 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
16 0 hvala 2
14 godina

{#}

Stize pila {#}

HTC ONE M8 !!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2014 15:47 (pasko).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
pasko kaže...

{#}

Stize pila {#}

Koja bi to pila bila?

11 godina
neaktivan

Pozdrav svima, planiram kupiti novi mob, kakva su vasa iskustva s tom stranicom. Ja sam vec cuo za nju al nikad je detaljno nisam istrazio...

CoolerMaster Support
16 godina
maxy0 kaže...

Evo stigao mi zamjenski mobitel... Dosao mi je mobitel s pokvarenim zvucnikom i poslao sam ga natrag postom (100kn postarina) i nakon evo 12 dana u rukama novi mobitel... Pricao sam s njima preko maila i uredno su odgovarali na sva pitanja.. I nadoplatili su mi cak i tih 100 kn shippinga.. Eto, iako sam dobio pokvarenog, mobicity se pokazao korektnim i sve je na kraju ispalo dobro. 

Mozda si imo na paypalu jos onih 45 dana pa su zato bili zurni, meni je telfon kod njih vec 2tjedna i nakon 10mailova jedino sta sam uspio izvuci da je poslan na popravak. A i za to sam im moro svako malo slat mailove, jel prvo ovaj nezna, onda ovaj drugi mora provjerit nesto itd... luda kuca. Mislim da sam gotov s njima sta se tice kupovine, rade cu se s kinezima zahebavat...

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
14 godina
mkovnet kaže...
pasko kaže...

{#}

Stize pila {#}

Koja bi to pila bila?

u utorak stize pa stavim slikice tu

mali hint ima olovkicu {#}

HTC ONE M8 !!!!!!!!!
13 godina
Možda Note 4?
robimarko@gmail.com
14 godina
robimarko kaže...
Možda Note 4?

{#}{#}{#}

HTC ONE M8 !!!!!!!!!
15 godina
ivanoman kaže...

Pozdrav svima, planiram kupiti novi mob, kakva su vasa iskustva s tom stranicom. Ja sam vec cuo za nju al nikad je detaljno nisam istrazio...

12 strana teme i nije ti se dalo nista procitat?
98% ljudi u ovoj temi je zadovoljno, definitivno se isplati od njih kupovat, al to si mogao i sam zakljucit da si prolistao po temi.. 

14 godina
neaktivan

jel može netko tko je već dobio mobitel DHL-om zalijepit tracking broj da vidim kako pošiljka putuje, tj okvirno šta očekivat

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...

0 0 hvala 0
13 godina
cola777 kaže...

jel može netko tko je već dobio mobitel DHL-om zalijepit tracking broj da vidim kako pošiljka putuje, tj okvirno šta očekivat

WordPress ❤
14 godina
neaktivan

Shipment information received

To je DHL dobio info zapravo od njih a ne paket jos jelda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BMK kaže...

nažalost tako je

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
14 godina
neaktivan
cola777 kaže...
BMK kaže...

nažalost tako je

¸

Bar nekaj da se zbiva :D

12 godina

DHL je stvarno jako brz .Moj paket je bio poslan u ponedjeljak naveče a došao u srijedu ujutro u Osijek . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Moj zahvatio vikend ali opet super brzo

poslan u petak popodne a sutra 25.11. je moj novi NOTE 4 kod mene na Pagu {#}

HTC ONE M8 !!!!!!!!!
Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: