Koliko mb troši yt?

poruka: 14
|
čitano: 36.342
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koliko mb troši yt?

Pozdrav, zna netko možda koliko mb troši youtube?Uglavnom imam paket od 1gb proveo sam na yt oko 3 sata sulšajući pjesme, ali većinom 360p kvaliteta.Mislim da nisam potrošio više od 1gb jer sam većinom gledao video od 360p?

pOtPiS
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 23:39 (marino15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Koliko mb troši yt?
Ako gledas 360p video prosjek ti je oko 4-5mb po minuti 360p videa. Inace mozes na svakom video vidjeti video info. Naravno sve ovisi o tome koji je kodek ali uglavnom racunaj 5mb po minuti videa
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
neaktivan

To ti ovisi od bitratea i toga koliko si toga zapravo odgledao. Ne možeš ovako nagađati...

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
17 godina
Inace ako slusas pjesme online puno bolja opcija ti je grooveshark jer tamo nema videa nego samo pjesma.
14 godina
neaktivan
Koliko mb troši yt?

Hvala na odgovorima.Ovaj 1gb plaćam 20kn, a sigurno sam potrošio oko 2gb.Zna netko koliko se naplaćuje dodatni giga u t-comu?

pOtPiS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zar ti nije lakše koristiti nekakav program za praćenje prometa? Ovako je to nagađanje, pogledaj ovo, možda ti nešto pomogne. Obrati pozornost na dio ispod naslova Quality and Codecs.

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
neaktivan
Koliko mb troši yt?

Ma to mi je internet od bake, morao sam se spojit preko njih jer meni trenutno ne radi internet pa sam tek sad skužio da ima samo 1gb.

pOtPiS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Neznam koji sustav imas. Inace na androidu 4.1.2 ima postavke la potrosnja podataka i tamo se moze podesiti limit potrosnje pa te on sam upozori kada dodes do granice koju si si stavio
17 godina
1gb je 15 kn. Prije je bilo 20k
14 godina
neaktivan
Koliko mb troši yt?

Znači i dodatno potrošeni giga se plaća + 15 kuna?

pOtPiS
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 23:58 (marino15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
marino15 kaže...

Znači i dodatno potrošeni giga se plaća + 15 kuna?

Nakon potrošene količine prometa u mjesečnoj naknadi, dodatno ostvareni promet se obračunava po svakom započetom GB prometa. Cijena 1GB prometa je 20,49 kn (PDV uključen).

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
Sry ipak je 20kn 45 lipa dodatni gb. Opet se vratili na staro
15 godina
neaktivan

Jednostavan način je ako koristiš Firefox i flashgot addon (ili video download helper) onda možeš vidjeti točnu veličinu svake datoteke (u raznim rezolucijama) koju youtube prikazuje pa možeš skužiti koliko će ti koji video prometa potrošiti.

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
17 godina
marino15 kaže...

Ma to mi je internet od bake, morao sam se spojit preko njih jer meni trenutno ne radi internet pa sam tek sad skužio da ima samo 1gb.

Da samo rezimiram; MORAO si se spojiti, makar kod bake, razlog - jer ti je nužno bilo playati youtube:)
Blažena naša budućnost :P
Sorry na offtopicu, no i tako je bedasto pitanje s obzirom da nitko nezna koliko, na kojoj rezi i što si točno gledao/slušao.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 0:14 (overhaul).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice