OVako, javila mi se frendica i pitala kao kako da vrati sifru od fejsa ili emaila koji joj je hakiran.i nace fejs je od njenog decka.. upisao sam tu proslu sifru, i pise kao da sam upisao zadnju sifru i da je promjenjena prije 12 mjeseci, ali nemogu resetirat sifru jer tko god da je to napravio promjenio je i sigurnosno pitanje tako da od toga nista 0 budova. e sad od fejsa tip je zaboravio sifru ali sta ce mu od fejsa sifra kad ionako ta osoba moze mu opet promjenit time da preko gmaila posalje lnik za resetiranje pa bi htio pitat ako neko ima program ili nesto da moze haknut nebi bilo lose... naravno ako zelite nesto novcano mozda ce vam i platit ...samo nemojte sa onim neka jednostavno napravi drugi profil i te spike , tipu treba taj email valjda poslovno predpostavljam... hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
https://www.google.com/search?q=facebook+hax&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:en-us:IE-Address&ie=&oe=#hl=hr&tbo=d&rls=com.microsoft:en-us%3AIE-Address&sclient=psy-ab&q=how+to+hack+facebook&oq=how+to+&gs_l=serp.3.0.0l4.1426.3489.0.4666.9.8.1.0.0.2.1706.4466.3-1j1j0j1j1j1.5.0...0.0...1c.1.USKqNGE7k8E&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=6d4afccca6725a3c&bpcl=38897761&biw=1843&bih=9464
sve pali, nema lakše stvari od upast u nečiji facebook.
ne a ? xD