Istina o društvenim mrežama?

poruka: 2
|
čitano: 432
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav,

samo jedan video koji bih htio podijelit s vama i smatram da vrlo zorno prikazuje današnju situaciju.

Zanimaju me vaša mišljenja, lp.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 21:07 (Mitch).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja mogu navesti samo dva posljednja dana. Jučer otac dovodi troje djece na dječije vrtuljke i tobogane, te sjeda na klupu i puni sat vremena ne odvaja pogleda od iphona.  Samo prelistava sadržaj. Makar da ih je slikao, ništa. Puni sat vremena djeca su skakala i igrala se,a on ih nije ni pogledao. Samo je na kraju viknuo "Idemo".

Danas sam bio na rođendanu. Ručak bio super, otvorile se dvije boce finijeg vina...i čovjek svako malo viri statuse, te uz put meni prokomentira što se zbiva na FB-u.  Po stoti put mu ponovim : b.m.k. za ta njuškala na fb-u. Znaš da sam to deaktivirao odavno. Sredstvo za njušenje po tuđim životima i za hvalisanje.

Ovo što vidimo u ponuđenom videu je tužna zbilja, kojoj se ne nazire boljitak. Preporuka, ako su vam klinci još mali i nisu zaglibili u danonoćno "scrolanje", upregnite sve svoje vještine i snage, te poradite na tome da što manje trate život skrolajući dok prelaze zebru. Posebno što u ovome svemu, internet ne služi kao raj za korisne informacije, već traćenje vremena na budalaštine.

Osobno surfam na desktopu cca sad do dva unutar 24 sata. Na mobitelu koristim whatsapp za brzu komunikaciju sa najmilijima. Najviše zbog kratkih audio poruka i razmjena fotografija. I druga aplikacija je greader/feedly, tako da u kratkim crticama povirim omiljeni rss sadržaj.  I to je previše.

ex specijala

4 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice